Szpital Jednodniowy
Marii Skłodowskiej-Curie 73
Toruń
wspaniały lekarz z sercem na dłoni.bardzo szybko podjeła decyzje i propozyję dalszego leczenia.Wizyta w sympatycznej atmosferze.Z całego serca polecam lekarza l
Gabinet Pomocy Psychologicznej Anita Zontek-Sajnoga
Kustronia 15 lok. 1
Bielsko-Biała
Profesjonalna,ciepła, empatyczna i skuteczna.Polecam z całego serca! Cudowna osoba i psycholog godny polecenia.
Ośrodek Świadczeń Szpitalnych
ulica Lwowska 60
Rzeszów
Świetny lekarz zaopiekował się mną jak własnym ojcem ,wytłumaczył wszystko od a-z zrobił kilka badań obrazowych na koniec otrzymałem wypis po wizycie POLECAM
O dobrych lekarzach mało się pisze. Tak też jest i w tym wypadku. To jeden z niewielu lekarzy, dla którego pacjent jest człowiekiem. Uprzejmy, pogada o tym i owym i opowie o chorobie, zrobi co potrzeba. Dba by nie bolało, bo przecież nie musi. Na dodatek ceny usług przyzwoite. Polecam.
Gorzowska Lecznica Specjalistyczna
Piłsudskiego 1B
Gorzów Wielkopolski
Jest specjalista w pełni . W ubiegłym roku operował moja mamę, straszą, bardzo schorowaną osobę - resekcja żołądka [ nowotwór złośliwy ]Oprecaja przeprowadzona w sierpniu 2008 roku się udała, póki co mama czuje się dość dobrze, chociaż jest świadoma jak poważnie choruje, mamy nadzieję,że nawrotu nie będzie.Polecem wszystkim tego specjalistę.
Diagnostyka Laboratorium Regionu Południowo-Wschodniego
Jagiellońska 74
Kielce
przesympatyczna Pani doktor! Miła, zawsze pomocna! Gorąco polecam!!!
Ocena wystawiona po kilku wizytach , i wizytach u kilku lekarzy w innych województwach [różne miejsca zamieszkania.Do wcześniejszych nie mam żadnych zastrzeżeń]Ale tu naprawdę- lekarz i obsługa w całej przychodni - z którą miałem do czynienia SUPER . O pani doktor i pani Magdzie[rejestracja i instruktaż.] można powiedzieć że to co robią ,robią to z powołania Szczerze POLECAM Waldemar Bydgoszcz
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDAN"
Wrocławska 38
Jarocin
jest przemiłym lekarzem. zawsze po ludzku wytłumaczy co i jak należy robić przy danym schorzeniu.zawsze uśmiechnięty i serdeczny.
Lekarz godny polecenia.Już podczas pierwszej wizyty dobrał właściwe leki, co nie potrafili zrobic inni lekarze przez 10 lat.Pan doktor to bardzo kompetentny lekarz, całym sercem oddany swojej pracy i pacjentowi.To chodząca dobroć - człowiek jakich dzisiaj sie juz raczej nie spotyka.
Łuczników 32a
Gostyń
Zgadzam się z moim przedmówcą oby takich lekarzy było więcej jak Pan Doktor Muszer leczymy się z mężem u niego od lat zawsze ma czas dla pacjenta wysłucha pomoże jeżeli jest potrzeba skieruje na badania czy do specjalisty.
GABINET HIPERTENSJOLOGICZNO-INTERNISTYCZNY ARKADIUSZ PYSZKO SPECJALISTA CHORÓB WEWNĘTRZNYCH I HIPERTENSJOLOGII
Kanta 17 lok. 101
Olsztyn
najlepszy lekarz od serca jakiego poznałam,opieka nad pacjentem nawet poza godzinami przyjęć, dobry dobór leków,empatia,polecam z całego serca
balsamMEDICA
Goleszowska 1 lok. U5
Gorąco polecam,ja byłem leczony z mało znaną chorobą u Pani Doktor i nic dodać,nic ująć-rewelacja,świetny fachowiec,gorąco polecam.
Centrum Medyczne Salus
ulica Kościerska 9
Chojnice
Pierwszy lekarz, który potraktował mnie z moją chorobą w sposób wzbudzający zaufanie. Jestem bardzo zadowolona z całego przebiegu wizyty.