Najlepszy Kardiolog jakiego poznałam, a od urodzenia spotykam Ich wielu ponieważ jestem pacjentką z wrodzoną wadą serca. Panią Dr spotkałam w 2022 r. będąc w szpitalu przed operacją i tylko Ona jako jedyna miała czas dla pacjenta, włożyła wiele starań, żeby wszystko dokładnie zdiagnozować. Zawsze pomocna i chętna udzielić wszelkich wyjaśnień. Panią dr Jolantę Sulej-Leśniewską z czystym sumieniem mogę nazwać Lekarzem z powołania dla którego najważniejszy w pracy jest Pacjent. Dzięki Niej mogłam przetrwać do udanej operacji.. Jestem bardzo wdzięczna za całe serce i okazanie troski i życzliwości.
Dzięki Niej mogłam przetrwać do udanej operacji..
Jestem bardzo wdzięczna za całe serce i okazanie troski i życzliwości.
Do kliniki zostałem skierowany po rozrusznik. Pani Dr. zaproponowała mi kardiowersję jako zabieg mniej inwazyjny a mogący dać dobre efekty w przypadku migotania przedsionków. Najmniej przyjemnym badaniem przed planowanym zabiegiem było echo serca przełykowe. Pani Dr. przeprowadziła je bardzo delikatnie. Ustaliła również parametry defibrylacji skutkiem której po jednorazowym pobudzeniu moje serce zaczęło pracować normalnie. Uważam panią dr. Jolantę Sulej-Leśniewską za bardzo dobrego specjalistę i przyjaznego lekarza Jerzy Włodarczyk
Jerzy Włodarczyk