Doktor Włodarczyk jest lekarzem, którego mogę z przyjemnością polecić. Profesjonalny, bardzo zaangażowany w swoją pracę, empatyczny i szanujący pacjenta.Przeprowadza dokładne badania, ze spokojem i dokładnie odpowiada na wszystkie pytania, a przy tym jest uprzejmy i taktowny. Dzięki Panu Doktorowi moja operacja przebiegła pomyślnie i bez komplikacji, szybko się zagoiło z pięknym efektem estetycznym. Pacjentką jestem od kilku lat i zawsze czuję się zaopiekowana.Dziękuję za cierpliwość i fachową pomoc.
Trafiłam do Pana Dariusza ponad rok temu. Jest świetnym lekarzem, traktuje pacjentów z szacunkiem, zawsze odpowiada na pytania, nawet te które mogą wydawać się głupie. Jeszcze nigdy nie wyszłam od Pana Doktora zawiedziona czy zaniepokojona, ma ogromną wiedzę i świetnie z niej korzysta. Poświęca na każdego pacjenta tyle czasu ile potrzeba.