Centrum Diagnostyczno - Lecznicze Gastroenterologii "Ochrona Zdrowia"
ulica Dworcowa 2
Płock
Świetny z dużą wiedzą i ogromnym doświadczeniem lekarz , przy tym bardzo miła i otwarta na pacjenta.
Łukasz Szumerowicz to lekarz z powołania. Ma bardzo dobre podejście do pacjenta, jest dociekliwy w diagnozowaniu. Podczas pobytu naszej bliskiej w Szpitalu Cegielskiego zawsze miał czas na rzetelne i przystępne informowanie nas o stanie zdrowia pacjenta. Udzielał rzeczowych odpowiedzi na nasze pytania, to uważny i rzetelny specjalista. Dobrze wiedzieć, że są tacy lekarze! Dziękujemy za wszystko!
Szpital Kliniczny im. Dzieciątka Jezus
ulica Lindleya 4
Bardzo miła, uprzejma i kompetentna Pani Doktor. W bardzo rzeczowy sposób Pani Doktor tłumaczy chorobę i leczenie. Kompleksowo podeszła do mojego problemy i w bardzo szybkim czasie mnie pomogła. Bardzo dziękuję pani Doktor za udany zabieg. Bardzo polecam Panią Doktor.
Centrum Stomatologiczne Bema 4 Sp. z o.o.
Bema 4/2
Gdynia
Bardzo delikatna stomatolog, uprzejma i zawsze uśmiechnięta. Przestałam bać się dentystów ;) Zęby wyleczone, uzupełnione braki bez żadnych komplikacji. Takich lekarzy ze świecą szukać.
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Joanna Piętaszewska-Ścibisz
ul.17 Marca 10
Malbork
Bardzo dobry lekarz. Chodzę do Pani dr ze starszym (3 lata) synkiem i młodszą (roczną) córką. Mam duże zaufanie do Pani doktor, robi bardzo dokładny wywiad, pamięta nasze historie choroby, stara się bardzo indywidualnie podejść do każdego z dzieci, sprawnie wyprowadziła nas z dwóch cięższych chorób bez antybiotyków. Dzieci ją uwielbiają:) Dodatkowo Pani dr pracuje w szpitalu, co w naszym przypadku okazało się bezcenne gdy syn trafił do szpitala. Wiedzieliśmy, …
Ośrodek Medyczny "OSTEOMED"
Kazimierza Wielkiego 57
Polecam pania doktor dziekuje za uratowanie mi zycia z całego serca polecam dziekuje bardzo raz jeszcze
Bardzo polecam Panią Doktor Joannę Szczotka-Kręgiel. Wraz z córką uczęszczam do jej gabinetu od lat, zawsze jesteśmy zadowolone, bezbolesne i bezproblemowe zabiegi dentystyczne są wykonywane przez osobę ciepłą i serdeczną dla pacjenta. Jest lekarzem profesjonalnym z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Potrafi doradzić i wykonać pracę z rewelacyjnym skutkiem. Sama tego doświadczyłam i choć Pani Doktor mogła wykorzystać sytuację i wykonać korektę mojego uzębienia za duże pieniądze ( korony ) to …
NZOZ Centrum Stomatologiczne-Przychodnia
ul. Henryka Sienkiewicza 54
Siedlce
Bardzo dobra lekarz. Mila, sympatyczna. Godna polecenia. Świetnie zna sie na pracy. Wszystko dokładnie tlumaczy, jest delikatna. Na początku weszlam do niej ze strachem ale wyszlam szczesliwa. Jeszcze nie raz do niej pojde.
Poradnie Specjalistyczne
Jana Dekerta 1
Toruń
Do dr Ewy Siekluckiej trafiłam z polecenia osoby, która przeszła rehabilitacje po wypadku i , w efekcie, jest w 100% sprawna. Pani Ewa jest wszechstronna, ma holistyczne podejście i niesamowitą wiedzę. Usprawniła mi bark ( ramię wróciło do pełnego zakresu ruchu po 1 wizycie!), wyleczyła bliznę po operacji, wyprostowała asymetryczna postawę. Jestem bardzo wdzięczna i z całego serca polecam!
Pan Doktor jest cierpliwy, spokojny i uprzejmy. Najpierw wysłuchał z czym przyszłam, potem zebrał wywiad, zbadał i zlecił badania kontrolne doprecyzowujące źródło problemu. Nie pchał antybiotyków w ciemno, zalecił najpierw poczekać na wyniki. Kolejny bardzo sympatyczny lekarz w LuxMedzie.
Chciałabym serdecznie podziękować Pani Doktor za wczorajszą wizytę, na którą przyszłam z moją 16-letnią córką. Była to jej pierwsza wizyta u ginekologa i dzięki profesjonalizmowi oraz wyjątkowemu podejściu Pani Doktor przebiegła ona w pełni spokojnie i bez stresu. Pani Doktor wykazała się ogromną kulturą osobistą, taktem i cierpliwością. W prosty, zrozumiały sposób wszystko wyjaśniała, dbając o komfort i poczucie bezpieczeństwa młodej pacjentki. Widać, że jest nie tylko świetnym specjalistą, ale …
Wiejski Ośrodek Zdrowia w Żurawiczkach
202
Przeworsk
Dobra,empatyczna, mądra,cierpliwa i bardzo dobra lekarka. Świetne podejście do pacjentów,bardzo życzliwa. Duża wiedza i pomoc w leczeniu i szukaniu nie zawsze łatwej diagnozy. Polecam!
Szpital Specjalistyczny
ulica Kuracyjna 30
Prabuty
Bardzo rzeczowy , kulturalny i sympatyczny lekarz . Poświęca na wizytę tyle , ile trzeba . Dokładnie tłumaczy przebieg leczenia czy zabiegu . Polecam z czystym sumieniem .