Gorzowska Lecznica Specjalistyczna
Piłsudskiego 1B
Gorzów Wielkopolski
Jest specjalista w pełni . W ubiegłym roku operował moja mamę, straszą, bardzo schorowaną osobę - resekcja żołądka [ nowotwór złośliwy ]Oprecaja przeprowadzona w sierpniu 2008 roku się udała, póki co mama czuje się dość dobrze, chociaż jest świadoma jak poważnie choruje, mamy nadzieję,że nawrotu nie będzie.Polecem wszystkim tego specjalistę.
Centrum Medyczne Medrun
al.Niepodlełosći 107/109
Bardzo uprzejmy i kompetentny - podchodzi do leczenia kompleksowo i stara się dobrać leki w zależności od stanu pacjenta (nie przepisuje zbyt silnych leków, jeśli nie są potrzebne). Bardzo komunikatywny i opanowany. Analizuje badania i interakcje z innymi chorobami - polecam.
Gabinet prywatny
Braci Załuskich 7
Bardzo polecam Panią dr Paulinę Bożek, trafiliśmy po długich poszukiwaniach skutecznego leczenia trądziku u syna, u Pani dr mieliśmy przedstawione więcej niż jedno rozwiązanie do podjęcia decyzji czy leczenie zewnętrzne czy wewnętrzne bez nacisku na wybraną metodę. Pani dr regularnie zleca badania, aby mieć kontrolę nad dawkami leków. Profesjonalnie, cierpliwie i bardzo miło. Zdecydowanie polecam.
Polecam bardzo serdecznie pana doktora. Świetny specjalista, rzeczowy, konkretny, wnikliwy, kompetentny. Zainteresowany swoim pacjentem. Potrafi wnikliwie i przystępnym językiem opisać podliże choroby, jej przebieg, leczenie. Pan doktor jest bardzo sympatyczny. Jego ciepły głos wpływa kojąco na pacjenta. Kultura osobista na najwyższym poziomie.
Szpital Medicover
Aleja Rzeczypospolitej 5
Bardzo profesjonalne, spokojne podejście. Pan doktor przeprowadził dokładny wywiad rozmawiają także bezpośrednio z dwuletnim maluchem, po czym w trakcie badania jednym ruchem nastawił podwichniętą kość promieniową. Ból minął od razu, dziękuję za bardzo spokojną i fachową pomoc :)
NZOZ "OPIFER"
Alojzego Pawliczka 20
Zabrze
Bardzo dobry lekarz. Nie tylko dobrze leczy, ale też poświęca czas na rozmowę i tłumaczenie. Zwraca uwagę na całościowe zdrowie i dopytuje, a nie zajmuje się tylko pojedynczym zgłoszonym objawem. Polecam
Centrum Medicover Lublin
Konrada Wallenroda 4c
Lublin
Zawsze miły i dyspozycyjny. Mogę się bez obaw kontaktować na komórkę w dzień i w nocy. Wszystko jasno wyjaśnia - nie boję się swojej choroby.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Niepołomickie Centrum Medyczne w Niepołomicach
ulica Korczaka 1
Niepołomice
Przesympatyczna Pani doktor cierpliwie przyjmuje pacjenta ,wysłucha na spokojnie ,wyjaśni wszystko ,doktor na 5-tke ☺️
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CENTRUM MEDYCZNE" Sp. z o. o.
Śląska 1
Rybnik
Ogromna wiedza medyczna. Duża odwaga i zręczność w czasie skomplikowanych operacji. Dobrze komunikuje się z pacjentem, objaśnia zasady i przebieg planowanego zabiegu. Interesuje się przebiegiem leczenia po zabiegu/operacji. Wysoka kultura. Wzbudza zaufanie pacjenta. Lekarz godny polecenia.
Bardzo mocno dziękuję panu doktorowi za bardzo dobrą opiekę ,za przebytą operację,za leczenie , wsparcie i dobre słowo . Jest to bardzo dobry specjalista w swojej dziedzinie . Człowiek czujesz że jest w dobrych rękach a to jest najważniejsze czego oczekuje pacjent. DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ.
Klinika Stomatologiczna Smileup
Zbigniewa Romaszewskiego 10 lok U6
Lekarz bardzo dobrze wytlumaczyl, dlaczego nalezy usunac zniszczone zeby. Otrzymalam 3 rozwiazania protetyczne mojej sytuacji. Prace wykonane calkowice cyfrowo, bez uzycia wyciskow. Praca wykonana w krotkim czasie 5 dni. Mila Pani recepcjonistka, przygotowala dokumenty. Przyjemny gabinet, chce sie wracac.
Niepubliczny zakład opieki zdrowotnej
ul. Zofii Nałkowskiej 10
Tychy
Lekarz na złoty medal w obecnych czasach trudno o tak kompetentną i uprzejmą osobę Polecam z czystym sumieniem.
Pogotowie Ratunkowe im. Siegfrieda Greinera w Skawinie
NIEPODLEGŁOŚCI 12
Skawina
Piszę w imieniu mojej mamy, która jest bardzo zadowolona z wizyty u Pani Doktor. Bardzo profesjonalne i empatyczne podejście do pacjenta, dokładne wyjaśnienie problemu oraz zaleceń dotyczących leczenia. Mama czuła się zaopiekowana i wyszła z wizyty z poczuciem, że trafiła w dobre ręce. Z całego serca polecamy Panią Doktor — kompetentna, cierpliwa i godna zaufania.
Szpital Kliniczny Przemienienia Pańskiego Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego
ul. Augustyna Szamarzewskiego 82/84
Dziękuję za profesjonalizm, poświęcony czas, zaangażowanie w leczenie mojego męża Sławomira Plichty,, za skuteczność i sprawczość. Całą rodziną jesteśmy wdzięczni za nieustanne czuwanie, opiekę, wsparcie.
Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
Białystok
Pełen profesjonalizm, wizyta w miłej atmosferze. Rewelacyjna, bardzo pomocna Pani pielegranka asystująca Panu doktorowi przy kolonoskopii w Omedzie.
Neurologopeda
Jana III Sobieskiego 14/7/15
Żagań
Pani Renata neurologopeda,to osoba która b.dobrze odnajduje się w kontakcie z pacjentami,potrafi stworzyć miłą i bezpieczną atmosferę,dzięki czemu zajęcia przebiegają w komfortowych warunkach .Widać,że do swojej pracy podchodzi z dużym zaangażowaniem i sercem.Z pełnym przekonaniem polecam Panią Renatę Dziurdzia-Pernal neurologopeda- bardzo dobra specjalistka i wspaniałą osoba