Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
Z całego serca polecam Pana Profesora. Świetnie podejście do pacjenta jak też osób towarzyszących🙂 nie tylko świetny specjalista ale po prostu świetny człowiek 🙂
Przychodnia Rehabilitacyjna
Gąsiorowskiego 12/14
Konstancin-Jeziorna
23 lata temu Pan doktor przeprowadził operację przepukliny kręgów L-4 L-5 mojego kręgosłupa i przywrócił tym samym że normalnie funkcjonuję. Jestem Mu dozgonnie wdzięczna...
Pan doktor to wspaniały lekarz. Mamy za sobą kilka wizyt,jak to zazwyczaj bywa,dzieci rozkłada przed weekendem. Pan doktor nigdy nam nie odmówił pomocy. Nigdy nie zignorował telefonu. No i przede wszystkim sumiennie bada. Ogromna wiedza i intuicja. No i mieliśmy sytuację że oprócz dwuletniego synka chcieliśmy osłuchać też drugie dziecko mające dwa miesiące, ponieważ coś nas niepokoiło. Pan doktor,zrobił to przy okazji,nie obciążając nas podwójnie,co było dla nas sporym zaskoczeniem …
CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań
Bardzo miła pogodna Pani zawodowo pełen profesjonalizm jeśli ktoś potrzebuje chirurga to polecam w 100%.
zyje 70 lat pierwszy raz spotkalam takiego lekarza jest uprzejmy,cierpliwy wyslucha pacjeta kulturalny i widac ze bardzo troskliwy. nawet przez telefon wyslucha poradzi w tym dniu niemialam wizyty ale potrzebowalam porady same walory.kompetetny. warto polecic takiego Doktora.Zyczyla bym sobie i innym takich lekarzy wszedzie w szpitalach i przychodniach serdecznie pozdrawiam
Specjalistyczne Gabinety Lekarskie MeaMedica
aleja Grunwaldzka 74
Wspaniały, bezinteresowna i kompetentny Doktor Michał Dubowik. Bardzo skupiony na swojej pracy i konkretny. Wizyta na NFZ przebiegła bardzo rzeczowo i zakończyła się zabiegiem. Trafna, ekspresowa diagnoza Pana Doktora zakończyła 3 krotne, powracające zapalenie trzustki. Bardzo dziękuję Doktorze.
Ośrodek Wczesnej Interwencji
os. Kombatantów 17
Jarosław
Bardzo rzetelny i dokładny lekarz , widać że ma ogromne doświadczenie w swojej dziedzinie . Serdecznie polecam
Wspaniały pan doktor, pełen zapału, empatii i dobrego nastawienia. Po wizycie u takiego lekarza odzyskuje się wiarę w polską służbę zdrowia. Po wizycie w szpitalu wojewódzkim (SOR) i kontakcie z panem doktorem śmiało mogę powiedzieć, że powinien on udzielać korepetycji innym lekarzom z podejścia do pacjenta. Agata Gielata
Pani Justyna jest genialna dla dzieci. Rzadko mam ochotę kogoś zareklamować, właściwie nigdy nie miałam przekonania, że naprawdę mogę ręczyć. Idealny stomatolog na pierwszą wizytę dla dziecka. Zakłada pakt z małym pacjentem i świetnie rozpoznaje, kiedy należy być fair i przestać borować. Powinna sama założyć praktykę dla dzieci. Moja córka chce chodzić do dentysty!
Cudowny człowiek, ogromna kultura osobista na najwyższym poziomie, super specjalista, najlepszy. Nigdy nie czuje się u niego pośpiechu, zawsze odpowiada na pytania i to w sposób zrozumiały dla pacjenta. Świetne podejście do dzieci. Badania wykonuje i opisuje bardzo dokładnie, wnikliwie. Polecam
IMEDICA Centrum Medyczne
Leszczyńskiego 60 lok 58 (wejście od ul. Długosza)
Lublin
Sposób w jaki profesor Futyma traktuje pacjentki jest rzadko spotykany. To czy lekarz faktycznie jest dobrym lekarzem można dopiero zweryfikować będąc w szpitalu i widząc jak traktuje drugiego człowieka. Daje ogromne poczucie bezpieczeństwa, spokój i poczucie, że wie co robi, można mu zupełnie zaufać. Ja jestem pod ogromnym wrażeniem Pana doktora, jego wiedzy i empatii. Perfekcyjnie też wykonuje operacje, a to już nie tylko moja opinia, ale też kilku innych …
Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6
Tak jak większość pacjentek , które trafiły pod opiekę do Pana doktora mogę powiedzieć jedno BARDZO SIĘ CIESZĘ , że trafiłam do doktora .Bardzo życzliwy , z ogromną cierpliwością i wiedzą . W dzisiejszych trudnych czasach COVIDU pomógł mi bardzo i jestem mu za to wdzięczna . Zawsze odebrał telefon lub oddzwonił , gdy miałam jakiekolwiek pytania .Wiem z całą pewnością , że dalsze ewentualne leczenie czy też regularne wizyty …
Zakład Opieki Zdrowotnej Zakładu Karnego w Nysie
Nysa
Polecam tą Panią 🥰 Kobieta o dobrym sercu ❤️ Wizyta u tej Pani przebiegła fachowo i sprawnie. Pozdrawiam 🥰
ulica Siemiradzkiego 16/5
Do Pana doktora trafiłam z polecenia ok.30 lat temu, chodzę nadal i nie zmieniłabym lekarza na innego. A potem córka korzystała z opieki Pana doktora. To Pan doktor przyjął na świat mojego wnuka. Dziękuję za każdy poświęcony czas. Za wspaniałą opiekę i dokładne wytłumaczenie problemu zdrowotnego. Serdecznie polecam!!!!