Nikt mi nie potrafił pomóc, przyszedłem na gastroskopie gdzie opowiedzialem swoje objawy. Pani pelak zasugerowała celiakie, trafnie jestem wdzięczny za uratowanie mnie od ciągłego cierpienia, zaden lekarz ,,gastrolog'' nie wpadł na to a dodam że juz miałem gastroskopie robioną przed tą, trafną. jeszcze raz dziekuje i takich lekarzy potrzeba w tej sluzbie zdrowia a nie ludzi co siedzą w gabinetach za kare.
Ambulatorium i Diagnostyka SPSK Nr 1 PUM w Szczecinie
Unii Lubelskiej 1
Wspaniała Pani Doktor! Lekarz z powołania, Pani Doktor szczegółowo opowiedziała o przyczynach stanu zdrowia, wyjaśniła co należy robić krok po kroku, odpowiedziała na wszystkie pytania. Zdecydowanie polecam!!!
Wojewódzki Specjalistyczny Szpital im. Dr Wł.Biegańskiego / Przychodnia Specjalistyczna
ul.kniaziewicza 1/5
Pani doktor jest lekarzem jakich mało, super empatyczna, pomocna i serdeczna. Miałam kolonoskopie bez znieczulenia. Stres mnie zżerał niepotrzebnie. Bardzo polecam Panią doktor i bardzo dziękuję. Ania K.
Witam! Chcialabym podzielic sie opinia o Pani dr . Pani dr jest bardzo dobrym kopetentnym lekaqrzem.Jest barzo mila,sympatyczna, porozmawia z pacjentem odpowie na kazde pytanie.Jak trzeba da skierowanie na dalsze badania. Pani dr robila mi gastroskopie tak delikatnie i fachowo, ze nawet nie poczulam zadnego dyskomfortu. Polecam. Cudowny czlowiek.
Super Doktor, mądrzejszy od Profesorów w dziedzinie angiologii i chorób naczyń krwionośnych !!! Ja sie o tym przekonalem na sobie. Dr Janusz Kruszelnicki wyleczył mnie z takiej własnie choroby, gdy Profesorowie z tej dziedziny z Wroclawia mi nie pomogli. Ja mam 74 lata i nie piszę na "polecenie" tylko z wlasnego serca i rozumu. Mój nr telefonu: 696 757 620. Grzegorz
Jagiellońska 34a lok. 2
Dziekuje Pani Doktor za bardzo szczegolowa wiyte, zrozumienie i pomoc w przewleklym i skomplikowanym stanie zdrowia.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczny Ośrodek Diagnostyki Gastrologicznej GASTRO - MED
ulica Barbary 21
Polecam, dobry lekarz, kontaktowy dla pacjenta, miałam robione badanie kolonoskopii -Pan doktor podszedł naprawdę do tego z sercem . Małgorzata.
Wojewódzki Szpital Zespolony w Skierniewicach
ulica Rybickiego 1/-
Skierniewice
SAME PLUSY !!!!!!!!!!!!!!! Najlepszy lekarz w swojej specjalizacji .Jestem pacjentem od ponad 20-tu lat. Nigdy się nie zawiodłem .W krytycznym dla mnie okresie choroby , zostałem dzięki wysiłkowi i uporowi Pani doktor , postawiony na nogi
Świetny fachowiec. Angażuje się w pomoc dla pacjenta jakiej potrzebuje i robi wszystko by pomóc, co daje duże poczucie bezpieczeństwa. Jest skuteczna w swoim działaniu. Miła, kulturlna, rzetelna, dokładna, cierpliwa i ma niesamowity dar przekazywania informacji pacjentowi o jego stanie w bardzo taktowny sposób. Szpital z pewnością jest dumny z takiego pracownika.
Świętokrzyska 18 (V p.) lok. 2
Wspaniale podejście do pacjenta Człowiek o wielkiej wiedzy medycznej i kulturze osobistej Polecam
al. Wojska Polskiego 231B
A ja dzisiaj (21.1.2023 r.) kilka słów o Synu prof. Krzysztofa Marlicza, nie żyjącego już od ponad 8 lat, który miał swój gabinet lekarski w największym wieżowcu przy ul. Szafera w Szczecinie. Profesor Wojciech Marlicz dwukrotnie badał/przyjmował moją żonę (seniorkę Pesel 43) – w 2017 r. i w dniu wczorajszym, gdy była zabrana przez pogotowie na SOR przy ul. Unii Lubelskiej. Oba te kontakty z Profesorem Wojciechem będą zapamiętane z …
Wspaniały lekarz i człowiek. Bardzo kompetentny, szczegółowy, a przy tym bardzo miły. W moim przypadku niestety zupełnie odwrócił diagnozę innych lekarzy, ale bardzo taktownie. Bardzo mi pomógł, mogę normalnie jeść! Inni lekarze (ogólny i dwóch gastrologów) prawie mnie do psychiatry wysyłali, a on po prostu znalazł wrzód na dwunastnicy i ustawił odpowiednio leki. Polecam!
Sokołowskiego 11a lok. 2
Bardzo empatyczny, dobry kontakt z pacjentem, profesjonalny. Polecam Pana Doktora - duża kultura i wiedza
Szpital Specjalistyczny im. J. K. Łukowicza w Chojnicach
ulica Leśna 10
Chojnice
Bardzo dobry lekarz, profesjonalne podejście, zależy mu na tym, aby jak najskuteczniej pomóc pacjentowi, zdecydowanie polecam.
M. Curie-Skłodowskiej 10
Starachowice
Pierwszy kontakt z Panią doktor to badanie gastrologiczne, które mi wykonywała. To bardzo kompetentny lekarz, moim zdaniem. Zostałem poinformowany szczegółowo o wyniku badania w bardzo kulturalny i miły sposób. Zamierzam zostać pacjentem Pani doktor w celu podjęcia leczenia guza który został wykryty w trakcie powyższego badania.