Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Elżbieta Kozieł
Suwalska 19B
Do doktor Ani chodzę od wielu lat. Uratowała moje zęby po innym "stomatologu". Ma cudowne podejście do pacjenta, wykazuje się ogromna cierpliwością i ma w sobie coś, co uspokaja tę panikara, która we mnie siedzi. Zawsze tłumaczy co będzie robić w danym momencie, proponuje różne rozwiązania, odpowiada obszernie na zadane pytania. Polecam całym sercem jeśli szukacie stomatologa z powołania.
BORAMED Sp. z o.o
ulica Bora Komorowskiego 21/307
Polecam lekarza Chirurgia Piotra Olender. Złoty człowiek z dużym doświadczeniem i profesjonalista. Byłem pod jego opieką. Empatyczny. Zrobi wszystko żeby było dobrze. Dziękuję 🤗
Lekarz z powołania. Cieszę się, że parę lat temu trafiłam na niego, szukając pomocy u różnych specjalistów, bo jest to lekarz, który potrafi się pochylić nad problemem pacjenta. Jest bardzo mądrym człowiekiem, lekarzem, który leczy i ratuje. Jest to najlepszy specjalista, jakiego spotkalam. Szczerze polecam.
Jestem zawiedziona, że Pan nie pracuje już w Dolnej Grupie koło Grudziądza bo takiego lekarza nie spotkałam nigdy wcześniej pomimo swoich 56 lat. Lekarz z powołaniem do pacjenta, wszystko wytłumaczy, wyjaśni ze szczególami, wysłucha, doradzi, nie odmówi żadnych dostępnych badań, po prostu lekarz na szóstkę z plusem 👍
Poradnia Zdrowia Psychicznego
Pl. Wolności 1, Sobótka
Sobótka
Polecam p. Monikę, która wyleczyła mi i mojemu dziecku zęby. Byłam razem z córką u p. Moniki już 4 wizyty i jestem gotowa polecić. Dziecko nawet samo pyta "pójdździemy do pani doktor zobaczyć czy wszystko jest dobrze z ząbkami?" :)
SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
Częstochowa
Lekarz z 1 Ligi,najwyższa półka... Anioł, wysłucha, pomoże,doradzi, fachowiec w każdym calu.Oby więcej takich LEKARZY!!! Dziękuję z całego serca i pozdrawiam:)
GLOBOS-MED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Bielska 4
Cieszyn
Profesjonalista na najwyższym poziomie, dbałość o pacjentów przed jak i po zabiegu,czujesz że jesteś pod opieką,rozmowy bez pośpiechu z wzajemnym zrozumieniem, jestem po zabiegu na jelicie grubym wykonanym metodą laparoskopową blizny prawie nie widoczne wszystko się goi jak należy, polecam Pana chirurga z czystym sumieniem,I dziękuję za leczenie,Pozdrawiam Pana serdecznie.
Przychodnia Lekarska Witomino
ulica Konwaliowa 2
Gdynia
Naprawdę super fachowiec w swej specjalności.Z wspaniałym podejściem do pacjęta cierpliwa ,wysłucha pacjęta i wystawi odpowiednią diagnozę.Polecam.
WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW
Ze wszech miar polecam opiekę medyczna ze strony pani Doktor. Dokładnie mnie przebadała, wytłumaczyła w przystępny sposób istotę choroby, poświęciła czas na dodatkowy kontakt , udzieliła cennych rad co do sposobu dalszego postepowania . Zdobyła moje pełne zaufanie jako wysoko kwalifikowana , kompetentna i życzliwa dla pacjentów okulistka.