Pani doktor Storrada to wspaniały lekarz i bardzo pozytywna osoba pełna energii. Bardzo empatyczna, uczynna, wysoce kompetentna z bardzo dużą wiedzą nie tylko w dziedzinie psychiatrii, ale też terapii uzależnień od alkoholu, leków uspokajających itp Cieszę się, że w końcu trafiłem na taką specjalistkę, bo poczułem się właściwie zaopiekowany. Polecam Pania Doktor wszystkim, kto szuka profesjonalnego lekarza psychiatry, który nie leczy tylko lekami, ale też słowem i zrozumieniem .
Wspaniała lekarz i cudowna osoba. Pani doktor dla której nie liczy się jedynie pieniadz ale zdrowie pacjenta. Dostępna w każdej swojej możliwej nawet prywatnej chwili, z cierpliwością i oddaniem pomaga ludziom dojść do zdrowia. Bez Pani doktor w moim życiu -prawdopodobnie nie pisalabym już tej opinii, gdyż choroba zabrała mi wszystko -radosc życia, pracę która lubialam ,oraz codzienne normalne funkcjonowanie. Pani doktor Storrada jako jedyna nie poddała się w walce o mnie, wysłuchiwała i doradzała z całym możliwym zaangażowaniem. Dzięki Pani doktor żyje, wyszłam z piekła depresji i wróciłam do żywych. Nigdy nie zapomnę tak dobrej, oddanej i ludzkiej osoby z współczuciem rozmawiającą ze mną swoją pacjentką - nie jak z kimś niżej... gorszym...ale jak z takim samym czlowiekiem- tylko przechodzącym cięższe chwilę w życiu. Bukiet kwiatów to za mało...a słowo "dziękuję" jakby blednie na tle tego co Pani doktor dla mnie zrobiła. Mimo tego "Dziękuję" i zostanie Pani doktor na zawsze w moim sercu. ❤️❤️❤️- Mariola z UK 💐