NZOZ MED-CARE Mielno
ulica Chrobrego Bolesława 9
Mielno
Prawdziwy lekarz z powołania, badanie wykonane bardzo dokładnie i kompleksowo, do tego wszystko wyjasnione. Podejście do pacjenta na wysokim poziomie.
Najlepszy pediatra jakiego spotkałam,a mam dwójkę dzieci więc z paroma już miałam do czynienia :) Pani doktor widać,że z powołania, ma świetne podejście do maluchów, jest kompetentna i zawsze szuka najlepszego rozwiązania, wcześniej mojej córce za każdym razem przypisywano antybiotyk, a od kiedy leczy ją dr Przybylska zapomniałam co to jest antybiotyk :) Miła i sympatyczna, moje dzieci ją uwielbiają, a ja szczerze polecam wizytę u niej :)
Przychodnia Specjalistyczna PRODENT
ulica Kochanowskiego 118
Serdecznie polecam doktora Konrada .Jestem po drugiej wizycie i ….zero stresu. Ten lekarz ma złote ręce:-)
Bielskie Pogotowie Ratunkowe
Emilii Plater 14
Bielsko-Biała
Bardzo dobry lekarz, słuchający pacjenta, rewelacyjnie analizuje całą dokumentację i przeprowadza wywiad, badanie przeprowadzone profesjonalnie wręcz wzorowo, polecam wizytę u Pana Bartosza.
Centrum Diagnostyczne
Panewnicka 65
Wyjątkowo miły, sympatyczny i rzetelny lekarz. Jeszcze raz dziękuję za życzliwość oraz poświęcony czas. Jan Nurczyński
Stomatologia Bamberski Dwór NZOZ
ul. św. Wawrzyńca 1 A/17
Dzięki takim lekarzom odzyskuje się wiarę w ludzi. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Teraz wiem, że kanałowe leczenie zęba nie powinno trwać jedną wizytę (jak u innych stomatologów), że wymaga zrobienia zdjęcia, aby sprawdzić ile ząb ma kanałów, że wymaga użycia endometru, że przy odpowienim znieczuleniu może być ono całkowicie BEZBOLESNE. Pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna "OPTIMADENT" Filia w Krakowie
Nowosądecka 31/49
Serdecznie polecam,miły ,bardzo sympatyczny , wszystko tłumaczy, atmosfera na luzie ,bardzo się bałam wyrywania 8 ,dr zrobił to szybko
Wrażenia po pierwszej wizycie u Pani Doktor, jak najlepsze. Pani Doktor ma bardzo ciepły stosunek do pacjenta. Dokładnie tłumaczy przyczyny i proponowaną terapię. Uważnie słucha pacjenta. Dla mnie bardzo ważne jest Jej holistyczne podejście do problemów zdrowotnych pacjenta. Bardzo dziękuję Pani Doktor! Jest Pani cudownym człowiekiem i fachowcem!
Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej Wieruszów
Warszawska 104
Wieruszów
Super empatyczna Pani lekarz. Wszystko rzetelnie wytłumaczone i dziekujemy za poświęcony czas dla córki.
Szpital Ogólny w Kolnie
Wojska Polskiego 69
Kolno
Pani Małgosia prowadzi z naszą ,chorą na padaczkę lekooporną, córeczką zajęcia z integracji sensorycznej już drugi rok. Mieliśmy już do czynienia z różnymi terapeutami, ale pani Małgosia bije ich na głowę fachowością, zaangażowaniem i podejściem do dziecka. Polecamy Panią Małgosię każdemu kto potrzebuje dla swego dziecka terapeuty z powołania a nie z przypadku.
CPM - Centrum Profesjonalnego Masażu
ul. Bystrzycka 23A
Polanica-Zdrój
Pani Aleksandra jest stworzona do swojej pracy, robi to z pasją i bardzo dużym wysiłkiem. Kiedy wychodzę od niej czuje się jak nowo narodzona pomimo dużego bólu i cierpienia. Otwarta i życzliwa osoba. Bardzo polecam.
Gostkowcy Neurologia
Strzelców Bytomskich 4 lok. 1
Bytom
Pani doktor to osoba o wysokiej kulturze osobistej, ciepla, empatyczna, poświęca pacjentowi dużo czasu, uważnie slucha, uprzejmie odpowiada na wszystkie pytania pacjenta. Lekarz którego polece każdemu.
Super lekarz - człowiek unikatowy 🙂 Bardzo pomocny pacjentowi dokładnie analizuje chorobę pacjenta. Przychodzę do Pana Doktora tyle lat i jak dotąd nie spotkałam lekarza o prawdziwym powołaniu jak dr. Wołkowicz 🙂 Można porozmawiać z doktorem o wszystkim ma czas i poświęcenie dla pacjenta.
Mastermed
Kopernika 12
Oleśnica
Lekarz, który uratował mi życie! Trafiłem do szpitala na Borowskiej w pandemii. Na skutek złego leczenia przez lekarza POZ trafiłem na SOR i od razu na stół operacyjny dra Kurnola praktycznie w ostatnim momencie. Doktor przeprowadził operację, ale najważniejsze było potem. Moja rana - z powodu wycieńczenia organizmu oraz moich uwarunkowań, źle się goiła. Dr Kurnol, pomimo zakazu przyjmowania pacjentów na oddziale z powodu pandemii, nie zostawił mnie bez opieki. …
Pabian-Med
Kilińskiego10/12
Pabianice
Chciałam jeszcze dodać do komentarza Pani Doktor to anioł. Bardzo mi Pan Doktor brakuje, nie wiem czy już Pani wyzdrowiała, cały czas czekam na Panią Doktor....Pozdrawiam serdecznie życząc powrotu do zdrowia...Bardzo mi brakuje tego wsparcia którego otrzymałam od Pan Doktor, mam nadzieję że Pani wróci do nas. Z poważaniem Szewc Jadwiga...