Korzysam w tym gabinecie z usług doktora Beckera, w ostatnim miesiącu miałam wykonywany zabieg ekstrakcji z implantacją - strasznie się bałam, jednak teraz mogę napisać że zupełnie niepotrzebnie. Wszystko przebiegło w bardzo miłej atmosferze a co najważniejsze całkowicie bezboleśnie, po raz kolejny nie zawiodłam się na tym miejscu. Dlatego w pełni świadomie mogę napisać, że polecam to miejsce.
Od momentu wejścia do gabientu czułam się całkowicie zaopiekowana. Diagnostyka, omówienie planu leczenia oraz leczenie- wszystko przebiegało spokojnie i w miłej atmosferze. Jestem bardzo zadowolona z wizyty