lek. dent. Jakub Chodań

ul. Jana Kilińskiego 11/3
74-200 Pyrzyce

Chciałbym serdecznie polecić tego dentystę! To wyjątkowo troskliwy i zaangażowany specjalista, który z pełnym profesjonalizmem podchodzi do każdego pacjenta.
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Radosław Pach

Specjalistyczne Centrum Diagnostyczno-Zabiegowe "Medicina" Sp. z o.o.
ulica Barska 12

Sympatyczny, miły i uprzejmy lekarz, badanie przeprowadzone rzetelnie oraz w spokojnej atmosferze, wszystko wytlumaczone. Bardzo polecam i oby więcej takich lekarzy z powołania a nie z przymusu :)
Opinia dodana przez: Aleksandra

lek. dent. Kornelia Siudzińska

Specjalistyczny Gabinet Lekarski Iwona Keller-Konopka
ulica św.Brata Alberta 15
32-800 Brzesko

Z całego serca polecam Panią dr Kornelie i gabinet SCM. Profesjonalne podejście, ogromna wiedza i delikatność sprawiły, że wizyta przebiegła bez stresu i bólu. Gabinet nowoczesny, bardzo czysty, a atmosfera przyjazna i komfortowa. Co szczególnie warte podkreślenia w gabinecie pracuje się na najwyższej jakości, profesjonalnych materiałach, co daje poczucie bezpieczeństwa i pewność trwałych efektów leczenia. Czułam się zaopiekowana od samego wejścia. Zdecydowanie wrócę i polecam każdemu, kto szuka rzetelnego i …
Opinia dodana przez: Basia
Bardzo miła i konkretna pani doktor. Wszystko spokojnie wyjaśniła i dało się czuć, że naprawdę zależy jej na pacjencie. Polecam.
Opinia dodana przez: Bożydar

Dariusz Zając

Gastrolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Dariusz Zając
Ełk

Badanie kolonoskopii wykonane bez znieczulenie przez Pana doktora przebiegło bardzo sprawnie i delikatnie. Bałam się i lekko panikowałam, lekarz natomiast rzeczowo i profesjonalnie informował o przebiegu badania, dzięki czemu udało się je wykonać w całości. Dziękuję bardzo!
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Andrzej Rymkiewicz

NZOZ Poradnia Chirurgiczna Poradnie Specjalistyczne
63-800 Gostyń

Pan doktor jest bardzo sympatyczny. Wyjaśnił na czym będzie polegać leczenie, wyjaśnił że w moim przypadku przyczyna dolegliwości może być zupełnie nie związana z częścią ciała która boli. Dowiedziałam się dużo ważnych rzeczy oraz otrzymałam skierowanie na oddział. Super że trafiłam na takiego doktora choć brakowało mi wykonania np. usg które wg. mnie dużo mogłoby wyjaśnić.

lekarz Eugeniusz Kopylov

Chirurg dziecięcy

Szpital Medicover
Aleja Rzeczypospolitej 5

Bardzo profesjonalne, spokojne podejście. Pan doktor przeprowadził dokładny wywiad rozmawiają także bezpośrednio z dwuletnim maluchem, po czym w trakcie badania jednym ruchem nastawił podwichniętą kość promieniową. Ból minął od razu, dziękuję za bardzo spokojną i fachową pomoc :)

lekarz Anna Budzowska

Racławicka 13 lok. 2
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Pani doktor jest uprzejma i ma fantastyczne podejście do pacjenta. Rodzicom wszystko dokładnie tłumaczy i poświęca im tyle czasu ile potrzeba. Uśmiechnięta i kompetentna. Dziękujemy !
Opinia dodana przez: Sabina

dr n. med. Karol Szymański

Chirurg ogólny, Ortopeda

Prywatna Lecznica Certus Sp. z o.o.
ulica Poznańska 22
62-020 Swarzędz

Polecam wszystkim Pana doktora Karola Szymańskiego. Najlepszy specjalista z chirurgii ogólnej jak i medycyny estetycznej jakiego miałam okazję spotkać. Oprócz tego bardzo miły do pacjentów.
Opinia dodana przez: Nina

lekarz Katarzyna Tkaczyk - Kluczyńska

Centrum Medyczne Hipokrates
Jabłoniowa 23 Gniezno
62-200 Gniezno

Opisaliśmy Pani doktor dotychczasowe leczenie i związane z nim skutki uboczne zaproponowaliśmy lek o którym czytaliśmy - Pani doktor wyjaśniła jak działa itd i wielokrotnie powtarzała że to rodzice podają, że to rodzice wiedzą i widzą najwięcej - zapisała ten lek (Paxneury) i od razu zaproponowała myśląc o objawach inny (atomeksyna) jeśli gunafacine da skutki uboczne - poczytalismy lek nr 2 też był idealnie przez Panią doktor dobrany a nawet …
Opinia dodana przez: Paulina
{'id': 36673, 'name': 'Lwówek Śląski'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Marek Kaźmierczyk

dr n. med. Marek Kaźmierczyk

Specjalistyczna Praktyka Lekarska dr n.med. Marek Kaźmierczyk
Plac Wolności 28
Lwówek Śląski

Godny zaufania , profesjonalne podejście,wyjaśni bez żadnego owijania w bawełnę zabieg wykonywany jestem w stu procentach zadowolony
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Wojciech Skibiński

Franciszkańska 37 lok. 5
Przemyśl

Bardzo polecam Pana Doktora. Miło, sprawnie i przyjemnie udało mi się przejść przez zabieg usuwania pieprzyków. Próbki natychmiast zostały wysłane do laboratorium, a o wynikach zostałam powiadomiona telefonicznie. Przemiłe Panie pielęgniarki oraz Pan w recepcji. Klinika Flebo-San ładna, nowoczesna i profesjonalna.
Pani doktor zawdzięczam wyleczenie z trądzika różowatego. Jest najlepszą specjalistką w tej dziedzinie. Chodziłam od lekarza do lekarza i było coraz gorzej. Wydałam masę pieniędzy. Ktoś polecił mi dr Patek i powiedział, że jest najlepszą dermatolog. Nie liczyłam na poprawę. Zostałam zaskoczona. Dr zajęła się mną profesjonalnie. Zastosowała autorskie leczenie. Poprawa niemal natychmiastowa i całkowite wyleczenie.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Witold Krzyżkiewicz

Słowiańska 15
42-500 Będzin

Bardzo polecam, zadzwoniłem o 12:00 żeby umówić się na wizytę i okazało się, że doktor przyjmuje bez zapisów. Już po południu w ten sam dzień odbyła się wizyta. Pan Doktor i Pani Pielęgniarka bardzo mili i profesjonalni.
Opinia dodana przez: Bartłomiej

lekarz Jolanta Jędrusik-Kałuża

Lipowa 20
42-200 Częstochowa

Pani doktor jest prawdziwym przykładem lekarza z powołania, szanuje pacjenta, troszczy się o niego i jest świetnym diagnostą. Oby w Polsce było więcej takich lekarzy z powołania jak pani doktor to służba zdrowia byłaby w światowej czołówce!. Pani doktor bardzo dziękuję za to że pani jest i proszę się nie zmieniać pacjentka Sabina S

lekarz Regina Drenda-Kryś

Modrzewskiego 4 lok. 9
41-900 Bytom

JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z KOMPETENCJI WIEDZY ORAS UPRZEJMOSCI PANI DR. POZRAWIAM JOSEF Z RODZINA

lekarz Donat Skrobich

Obrzycka 57
64-600 Oborniki

bardzo profesjonalne podjeście do pacjenta. w 100% polecam, bardzo dobrze dobrane leki. Wewnętrzny spokój, którym mnie zaraził, pomaga mi normalnie funkcjonować.

lekarz Jolanta Gabryel

al. Armii Krajowej 1/3 lok. 1
42-200 Częstochowa

Bardzo kompetentna Pani doktor,sympatyczna, uprzejma poświęca dużo czasu pacjentowi, potrafi wyjaśnić każdy problem kardiologiczny, leczę się u niej od kilku lat badania mam co pół roku, i zawsze dokładnie wyjaśnia wyniki badań,polecam wszystkim chorującym na serce lub inne problemy kardiologiczne.

lekarz Iwona Karcz-Socha

Kardiolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PRO-VITAE" s.c.
Hugo Kołłątaja 9
47-100 Strzelce Opolskie

super lekarz najlepszy u jakiego bylem szkoda ze jest takich lekarzy bardzo malo polecam wszystkim

dr n. med. Damian Kawecki

NZOZ Centrum Medyczne LiMED
Tylna 12
42-600 Tarnowskie Góry

Przemiły, kompetentny, wyrozumiały, dopiero po wizycie u Pana Doktora zrozumiałam swoją chorobę serca i teraz stosuję się do wszystkich zaleceń. Czuję się świetnie. Życzę wszystkim takiego Lekarza!