lekarz Tomasz Wójcik

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Lekarz pozytywny miły uśmiechnięty. Podejście do pacjenta super. Polecam wyjaśni i opiszę słowami wszystko co trzeba.

lekarz Piotr Bondarenko

Szpital Specjalistyczny im. J. K. Łukowicza w Chojnicach
ulica  Leśna 10
89-600 Chojnice

Wspaniały lekarz! Rzeczowy, jasno omawia problem schorzenia. Jestem panu doktorowi wdzięczny za pomoc. Polecam w 100% !
{'id': 36027, 'name': 'Gdynia'} Stomatolog
                                       lek. dent. Katarzyna Hanusik

lek. dent. Katarzyna Hanusik

Duodent
ul. Olsztyńska 7/1
Gdynia

Pani doktor jest bardzo empatyczna i delikatna. Czuję się dobrze zaopiekowana medycznie. Dodatkowo doktor poleciła mi kilka genialnych produktów dzięki którym nareszcie pozbyłam się kilku dolegliwości. Polecam!
Opinia dodana przez: Jowita

lek. dent. Aleksandra Ptak-Kijek

NZOZ MALMED
ulica Topolowa 36
83-010 Straszyn

Z całego serca polecam Panią Aleksandrę. Jest prawdziwą profesjonalistka. Jako jedyna rozpoznała przyczynę mojego bólu i zastosowała skuteczne leczenie. Przez 4 miesiące odwiedziłam kilku stomatologów i nikt nie potrafił mi pomóc. Podjęła się leczenia kanałowego 'trudnego' zęba. Jestem pod wrażeniem jej profesjonalizmu i wielkiej empatii.
Opinia dodana przez: Pacjentka z Gdańska
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Ortopeda
                                       lekarz Paweł Prostak

lekarz Paweł Prostak

Centrum Medyczne SportsMedic
Dokerska 2A

Bardzo sympatyczny konkretny super podejście do pacjenta polecam. Pozdrawiam Pana dr.a Witold z usterką kolana. 👌
Opinia dodana przez: Witold

lek. dent. Maciej Wałkowski

Paderewskiego 18
64-800 Chodzież

Najlepszy stomatolog w Pile! Z uśmiechem przyjmuję pacjentów, punktualnie, bez kolejki! Profesjonalnie tłumaczy plan leczenia i szczegółowo omawia stan uzębienia. Poświęca jak żaden inny lekarz dużo czasu na pacjenta. Z pewnością mogę polecić Pana dr. Macieja Wałkowskiego szczególnie dlatego, że uratował mi zęba, którego inny lekarz chciał mi usunąć!
Opinia dodana przez: Magdalena kanałówka

lekarz Maciej Kiciński

Oddział Diagnostyczny Centrum
aleja Solidarności 128

Kompetentny, profesjonalny, a przy tym ciepły, dający poczucie bezpieczeństwa. Przemiły człowiek! Bardzo dziękuję, Panie Doktorze! Małgorzata z Warszawy

lekarz Wacław Wyborski

Chirurg ogólny, Gastroenterolog

SZPITAL
ulica Medyczna 19
09-400 Płock

Naprawdę nie pomyślałabym , że spotkam takiego lekarza w publicznym szpitalu.. Normalny , uprzejmy - o dziwo ma czas dla pacjenta któremu potrafi wytłumaczyć jak wygląda i działa jego jelito.... Pełne zaufanie dla jego kompetencji . Włocławek zaczął pielgrzymować do Lipna do dr Wyborskiego. Czapki z głów.....
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Anna Rola-Struska

NZOZ Przychodnia Specjalistyczna ,,HIPOTECZNA 4"
ulica Hipoteczna 4

Pani doktor Anna Rola-Struska to prawdziwy diament. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu, uprzejmości i empatii. Posiada wszystkie pożądane cechy jakie każdy lekarz powinien posiadać. Już na wejściu jej osobowość emanuje niezwykle pozytywną energią , a dalszy ciąg wizyty to jak spotkanie z najlepszym przyjacielem. Bardzo ale to bardzo polecam Panią Doktor...
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Małgorzata Skwierawska

Anestezjolog

WSPR w Szczecinie
ulica Mazowiecka 4

Pani doktor przygotowała mnie do zabiegu usunięcia żylaków. Super lekarz. Do tego wszystkiego piękna i bardzo ciepła kobieta.

lekarz Norbert Grel

Radiolog

Centrum Medyczne CortenMedic
ul. Beliny Prażmowskiego 33A
26-600 Radom

Zarówno świetny lekarz, jak i uprzejmy, miły człowiek. Rzeczowo na bieżąco wyjaśnia badany organ. W każdym jego słowie czuć spokój. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Marcin

lek. dent. Magdalena Kuś-Florek

NZOZ EuroMedic K. Specjalistyczne Janina Leśnik-Ludyga
ulica Rolna 18

Przesympatyczna Pani stomatolog. Nie tylko uprzejma ale i w prosty sposób potrafi wytłumaczyć co trzeba zrobić i dlaczego. W tym przypadku leczenie kanalowe, więc nie obyło się bez kilku wizyt. Pozdrawiam serdecznie! Adam
Opinia dodana przez: Adam

lek. dent. Monika Szczerba

NZOZ "PRIMUS"
ulica Szkolna 12
42-470 Brudzowice

Najlepszy stomatolog z jakim miałam styczność, Pani doktor sympatyczna, super podjęcie do pacjenta, wszystko co chciałam wiedzieć wytłumaczyła. Wyrwanie zęba bez bólu. Polecam!
Opinia dodana przez: Nikola
Bardzo dokładny lekarz.Dba o pacjenta i zawsze wysłucha i dokładnie wytłumaczy. Jest sympatyczny i przyjazny dla pacjenta. Takich lekarzy jest już jak na lekarstwo
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Beata Bijota

NZOZ Centrum Medyczne "Gastro-Medical"
Dojazdów 275
32-010 Kocmyrzów

W pełni polecam. Bardzo sympatyczne i uprzejme podejście do pacjenta. Bez pośpiechu zapoznanie się z informacjami dotyczącymi dolegliwości. Szukanie rozwiązania i sposobu by pomóc. Fachowość i kompetencja.
Opinia dodana przez: Zygmunt

mgr Justyna Parlak

Psychoterapeuta

Stowarzyszenie Psychoterapii PoRozumienie
Klonowa 40A/5
Kielce

Dziękuję Pani Justynie za okazaną pomoc, która okazała się skuteczna w rozwiązaniu moich problemów. Pani Justyna życzliwie i z pełnym profesjonalizmem podchodzi do pacjenta. Szczerze polecam.
{'id': 18342, 'name': 'Myślenice'} Psychoterapeuta
                                       mgr Marta Hejnar

mgr Marta Hejnar

Psychoterapeuta, Coach

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Psychoterapii s.c.
Stanisława Pardyaka 5/3 i 4
32-400 Myślenice

Marta dużo czuje, czuje więcej niż jej Klient wypowiada. Dlatego też jest w stanie poprzez rozmowę, zadawane pytania, dotrzeć do wnętrza, do tego co stanowi sedno sprawy - np głębokich potrzeb, motywacji, tego co blokuje lub też jest wołaniem z głębi serca. Marta z pewnością jest coachem i terapeutą, który pomaga, aby w znaczący sposób ruszyć naprzód. Dodatkowo posiada oprócz swojej wiedzy terapeutycznej, coachingowej, ogromne doświadczenie w pracy w biznesie, …
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Terapeuta
                                       dr n. hum. Marzena Szymków-Gac

dr n. hum. Marzena Szymków-Gac

Terapeuta

Akademia Rozwiązań - Terapia i Edukacja
ul. Sokolska 80

Pani Marzena jest ciepłą a zarazem kompetentą terapeutką, która bardzo indywidualnie podchodzi do potrzeb. Podczas terapii zawsze panuje miła atmosfera. Na spotkaniu zawsze czuję ze mogę Pani Marzenie zaufać i czuć się bezpiecznie. Nawet, gdy rozmowa dotyczy ciężkich dla mnie tematów, po spotkaniu czuje się lżej. Bardzo polecam tą profesionalistkę, każdemu kto potrzebuje pomocy
Opinia dodana przez: Oliwia
{'id': 10987, 'name': 'Radom'} Optometrysta
                                       mgr Patrycja Nowak

mgr Patrycja Nowak

Optometrysta

Okulista Radom
Witolda 6/8
26-600 Radom

Przez długi czas poszukiwałem specjalisty, który mógłby skutecznie pomóc mi w poprawie jakości widzenia. Z wielką profesjonalnością i precyzją, Pani Patrycja dokonała skutecznej korekcji mojej wady wzroku, co zaowocowało osiągnięciem optymalnej korekcji w okularach. Dzięki temu widzę teraz znacząco lepiej, szczególnie na oku dotkniętym niedowidzeniem. Jestem wdzięczny za jej zaangażowanie oraz wysoki poziom fachowości, który pozwolił mi odzyskać pełną klarowność widzenia. Z pewnością będę kontynuować moje wizyty w jej gabinecie …
Opinia dodana przez: Paweł

mgr Marta Sztucka

Logopeda

Gabinet Logopedka
Zwycięstwa 190 lok 107
75-611 Koszalin

Cierpliwość i profesjonalizm. Skuteczność w terapii. Pani Marta uwielbia dzieci i to widać w kontakcie .