lekarz Elżbieta Król

ul. Wiejska 7/3
15-352 Białystok

Byliśmy u P doktor z niepełnosprawnym synem - 13 lat. 100% zadowolenia - profesjonalizm - bardzo dobre podejście do dziecka. Wszystko pięknie wyjaśnione i zasugerowane - będziemy keczyć syna u P. doktor.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Sławomir Bolek

GABINET PSYCHOTERAPII
Powstańców Śląskich 3
44-200 Rybnik

Wybitny okulista, uratował moje oko w którym miałem hipotonię jako powikłanie po innym zabiegu u innego lekarza. Po kilku miesiącach niemal ślepego oka znowu widzę na nie wyraźnie. Pan doktor wykonał u mnie witrektomię z podaniem gazu w szpitalu na Energetyków 44 w Rybniku. Panie doktorze bardzo Panu dziękuję, anonimowo bo pacjentów zapewne Pan ma tyle ,że trudno ich zapamiętać. Wdzięczny pacjent , któremu przywrócił Pan radość z życia
Opinia dodana przez: Daniel

lekarz Justyna Sierocka-Stępień

Plac Jana Pawła II 2a/1
41-709 Ruda Śląska

Godna zaufania okulistka, fachowe podejście do pacjenta. Pani Doktor pomogła mi uratować wzrok, jestem pod stałą kontrolą, co pozwala na szybkie zareagowanie kiedy coś złego się dzieje. Dziękuję Pani Doktor za pomoc i uratowanie wzroku. Każdemu polecam.
Opinia dodana przez: Leszek

lekarz Anna Ambroziak

Bruzdowa 112p

Pani Anna to wzorzec metra w medycynie ! Niezwykle kompetentna, miła, traktuje pacjentów jak swoich znajomych.
Opinia dodana przez: Marcel

lekarz Ewa Zajusz

Combi-Med" Sp.z o.o.
ulica Dekabrystów 17/19
42-200 Częstochowa

Cudowny Człowiek i bardzo dobry Lekarz. Pomaga nam przy Córce. Pani Doktor jest zawsze uśmiechnięta i serdeczna. Jesteśmy bardzo wdzięczni za poświęcony czas. Pozdrawiamy. 😊
Opinia dodana przez: Karolina
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Neurochirurg
                                       dr n. med. Rafał Piestrzeniewicz

dr n. med. Rafał Piestrzeniewicz

NZOZ Profil
60-311 Poznań ul. Grunwaldzka 66/2

Pan Doktor kompetentny ,rzeczowy z empatia podchodzi do każdego pacjenta,wszystko spokojnie tłumaczy. Polecam z całego serca.

lekarz Mariusz Banach

Syrokomli 5
58-300 Wałbrzych

Jestem miesiąc po operacji embolizacji tętniaka wykonanej przez doktora Mariusza Banacha ( 4 lutego 2025r). Czuję się bardzo dobrze, wracam do pełnej kondycji. Chciałbym wyrazić ogromne uznanie dla doktora Mariusza, zawsze tłumaczy wszystkie możliwe opcje leczenia w sposób zrozumiały, dbając o komfort i poczucie bezpieczeństwa pacjenta. Zdecydowanie czuć, że jest pasjonatem swojej pracy, co widać zarówno w jego podejściu do leczenia, jak i w interakcji z pacjentami. Dzięki jego profesjonalizmowi …
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Artur Oziębło

ul. Różana 1
05-805 Kanie

Pan Dr. Artur Oziębło to nie tylko doskonały neurochirurg,ale i wspaniały człowiek.Cenię Go za jego kompetencje i poświęcenie.Pan Doktor przeprowadził skomplikowana operację ,ratując mi życie.Pan Doktor jest cudotwórcą.Bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Anna J.

lekarz Jolanta Piaskowska

Kraszewskiego 16
88-100 Inowrocław

Lekarz z powołania . Pełna Empatii . Oddzwoni sama od siebie do swojego pacjenta wieczorem bez skierowania jak potrzebuje pomocy. Takich lekarzy to już chyba nie ma wielu . W Inowrocławiu to na palcach jednej ręki policzyć . To nie tylko Neurolog a także psychoterapeuta. Jestem po 3 udarze mózgu i innych wypadkach . Jadąc na wizytę to samopoczucie się poprawia . Aby być takim lekarzem to trzeba posiadać inteligencje …
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Agnieszka Miśkiewicz-Wójcik

Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Rudolfa Weigla 5

P.Agnieszka jest b.uprzejma i kompetentna z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Ośrodek Mikrochirurgi OKO.M gdzie pracuje jest bogato wyposażony w sprzęt. Wykonywałem tam kilkakrotnie badania OCT na NFZ
Opinia dodana przez: Ryszard

Magdalena Wojtaszek-Pawlik

Indywidualna Praktyka Lekarska Magdalena Wojtaszek-Pawlik
44-280 Rydułtowy

Bardzo miła i uprzejma pani doktor. Fachowo objaśniła wszystkie dolegliwości, na które od roku szukaliśmy rozwiązania. Spokojnie mogę polecić!!!
Opinia dodana przez: Zosia

lekarz Danuta Wierzbicka-Ziajka

ul. Boh.Monte Cassino 5/79

Do Pani dr Danuty Ziajka zgłosiłam się po raz pierwszy w 2009r. z zawrotami głowy, pogarszającym się widzeniem i bardzo silnymi zaburzeniami równowagi. Miało to miejsce po kilku wizytach u innych lekarzy neurologów, a nawet po po pobycie w szpitalu. Nikt z badających lekarzy, nie skierował mnie na TK lub MR głowy, chociaż objawy, jakie miałam pilnie tego wymagały. Po przeprowadzonym wywiadzie Pani dr D. Ziajka bez chwili wahania wypisała …

lekarz Joanna Giemza-Stokłosa

Vitamed Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Zaborska 54
32-600 Oświęcim

Pani doktor, to specjalista najwyższej klasy. Pacjent jest potraktowany bardzo poważnie. Aby dokonać pełnej diagnozy problemu, Pani doktor zleca badania specjalistyczne oraz poleca konsultacje z innymi specjalistami. Pacjentem jest mój syn, zamieszkały poza Polską, który wyjechał po badaniach i konsultacjach bardzo zadowolony, i optymistycznie nastawiony. Bardzo wysoko ocenia wiedzę, kompetencje i uprzejme podejście Pani doktor do pacjenta. Dziękujemy
Opinia dodana przez: Bogusława

dr Łukasz Leszczyński

Centrum Medyczne ProMED sp z o.o.
ulica Mariańska 5a
95-200 Pabianice

Polecam. Pan doktor spokojnie wszystko wyjaśnia i odpowiada na pytania. Wszystko bez pośpiechu i w miłej atmosferze. Po pierwszej wizycie jestem zadowolona że trafiłam do Doktora.
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Joanna Sobkowicz

ul. Zdrojowa 19
33-300 Nowy Sącz

Neurolog Joanna Sobkowicz to specjalista, któremu zawdzięczamy życie naszej mamy. Jej podejście wyróżnia się na tle wcześniejszych konsultacji medycznych. Mimo iż nasza mama pozostawała pod stałą opieką lekarską różnych specjalizacji z powodu stwardnienia rozsianego, to dopiero Pani Doktor Joanna Sobkowicz podjęła się pogłębionej diagnostyki. Jej czujność i szerokie horyzonty myślenia diagnostycznego pozwoliły na wykrycie poważnej, współistniejącej choroby nowotworowej w zaawansowanym stadium, która była przeoczona przez innych specjalistów. Decydującymi atutami Pani …

lekarz Ewa Goliszek

Karkonoskie Centrum Medyczne
al. Bankowa 5 lok. 7
58-500 Jelenia Góra

Każda wizyta u lekarza powinna moim zdaniem zawierać elementy które powodują pewne zadowolenie ze spotkania z lekarzem. Pani doktor, od kompetencji poprzez podejście, tłumaczenie, grzeczność i czas poświęcony wizycie może być wzorem służby wobec pacjenta.
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Agnieszka Piwnicka

Staszica 2 lok.2
Lublin

Wspaniała lekarka, zawsze chce pomóc. Dobro pacjenta jest dla Pani doktor najważniejsze. Cudowna, sympatyczna osoba.

lekarz Andrzej Chmielecki

Cechowa 5
77-400 Złotów

Niezwykły lekarz, chociaż tacy powinni być wszyscy. Kompleksowe spojrzenie na organizm ludzki oraz metodyczne i rzeczowe wytłumaczenie pacjentowi niejasnych kwestii. Ileż chorób byłoby mniej gdyby lekarze tak współgrali z pacjentami na początkowym etapie objawów.
Opinia dodana przez: Andrzej
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Neurolog
                                       lek. med. Piotr Bogucki

lek. med. Piotr Bogucki

Neurolog, Epileptolog

Synapsa Poradnia Specjalistyczna
Sandomierska 23/ U-3

Oby wszyscy lekarze byli tacy! Profesjonalizm, wiedza i doświadczenie, wnikliwość, a przy tym szczerość i serdeczność - to portret dr. Boguckiego.
Opinia dodana przez: MONIKA

lekarz Katarzyna Kuczalska

Poliklinika MSZ
ul. Adama Mickiewicza 8
06-400 Ciechanów

................................................................................................................................. ..