dr hab. n. med. Lidia Postek-Stefańska

Stomatolog dziecięcy

Szczecińska 59
41500 Chorzów

Leczenie u pani profesor przebiega bezproblemowo i fachowo. Poświęca wystarczająco dużo czasu na tłumaczenie i rozmowę. Jest uprzejma. Znajomego ratowała nawet w dzień wolny od pracy. Dobrze mieć takiego stomatologa.

lek. dent. Elżbieta Grzesiecka

SPZOZ Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Gnieźnie "Dziekanka"
ulica Poznańska 15
62-200 Gniezno

Ponad 20 lat uczęszczam regularnie do Pani Doktor. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Dokładna, uprzejma, z wysoką kulturą osobistą. Dla osób bojących się dentystów: delikatna, wyrozumiała. Nie zdarzyło się, by w nagłych sytuacjach odmówiła kiedykolwiek pomocy. Świadczy usługi wysokiej jakości. Bez zawahania mogę polecić każdemu.
Opinia dodana przez: Mikołaj

dr Martyna Brychcy

Fizjoterapeuta, Rehabilitant dziecięcy

FIZJOspot
ul. Stanisława Staszica 6
58-540 Karpacz

Dr Martyna Brychcy zajmowała się rehabilitacją i wspomaganiem rozwoju mojej córki Laurki od jej 4 miesiąca życia. Jest to osoba z szerokim wachlarzem kompetencji, miła, uprzejma, mająca bardzo dobry kontakt z dziećmi i ich rodzicami:) Nasze spotkania i ćwiczenia trwały zawsze dłużej niż uzgodniony czas wizyty. Terapia była przygotowana dla indywidualnych potrzeb dziecka. Fizjoterapeuta ma duże doświadczenie w rehabilitacji dzieci metodą NDT Bobath, metodą Vojty i masażu Shantala. Jeśli moja …
Opinia dodana przez: magdalena

lek. dent. Magdalena Salak

Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego
ul. Grunwaldzka 20
72-010 Police

Miałam przyjemność poznać Panią doktor w Gabinecie Ra - dent w Szczecinie Trafiłam do niej z polecenia, zatem nie tylko ja jestem baaardzo zadowolona z pracy tego lekarza. Pani doktor jest najlepsza pod "słońcem". Pacjent u Niej czuje się bezpiecznie. Byłam pod wrażeniem jej precyzji i delikatności. Widać u niej profesjonalizm. Z moich "krzywych" ząbków zrobiła "cudo". Poza tym jest przemiłą osobą. Bardzo szkoda, że wyjechała ze Szczecina. Ale mam …
Opinia dodana przez: Halina

lekarz Ewa Kamińska-Wojciechowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ''MEDIKA''s.c
ks. Tomanka 11
43-400 Cieszyn

Lekarz przyjazny pacjentowi, rzeczowa i cierpliwa w rozmowie. Tłumaczenie choroby i leczenia jest przejrzyste - fachowość Pani Doktor jest wręcz "namacalna". Po prostu Lekarz, który wie co robi i robi to z pasją. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Karina

dr n. med. Tomasz Grzela

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Okoniowa 18
86-032 Niemcz

Wspaniały człowiek,super lekarz, którego celem jest pomóc pacjentowi. Trafiłam na oddział ratunkowy z zakrzepowym zapaleniem żył. Wcześniej rozmawiałam z nim przez telefon i nie byłam miła. Przyjął mnie jakby się nic nie stało, dokładnie przebadał, zapisał odpowiednie leczenie i widziałam, że nie ważna była moja wcześniejsza histeria, on chciał mi pomóc. Wierzę, że leczenie będzie skuteczne. Traktuje pacjenta w ten sposób, że wzbudza całkowite zaufanie. Dziękuję losowi, że w ten …
Opinia dodana przez: Lidia K.

lekarz Marta Mucha-Zielińska

Uniwersytecka 17 (Laboratorium) lok. 1c
87-100 Toruń

Jestem bardzo zadowolona z dotychczasowych wizyt. Od kilku lat korzystam z konsultacji Usg u Pani doktor. Ma świetne podejście do dzieci. Bez problemu poszerza badany obszar ciała jeśli coś rodzica niepokoi w zdrowiu dziecka. Naprawdę polecam. Jest kompetentna i bardzo dokładna.

lekarz Paweł Pawlus

Podłuże 13
41-403 Chełm Śląski

Cudowny lekarz, wspaniały człowiek. Kompetencja aż kipi. Podejście do trudnego pacjenta wspaniałe, Paweł chylę czoła, przepychanki słowne są wspaniałe, a że przy okazji leczysz mi kolana i nie tylko to już w ogóle cudnie. Polecam Państwu serdecznie, jeśli coś boli to Paweł pomoże, nie udając niczego. Jeśli się nie da to się nie da... Ale powie o tym szczerze. Osobiście najbardziej lubię zdefiniowanie na nowo słowa "zdrowie" ! Kłaniam się …
Opinia dodana przez: Aleksandra M-M

lekarz Magdalena Przemorska

Sobieskiego 25/28
43-502 Czechowice-Dziedzice

My trafiliśmy na Panią doktor na izbie przyjęć w Szpitalu Pediatrycznyn w Bielsku. Chciałabym żeby wszysycy lekarze, zwłaszcza dziecięcy, tacy byli - spokojna, cierpliwa, uśmiechnięta! Wszystko dokładnie wyjaśniła, uspokoiła... była przede wszystkim, najzwyczajniej w świecie miła :) dlatego wizyta z malutkim dzieckiem nie była aż tak stresująca. I co najważniejsze- pomogła mojemu synowi przy zapaleniu krtani. Dziękujemy ❤
Opinia dodana przez: Lucyna

lekarz Agnieszka Graczyk-Purzyńska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Przychodnia Sikornik" Sp. z o.o.
ulica Rybitwy 2
44-100 Gliwice

Wspaniały, kompetentny lekarz. Bardzo sympatyczna, ciepła osoba. Zawsze z uśmiechem i pełnym zaangażowaniem, wszystko tłumaczy, odpowiada na pytania. Polecam!

lekarz Dorota Kaleta-Psiuk

Rehabilitant

ulica Imbramowska 7/40

Pani Doktor bardzo empatyczna i delikatna. Kompetentna, odpowiada na wszystkie pytania cierpliwie i wyczerpująco. Naprawdę Super Lekarz! Polecam! :):):)

lekarz Katarzyna Niewęgłowska

Gastrolog, Internista

ulica Terebelska
21-500 Biała Podlaska

Pani dr.bardzo profesjonalna i kompetentna.To wspaniały specjalista i wybitny fachowiec,jest przy tym miła i sympatyczna osoba,która tworzy przyjazna atmosferę w gabinecie.Wizytyzawsze

lekarz Tomasz Świniarski

Internista, Hipertensjolog

Zespół Lecznictwa Ambulatoryjnego
ulica Partyzantów 10
21-400 Łuków

Polecam, doktor bardzo mi pomógł. W dzisiejszych czasach ciężko trafić na tak dobrego i profesjonalnego lekarza.
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Matylda Wardzińska

Przychodnia Zdrowia Psychicznego
Wojska Polskiego 2
97-300 Piotrków Trybunalski

Potwierdzam wszelkie pozytywne opinie o pani doktor. Dobry fachowiec i bardzo sympatyczna osoba. Szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Jadwiga

lek. dent. Maria Krasoń

Słowackiego 67/Armii Krajowej 18
97-300 Piotrków Trybunalski

Leczę zęby u Pani Marii od kilkunastu lat i żadnych problemów. Nigdy żadna plomba mi nie wypadła i stąd pewność, że używa dobrych produktów do uzupełnień. Szczerze polecam :D jedyny minus to odlegle terminy wizyt, ale z drugiej strony to właśnie świadczy o kompetencji i dobrze wykonywanej pracy.
Opinia dodana przez: Damian

lekarz Anna Sieradzka

Piotrkowska 48 (Dermed)

Leczę się u Pani Doktor od 2014 r.Trafiłam pod opiekę w najgorszym czasie Mojego życia.Śmiem twierdzić i nie jest to przesada ,że gdyby nie profesjonalizm ,poświęcony czas i empatia Pani Doktor ,nie pisała bym dzisiaj .Zawsze cierpliwa ,umiejąca słuchać ,pełna ciepła .Potrafi dobrze ocenić stan w jaki akurat jestem i odpowiednio zareagować .

lekarz Ewa Turniak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Remedium"sp.c. Głucha-Wojdak Zofia Rozumek Kazimierz
ulica Kolejowa 2
48-300 Nysa

Przemiła Pani doktor. Wszystko dokładnie tłumaczy rozpisuje i dopytuje czy wszystko jest jasne. Oby więcej takich lekarzy. Na wizytę długo się nie czeka.
Jestem po zabiegu zaćmy,dr.Harasimowicz wraz z całym zespołem to wspaniały zespół ludzi którzy profesjonalnie podchodzą do każdego pacjenta.Moja siostra,która mieszka we Wrocławiu miała w ostrowskim szpitalu zabieg jest super zadowolona, twierdzi że dawno nie spotkała tak sympatycznych lekarzy.

lekarz Małgorzata Kicińska-Stawniak

pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122

U Pani Doktor leczę się od ponad roku na NFZ. Jestem pod wrażeniem jakości wszystkich moich wizyt i zaangażowania Pani Doktor. Pani Doktor jest niezwykle kompetentną, dociekliwą, uprzejmą i pracowitą lekarką. Cenię ją również za kompleksowe podejście do pacjenta, przeprowadzenie dokładnego wywiadu i porady związane z innymi chorobami współistniejącymi. Badania okulistyczne wykonuje bardzo starannie i dokładnie, stawiając diagnozę rozmawia z pacjentem i cierpliwie tłumaczy przebieg dalszego leczenia. Zawsze poświęca pacjentowi …
Opinia dodana przez: Wiesława

lekarz Andrzej Chyliński

Moniuszki 54
06-200 Maków Mazowiecki

Bardzo rzeczowy Pan doktr. Prowadzilam u Niego ciaze i raz jak nie moglam przyjsc na wizyte to bardzo sie o mnie zmartwil. nada jestem Jego pacjentka:) polecam