Ośrodek Leczenia Chorób Nerek
Monte Cassino 18
Przemyśl
Polecam z całego ❤️ tak profesjonalne podejście do pacjenta i jego problemu zdrowotnego. Rzetelna i bardzo skrupulatna analiza wyniku i dokładny opis badań pomogły w dalszej diagnostyce. Sama Pani doktor przesympatyczna i życzliwa osoba. Dziękuję bardzo
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego w Białymstoku
ulica Poleska 89
Białystok
Świetny lekarz -profesjonalny, empatyczny i bardzo zaangażowany. Wszystko dokładnie wyjaśnia, poświęca pacjentowi czas i budzi pełne zaufanie. Zdecydowanie polecam.
Szpital Wojskowy z Przychodnią - Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Wałczu - Przychodnia - Poradnia Chirurgii Ogólnej
Wałcz
Prawdziwy lekarz z powołaniem. Empatyczny, drobiazgowy, pomoże nawet gdy coś wykracza poza jego kompetencje z prawdziwie ludzkim, wspaniałym podejściem do pacjenta i jak wiem jest to opinia całej rzeszy pacjentów, którzy mieli kontakt w jego gabinecie!
CM KRZYWOUSTEGO
ul. Bolesława Krzywoustego 290
Niesamowite wrażenie, o wszystko można było zapytać, a nawet więcej, bo od siebie doktor dużo informacji dodał, bardzo polecam bo wiedza ogromna ale i cierpliwość dla pacjenta, dziękuję
Warsaw Dental Center
Topiel 11
Urszula Leonczak wykonuje zabiegi z zakresu endodoncji i periodontologii, wspaniały lekarz z dużym zaangażowaniem i wysoką jakością dopasowań. Bardzo ważne jest dla niej wrażliwe i wyrozumiałe podejście do pacjenta. W swojej pracy ceni profesjonalizm i to jest bardzo fajne. Można wybrać także innych lekarzy, którzy wykonują inne zabiegi. Klinika Warsaw Dental Center posiada bardzo duży wybór usług i świetnych lekarzy. To miejsce, w którym pasja i profesjonalizm łączą się w …
SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM.STEFANA ŻEROMSKIEGO
os. Na Skarpie 66
Szczerze polecam panią doktor. Bardzo kompetentna, uprzejma i mająca czas na rozmowę i odpowiedzi na wszystkie pytania. Nie traktuje pacjentów przedmiotowo jak się zdarza, lekarz z powołania.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Poliklinika Dąbrowska"
ulica J. Piłsudskiego 92
Dąbrowa Górnicza
Wspaniała pani doktor. Dzięki jej pomocy wyszłam z uzależnienia od alkoholu, poradziłam sobie z depresją i bardzo złym samopoczuciem. Trafnie dobrała leczenie i leki, a przede wszystkim okazała ogromne wsparcie i zrozumienie. Jestem jej wdzięczna i gorąco polecam
Przychodnia Specjalistyczna Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ruda Śląska ul. Szpaków 33
ulica Szpaków 33
Ruda Śląska
Polecam Panią Doktor. Jest przemiła, ze świetnym podejściem do pacjenta. Można normalnie porozmawiać, bez nadęcia. Do tego rzeczowa, konkretna i skuteczna w postawieniu diagnozy i leczeniu. Świetny "ludzki" lekarz
Poradnia Endokrynologiczna
Łokietka 1
Gostyń
Doktor Marian Zieliński to lekarz o bardzo dużej wiedzy - dla mnie prawdziwy As w swojej specjalności, kierujący się przede wszystkim dobrem pacjenta. A przy tym bardzo porządny człowiek. Jest jedynym lekarzem, który potrafił wzbudzić moje zaufanie, i któremu do dnia dzisiejszego w zakresie swojego zdrowia całkowicie ufam. Z czystym sercem i pełną odpowiedzialnością polecam Pana Doktora każdemu potrzebującemu.
SWISSMED Szpital
ulica Wileńska 44
Do UCK w Gdańsku zostałem przekazany przez ZRM w dni 15 lutego 2023 roku z powodu bólu w klatce piersiowej w wieku 64 lat. Nigdy w życiu nie chorowałem. Po przeprowadzeniu szeregu różnych badań w KOR, jak również w I Klinice Kardiologii na Oddziale Niewydolności Serca i Transplantologii i wykonaniu koronarografii - lekarz specjalista kardiologii w rozpoznaniu odpowiedział krótko: "Niestabilna choroba wieńcowa" w grę nie wchodzą żadne rozwiązania tylko by …
Stomatologia El-Dent Zamość
Ul. Szwedzka 15
Zamość
Polecam Pana Dr Michała. Trafiłem do Dr 4 lata temu po pobiciu, w środku nocy na ostry dyżur przywieziony karetką na Lindley'a. Pan Doktor przyszedł na konsultacje na SOR , zbadał mnie, oglądal badania, i powiedział, że wymagam operacji, że przyjmuje mnie od razu do kliniki. Po kilku dniach byłem operowany przez Pana Dr. Przez pół roku miałem 3 metalowe płytki na kościach twarzy i wiele śrub. Juz wszystkie zostały …
Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego i Transportu Sanitarnego w Płocku
ul. Gwardii Ludowej 5
Płock
Dr. Rafal Szadkowski super lekarz. Byłam na pogotowiu w Płocku kilka razy albo z synkiem albo ze sobą i nigdy nie spotkałam milszego i weselszego człowieka. Profesjonalny w tym co robi oraz super podejście do dzieci. Polecam z całego serca.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "NEPTUN"
ul. Górska 7
Szymbark
Bardzo uprzejmy, zaangażowany i profesjonalny kardiolog. Kontaktowy lekarz, którego polecam każdemu.
Lecznica Ginekologiczno - Położnicza
Fieldorfa 5 A
Dr Adam Orzeł jest profesjonalistą ,wręcz wirtuozem w dziedzinie protetyki stomatologicznej. Kompetencja, dokładne wyjaśnienie procesu leczenia i uprzejmość są znakiem firmowym tego lekarza. Szczerze polecam!