Lekarz jest naprawdę bardzo dobry,kompetentny. Zna się na rzeczy, jest uprzejmy, wytłumaczy co i jak. Wizyty umawiane są na konkretną godzinę. Badanie pacjenta jest kompleksowe. Każdemu pacjentowi poświęca ca najmniej pół godziny. Mimo, że mieszkam 130 km od Opola to przyjeżdżam tutaj. Jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarzy Rodzinnych I Pediatrów "Zdrówko" S.C.
Pan doktor zawsze trafnie diagnozuje. Dokładnie bada, dobiera leki i przeprowadza wywiad. Lekarz godny polecenia.
Przychodnia w Leżajsku
Adama Mickiewicza 57
Leżajsk
Lekarza poleciła mi znajoma lekarka której ojca ,, postawił na nogi'' . Dogłębnie analizuje zgłaszane przez pacjenta dolegliwości i nadspodziewanie łączy je w całość, szuka przyczyny choroby a nie tylko lekami maskuje objawy . Stawia bardzo trafne diagnozy i leczy naprawdę skutecznie. Dziękuję jeszcze raz Panu Doktorowi, gdyby kiedykolwiek czytał Pan te słowa.
NASZE ZDROWIE PIOTR MOMOT I PARTNER - SPÓŁKA LEKARZY
ulica Kościelna 29
Frampol
Lekarz o którym należy wypowiadać się w samych superlatywach, słucha z uwagą pacjenta, wywiad jest wykonany wzorowo , polecam serdecznie :)
Falck Medycyna Region Pomorski
ulica Gdańska 47
Wejherowo
Miałem przyjemność poznać Pana Doktora podczas wizyty na SORze. Byłem i jestem pozytywnie zaskoczony empatią, podejściem, opanowaniem i troską o zdrowie pacjenta. Naprawdę poczułem się zaopiekowany. Oby więcej takich Lekarzy. Jest Pan nim z powołania. Wielki szacunek. Pozdrawiam serdecznie.
ulica Dr Pojaska 12
Biłgoraj
Prawdziwe podejście lekarza do pacjenta.Wytłumaczenie na czym ta operacja będzie polegała dla pacjenta laika.Wszystkiego dobrego Panie Doktorze.
Przychodnia
JAGIELLOŃSKA 92
Kielce
bardzo kompetentny i skrupulatny lekarz, wizyta trwa dopóki wszystkie wątpliwości nie zostaną rozwiane, a pacjent poinformowany o terapii. wszystko przebiega w miłej atmosferze. lekarz zdecydowanie godny polecenia !!!
Szpital Specjalistyczny Nr 2 w Bytomiu
ulica Batorego 15
Bytom
Wspaniały lekarz,uprzejmy,miły i zna się na na postawieniu diagnozy.Dawno nie spotkałam tak dobrego lekarza
ul. Plac Jana Pawła II 12/13
Gorzów Wielkopolski
Polecam Pana Doktora Sławomira Dziobiaka profesjonalne podejście diagnoza na pierwszej wizycie gdzie wcześniej przez pół roku jeździłam od lekarza do lekarza w Szczecinie i tylko byłam odsyłana u Dr Dziobiaka pierwsza wizyta diagnoza odrazu ustalony szybki termin operacji i szybki powrót do sprawności po operacji cały czas pod opieką doktora fachowiec w swojej dziedzinie profesjonalny konkretny i bardzo sympatyczny lekarz
Prywatny Gabinet w Centrum Medyczne Raf-Medic
ulica Partyzantów 21
Ustroń
Pan doktor Artur Szczerbak jest wspaniałym lekarzem, z dużą wiedzą i doświadczeniem. Ma bardzo profesjonalnie podejście do pacjenta, jest kompetentny, a przy tym jest życzliwym, pomocnym i skromnym człowiekiem. Umie wszystko wytłumaczyć pacjentowi i również go wysłuchać. Bardzo cenię i szanuję Pana doktora oraz szczerze Go polecam. Jest po prostu właściwym człowiekiem na właściwym miejscu!!!
Centrum Usług Medycznych "Eskulap" Spółka z o.o., przedsiębiorstwo wykonujące działalność leczniczą
ulica Zamenhofa 47
Świdnica
Lekarz z prawdziwego zdarzenia, wspaniały człowiek i specjalista. Fantastyczne podejście do pacjenta, olbrzymia wiedza i doświadczenie sprawiły, że powierzyłam mu swoje zdrowie. Polecam wszystkim:-).
Pani doktor Maria Palasik ,to wspaniały lekarz, bardzo dobry specjalista. Jest bardzo miła i uprzejma, podchodzi do pacjenta z wielkim sercem robiąc wszystko ,aby postawic go na nogi. Dzieki opiece Pani doktor żyję. Wczesniej leczylam sie u chirurga onkologa - to nie ta droga . Onkolog chirurg nie wykryje Ci raka ,ale go wyhoduje tak jak w moim przypadku. Trzeba byc pod opieką onkologa klinicznego specjalista radioterapeuta, bo taki lekarz …
Wspaniały, znakomity, kompetentny lekarz ortopeda. Zawsze wysłucha, trafnie zdiagnozuje i doskonale dobiera leki. Przemiły, cierpliwy i mimo, że sam bardzo cierpi z powodu długoletniej choroby. Uprzejmy i uśmiechnięty. Od kilkunastu lat leczę się u Niego i z czystym sumieniem mogę polecić każdemu kto potrzebuje pomocy lekarza ortopedy. Traktuje pacjenta jak członka najbliższej rodziny. Jest jedną z najważniejszych osób, które spotkałam w swoim życiu. Dzięki niemu chodzę bez kul. Dziękuję Panie …
Przychodnia Specjalistyczna Matopat
Storczykowa 8/10
Toruń
"Obojętnie gdzie będziesz i co będziesz robił bądź zawsze człowiekiem " - słowa dziś św. Jana Pawła II. . Można mieć wysokie wykształcenie ale lekarz musi mieć mocną głowę i serce dla pacjenta.Nie wystarczy leczyć ale poznawać przyczyny skąd się bierze i od czego ta choroba ? Te wszystkie zalety ma ten wielki charyzmatyczny lekarz dr Śniegowski .Nie kiedy sam nie wierzy , że jest tak mocny i wielki daje …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne MEDJANA
Bardzo miły lekarz, który ze spokojem tłumaczy pacjentowi, w czym tkwi problem i jak należy go rozwiązać.