lekarz Aldona Przeździecka

Lubelska 50d/21
08-400 Garwolin

Niezwykle profesjonalne podejście Pani doktor do pacjenta, życzliwośc, empatia i gotowość służenia wiedzą i wszechstronną pomocą lekarską. Troska o pacjenta w trakcie wizyty, diagnostyki i leczenia. Bardzo dziękuję Pani za opiekę.
Opinia dodana przez: Grzegorz Marciniak

Anna Szylling

Oddział Kliniczny Pneumonologii i Alergologii Dzieci Młodszych

Lekarz z powolania, z ogromna wiedza i cierpliwoscia oraz wysoka kultura osobista. Bardzo dobry kontakt z pacjentem! Rzetelna, dokladna, nie idaca na skroty. Bardzo polecam!

lekarz Andrzej Kwiecień

ulica 3 Maja 51/58
23-400 Biłgoraj

To jest lekarz z powołania , ja nie będę wymieniać wszystkich zalet , powiem tylko jedno podczas pierwszej wizyty w gabinecie człowiek czuję się tak jakby znał lekarza od zawsze.Do pacjenta podchodzi z wielkim zaangażowaniem ,jest miły serdeczny,i takich lekarzy nam trzeba,a niestety takich jest bardzo mało.

lekarz Wojciech Lewenstam

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,Madar-Med" Laboratorium Analiz Lekarskich
Stary Rynek 5
76-200 Słupsk

Lekarz godny polecenia, dokładny, uprzejmy i wie jak podejść do pacjenta. Leczę się w przychodni już długi czas.
Opinia dodana przez: Radosław

lekarz Małgorzata Waliszewska

Internista, Reumatolog

ZESPÓŁ PORADNI "ZDROWIE"
ulica Zielona 2A
99-200 Poddębice

Bardzo dobry lekarz,przyjazny dla pacjenta ,pomocny , rzeczowy ,i co najważniejsze - trafna diagnoza i wdrożone leczenie , polecam serdecznie

Leszek Krowicki

Krowicki Leszek, lek. med. Gabinet

Doskonały lekarz,miły, pomocny,zainteresowany pacjentem i jego stanem zdrowia. Kompetentny człowiek na właściwym miejscu,który wie po co składał przysięgę Hipokratesa. Rzadko spotykane u lekarza w tym naszym chorym kraju.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Paweł Dzieński

Tatrzańska 13
74-120 Widuchowa

Tak wspaniałego lekarza trzeba ze świecą szukać. Pan doktor jest życzliwy, miły , ma świetne podejście do dzieci ,a przy tym zna się na swoim fachu . Do swoich pacjentów podchodzi z sercem i zrozumieniem .

Iwona Adamusiak-Kutrowska

Regionalny Szpital w Kołobrzegu
78-100 Kołobrzeg

bardzo dobry specjalista, rzetelny, dokładny diagnosta, przesympatyczna osoba, dużym plusem jest możliwość zamówienia wizyty domowej
Opinia dodana przez: monika

lekarz Anna Markiewicz-Piotrowska

Internista, Pulmonolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDYK" Sp. z o.o.
ulica Konstytucji 3-go Maja 12/84
95-035 Ozorków

Bardzo dobry lekarz o serdecznym i kompetentnym podejściu do pacjenta. Przede wszystkim kompleksowe podejście do pacjenta. Na pierwszej wizycie skierowanie na różnorodne badani, co pozwoliło na dalsze leczenie. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Mirosława

lekarz Wojciech Naumnik

Internista, Pulmonolog

ulica Hoża 16
15-235 Białystok

Mój pierwszy kontakt z Panem Docentem nastąpił w Centrum Medycznym Nowe Miasto Osteo-Medic s.c. ul. Wiejska 81 - trafiłem ze skierowaniem pilnym. Po dwóch tygodniach głodówki , a w ostatnim tygodniu i bez przyjmowania płynów gdyż wszystko zwracałem , ze stanem zapalnym płuc w trakcie chemioterapii. W kolejce na umówione wizyty oczekiwało kilkanaście osób - jednak Pan Docent gdy zapoznał się z rozpoznaniem i widząc mój stan przyjął mnie niezwłocznie …
Opinia dodana przez: Jacek

mgr Katarzyna Tofil-Jedynak

Psycholog, Psychoterapeuta

Nasze Miejsce

Bardzo dobry specjalista. Super podejście do pacjenta, dogodne terminy spotkań, terapia przebiegła bez żadnych problemów

lekarz Marcin Szechiński

ANEST-MED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Komandorska 53H/2

Najlepszy psychiatra we Wrocławiu, bardzo wysoka skuteczność leczenia.Prawdziwy fachowiec.Polecam!!!
Opinia dodana przez: Darek

lekarz Elżbieta Grobecka

Poradnia Badań Profilaktycznych w Dębicy
Paderewskiego 2
39-200 Dębica

Najlepsza Pani Doktor jaką znam. Godna zaufania, Bardzo dużo mi pomogła. Pełen profesionalizm. Polecam

lek. med. Łukasz Kapusta

Psychiatra, Wizyty domowe

ul. Pędzichów 7/2

Jest to najlepszy lekarz jakiego tylko można sobie wyobrazić. Miły, uprzejmy, kompetentny, pomaga z serca i to czuć. Bardzo się angażuje w pomoc pacjentowi, prawdziwe powołanie

lekarz Krzysztof Jurczyk

Radiolog

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

Bardzo dobry kontakt z pacjentem, cierpliwy i wyrozumiały, wytłumaczył wszystko co będzie robił. Godny polecenia.

lekarz Krystyna Szula

Psychiatra, Psycholog dziecięcy

Zespół Opieki Zdrowotnej Nr 1 w Rzeszowie
ul. Tadeusza Czackiego 2
35-051 Rzeszów

Z ręką na sercu polecam doktor Krystynę Szulę. Kompetencja , empatia , pomoc na najwyższym poziomie. Rzadko spotkać psychiatrę dziecięcą z tak wspaniałym podejściem do dziecka i tak zaangażowaną w każdy przypadek. Polecam!
Opinia dodana przez: Malina

dr n. med. Justyna Pełka-Wysiecka

Prywatny Gabinet Justyna Pełka-Wysiecka

Bardzo dobry lekarz,człowiek i psychiatra,Pani Droktor szczególnie pomaga pacjentom ale też ich rodzinom,Posiada dużą empatię w kontaktach z ludzmi co jest niesamowicie ważne w zawodzie lekarza a szczególnie psychiatry.Roztacza wokół siebie bardzo przyjazną aurę ;).Bardzo polecam Panią Doktor i życzymy jej cierpliwości , zadowolenia z pracy oraz wszystkiego najlepszego
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Stanisław Urban

Dubois
44-100 Gliwice

Znam Pana Doktora prawie 40 lat. Bardzo pomógł mi w najtrudniejszych chwilach mego życia. Zawsze mogłem liczyć na Jego życzliwość i fachowość zawodową. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Piotr Kania

Urolog

E. Pankiewicza 7
08-110 Siedlce

Pan dr Piotr Kania jest przede wszystkim wspaniałym i bardzo dobrym lekarzem. Jak trafiłem do pana doktora Piotra Kani przedstawił mi wszystkie aspekty mojej choroby i na czym będzie polegało moje leczenie. Próbował doktor ratować moją nerkę po nie udanej operacji URSL ( usunięcia kamienia z zaklinowanego moczowodu nerki prawej ), ale nie udało się jej uratować. Jestem po nefrostomii całkowitym usunięciu nerki. Po operacji czuję się dobrze. Jak będzie …
Opinia dodana przez: Andrzej HAWRYLUK

lek. dent. Łukasz Kwieciński

Kadecka 1 (d. Królewska 65b)

Kompetentny, bardzo delikatny, wyjaśnia szczegółowo każdy etap leczenia, Stwarza bardzo miłą atmosferę w trakcie wizyty. W jego gabinecie leczenie zębów to prawdziwa przyjemność, I zero bólu! Polecam serdecznie tego stomatologa.
Opinia dodana przez: GRAŻYNA