Masaż, do którego chce się wracać... relaks, miła obsługa i profesjonalizm ... Korzystam regularnie i zawsze jestem zadowolona w 100%. Po czuję się jak nowo narodzona :-)) Polecam wszystkim!
Opinia dodana przez: Angela
znakomity specjalista z ALIUS-MED DOBRY REHABILITANT www.alius-med.pl znakomity specjalista z ALIUS-MED DOBRY REHABILITANT www.alius-med.pl znakomity specjalista z ALIUS-MED DOBRY REHABILITANT www.alius-med.pl znakomity specjalista z ALIUS-MED DOBRY REHABILITANT www.alius-med.pl
Opinia dodana przez: JAROSŁAW

lek. dent. Damian Dziemianko

Szpital Wojewódzki
T. Chałbińskiego
Koszalin

Gabinet Dentis Artis to pełen profesjonalizm, nowoczesny sprzęt, bardzo życzliwy personel. Dr Damian Dziemianko jest profesjonalista w swoim fachu, lekarz naprawdę godny polecenia. W kompetentny sposób zajął się moimi zębami i przywrócił szeroki uśmiech na mojej twarzy. Serdecznie polecam !
Opinia dodana przez: Bozena Tomasik

lek. stom. Grażyna Grabiec

Lecznica Stomatologiczna
ul. Grzybowska 37A

Ceny dobre uczciwe podejście. Dla mnie spoko. Mogę polecić. Jeszcze wrócę do Pani doktor jak coś będzie nie tak to też napiszę ;)
Trafiłam do Pani Magister z polecenia mojego neurochirurga i tak jak mówił -fachowość i wiedza w 100%.Rewelacyjna.Była to moja ostatnia deska ratunku ponieważ groził mi zabieg. Dzieki pomocy Pani Oli udało się go uniknąć.Ciągle powracające dolegliwości bólowe zniknęły , co było moją udręką od ostatnich dwóch lat.Jestem pod jej wrazeniem,bardzo ciepła,miła i fachowa osoba.Bardzo dokładnie i przystępnie wytłumaczyła mi moją chorobę pleców oraz jak będzie wyglądała moja rehabilitacja.Oby więcej takich …
Opinia dodana przez: zadowolona
Pan Doktor Patryk Górski jest lekarzem z powołania, osobą empatyczną, miłą i sympatyczną z wysoką kulturą osobistą, zależy Jemu na dobru pacjenta. Jestem trudnym przypadkiem i Pan Doktor Górski jako jedyny lekarz potrafił dobrać mi leki tak, że mogę funkcjonować. Wizyty przebiegają w miłej atmosferze, bez stresu. Pan Doktor dużo rozmawia z pacjentem, wizyta nie polega tylko na wypisaniu recept. Zawsze można liczyć na Pana Patryka. Mi nie jeden raz …
Opinia dodana przez: Magda B.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Fizjoterapeuta
                                       mgr Filip Doręgowski

mgr Filip Doręgowski

Fizjoterapeuta, Rehabilitant

Holicare - praktyka fizjoterapeutyczna
Cybernetyki 7E lok. U1

Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Filipa. Ból który mi doskwierał, nie pozwalał mi normalnie funkcjonować do tego stopnia, że miałem problemy z oddychaniem. Do gabinetu Holicare wszedłem z ogromnym bólem, a wyszedłem szczęśliwy, bez bólu. Zadziało się tak już po pierwszej wizycie. Kolejne wizyty wyleczyły całkowicie moją dolegliwość. Do gabinetu Pana Filipa trafiłem z polecenia i polecam dalej!
Opinia dodana przez: Damian
Bardzo uprzejma Pani doktor .. wszystko szczegółowo omówiła z wysoką kulturą i klasą . Niesamowita wiedza i pełen profesjonalizm...skrupulatne i dokładne przeprowadziła leczenie kanałowe u mnie. Bardzo miła i zaangażowana.Jestem pełna podziwu i wdzięczna za profesjonalne podejście ,kunszt i ciepłe podejście do człowieka . Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam ..Prawdziwy fachowiec w 100%
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Grzegorz Wójcik

Sikorskiego 6 lok. 110
46-100 Namysłów

Byłam pierwszy raz w Poradni Kardiologicznej u Pana doktora i wszystkim polecam. Zarówno Pan doktor jak i Pani pielęgniarka byli bardzo mili. Dostałam cenne wskazówki i porady. Dziękuję bardzo.
Witam, Jestem pacjentka Pana Dariusza Bartczaka. Lekarz świetnie zna sie na problemach natury psychicznej a także pierwszy raz spotkałam się z lekarzem, który świetnie zna substancje wszelkiego rodzaju. Pryjmuje w dwóch jednostkach
Opinia dodana przez: Anna Fiłonowicz
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Otolaryngolog
                                       lekarz Krzysztof Kiciński

lekarz Krzysztof Kiciński

Otolaryngolog

InVivo
Wita Stwosza 58

Bardzo profesjonalny z empatią lekarz, który cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i w przystępny sposób wyjaśnia wszystkie wątpliwości. Leczę się u doktora Kicińskiego od kilku lat. Z całego serca polecam.
Opinia dodana przez: Barbara
Bardzo miły i doświadczony specjalista. Zabieg przeprowadzony przez panią doktor w pełni omówiony i fachowo wykonany. Wykonane laserowo mTSCPC zniosłem bardzo dobrze poprzez przekazywane na bieżąco informacje i porady. W pełni polecam.
Opinia dodana przez: Łukasz
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Psycholog
                                       mgr Piotr Schwarz

mgr Piotr Schwarz

Psycholog, Psychoterapeuta

Serce i umysł
Siewna 15/606

Wyjątkowo dobry specjalista. Bardzo otwarty i empatyczny. Potrafi pomóc w sposób twórczy, dopasowany do konkretnego człowieka. Poczucie humoru i jego osobiste doświadczenia życiowe ułatwiają kontakt i wzbudzają zaufanie do jego rad i opinii. Nie zastanawiajcie się, szybko się zapiszcie!
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Ortopeda
                                       dr n. med. Robert Kokot

dr n. med. Robert Kokot

Ortopeda, Traumatolog

Centrum Medyczne Nowy Świat
Derkacza 13
44-122 Gliwice

Pan doktor przyjął mnie w trybie pilnym po urazie łękotki i więzadła krzyżowego. Badanie wykonał bardzo szczegółowo, był delikatny, bardzo uprzejmy, szczegółowo wyjaśnił wszystkie aspekty urazu (pokazując nawet stopień uszkodzenia na modelu kolana). Przekazał jasne instrukcje, omówił możliwości i wyjaśnił dokładnie dalsze działanie. Znalazł uszkodzenie, którego nie znalazł inny doświadczony specjalista. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i mogę w 100% polecić Pana doktora.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Andrzej Walczak

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Zespół Poradni Kardiologicznych i Endokrynologicznych
dr. Seweryna Sterlinga 1/3

Pan dr A.Walczak to wspaniały i życzliwy człowiek, o dużej empatii do pacjenta. Jego wola niesienia pomocy chorym jest nieograniczona. Stara się w sposób przystępny zaproponować i wyjaśnić proces leczenia, przy czym drugiego człowieka, pacjenta traktuje w rozmowie jak partnera. Jest pod każdym względem profesjonalistą. Jestem wdzięczna Panu doktorowi za zaopiekowanie się moją mamą w jej chorobie, jednocześnie jestem pod dużym wrażeniem takiego podejścia do pacjenta. Dziękuję w imieniu swoim …

lekarz Piotr Misiak

LIM
Domaniewska 41/Wołoska 7

Bardzo dobry lekarz. Dobry specjalista. ma świetne podejscie do pacjenta. Polacam wszystkim szukajacym ortopedy

dr n. med. Błażej Pruszczyński

Ortopeda dziecięcy

ZESPÓŁ PORADNI "ZDROWIE"
ulica Zielona 2A
99-200 Poddębice

U Pana doktora byliśmy na kontroli bioderek. Jest to lekarz z prawdziwym powołaniem jakich teraz mało. Pan doktor rzeczowy, odpowiada na wszystkie pytania, cierpliwie tłumaczy a do tego wykonuje swoją pracę z pasją i uśmiechem. Wspaniałe podejście do dzieci. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Aleksandra Sitko-Saucha

Urolog

Specjalistyczna Pomoc Medyczna "MEDSERVICE"
M. Skłodowskiej-Curie 34
41-819 Zabrze

Najwspanialsza lekarz/lekarka jaką spotkałem. Przede wszystkim kompetentna, uprzejma - podczas wizyty pacjent czuje jakby był on i jego problem były najważniejsze na świecie. Bardzo polecam!

lekarz Natalia Cedzyńska

Szpital, Oddział Okulistyczny
ul. Gdyńska 1/3
Wołomin

Pani Doktor szczegółowo wyjaśniła, co wynika z badań, które ostatnio wykonałam. Sama także mnie bardzo dokładnie zbadała. Przedstawiła propozycję leczenia innego problemu, z którym również się mierzę. Była przy tym niesamowicie empatyczna. Wszystko bez pośpiechu, z dużą uwagą. Bardzo polecam.

lekarz Arkadiusz Niczyporuk

Lekarz medycyny ratunkowej

ul. Czechowicka 77
43-518 Ligota

Bardzo fajny lekarz naprawdę z powołania , interesuje się pacjentem, pyta czy trzeba znieczulenie co nie zawsze się spotyka ... bardzo miły , uprzejmy i z poczuciem humoru oby jak najwięcej takich lekarzy !!!!!!
Opinia dodana przez: Marcin