lekarz Izabela Chwalisz-Kaczmarek

Sienkiewicza Henryka 10/3

Wspanialy czlowiek,nie mowiac o lekarzu.Jej kompetencje, sposob podejscia ktory w psychiatrii jest bardzo wazny jest na najwyzszym poziomie.Tacy powinni byc lekarze.Bardzo jestem jej wdzieczna ,uratowala mi zycie kiedy znalazlam sie na dnie mojej nerwicy lekowej i agerofobii,

lekarz Damian Stube

ulica Rolna 44/7

Jestem pod wrażeniem podejścia do pacjenta i odpowiedzi na wszystkie pytania pacjenta co jest naprawdę rzadkością. Szczególnie na pogotowiu.Polecam bardzo Dr.Damiana Stube

lekarz Małgorzata Dymkowska

NZOZ "PALOMED"
Słowackiego 24
35-060 Rzeszów

Pani doktor Małgorzata Dymkowska zasługuje na najwyższe uznanie .Jej sposób podejścia do pacjenta już sam w sobie pozwala na to żeby poczuć się lepiej. Uprzejma , kompetentna, cierpliwa .Polecam!!!

lekarz Mariola Chmielewska

Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68

Zdecydowanie polecam- ciepły, troskliwy, kompetentny profesjonalista . Wizyty domowe bez problemu można umówić.
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Nikola Brzostowska-Bera

PRZYCHODNIE MEDYCYNY RODZINNEJ "SZAFERA"
ulica Szafera 16-18

Pani Doktor to złoty człowiek, widać,że wysłucha pacjenta pomoże i bardzo dokładnie dobiera do schodzenia leki oraz poświęca każdemu pacjentowi tyle czasu ile trzeba. Super lekarz jestem bardzo zadowolona.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Anetta Stempel

ul. Krzywa 1G/16
72-600 Świnoujście

Lekarz o niespotykanej zbyt często ostatnio empatii, podejmuje chorego z ogromnym profesjonalizmem a porady medycznej udziela zawsze w sposób bardzo przyjazny i zrozumiały. Każda wizyta w gabinecie Pani doktor w moim przypadku kończy się porażką choroby. Z całego serca i czystym sumieniem, gorąco polecam Panią Doktor Anette Stempel. Wdzięczny pacjent
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Barbara Litwińska-Kozaryn

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szkół Wyższych
al. Wojska Polskiego 97

Jest bardzo dobrym lekarzem, leczyłam się u Pani Dr. i mi bardzo pomogła, daje trafne diagnozy, wiec jestem tu by nadal uczęszczać do niej . Polecam bardzo
Opinia dodana przez: Teresa

lek. dent. Piotr Wiśniewski

ulica Kaliska 94/2
87-800 Włocławek

Polecam wszystkim.Jestem pacjetką od wielu lati uwazam doktora za bardzo dobrego i kompetentnego dentyste.Plomby trzymaja się po 10 lat i dlużej .Nigdy nie mialam żadnych powiklan .Jako stomatologa cechuje go dokladnosć ,skrupulatnosc i co dla mnie jest bardzo wazne bezwzgledne przestrzeganie zasad higieny podczas pracy (niektórzy uwazają to za przesadę).Nie jest najtaniej ,ale wole zapłacic i mieć spokój a nie jak niektórzy moi znajomi ,którym plomby od innych dentystów wypadaja …
Opinia dodana przez: kasia

lekarz Lucyna Dziadoń

Szpital specjalistyczny im T.Szczeklika
ul Szpitalna 3
33-100 Tarnów

Z czystym sumieniem mogę polecić panią L. Dziadoń jako kompetentnego i uprzejmego lekarza. Bada dzieci niezwykle starannie, zleca potrzebne badania, stawia trafne diagnozy i oczywiście wdraża skuteczne leczenie :) W stosunku do dzieci delikatna i ciepła. Już niestety kilka różnych chorób sprawiło, że musieliśmy odwiedzić z dziećmi zarówno poradnię chorób zakaźnych, jak i oddział szpitalny, i za każdym razem opieka pani dr była na najwyższym poziomie. Krótko mówiąc - lekarz …
Opinia dodana przez: Aga

lekarz Katarzyna Piotrowicz-Kruszyna

ulica Sądecka 36A
32-700 Bochnia

Dawno nie spotkałam tak bardzo fajnej Pani doktor😊umie wytłumaczyć,doradzi wysłucha przedewszystkim,nie zostawi dziecka bez dokładniej djagnozy,mój syn ogulnie bardzo boi się lekarzy a ona wszystko robi by tylko dziecko uspokoić😀polecam panią doktor z całego serca i żadnej innej 😀i tu nie chodzi o to że pani doktor przyjmuje prywatnie tutaj chodzi podejście do dziecka , rodzica przede wszystkim 😀dla mnie numer jeden 😀

lekarz Karolina Florek-Opioła

Powiatowa Stacja Pogotowia Ratunkowego
ulica M. B. Fatimskiej 2
33-100 Tarnów

Bardzo miła, uprzejma i kompetentna osoba. Tłumaczy wszystkie zawiłości chorobowe tak, by pacjent to zrozumiał. Chodzę do niej wraz z dzieckiem już od jakiegoś czasu. Polecam innym pacjentom :)
Opinia dodana przez: Bożena

lek. dent. Ernest Kowalczyk

ul. Brodnicka 7
87-410 Kowalewo Pomorskie

Pan doktor to specjalista z ogromną wiedzą, solidny, dokładny. Indywidualnie podchodzi do każdego przypadku i troszczy się o dobro pacjenta. Pracuje na wysokiej klasy sprzęcie w nowoczesnym gabinecie.

lekarz Magdalena Szczepańska

ulica Harcerska 14A/9
87-100 Toruń

Jestem pod wrażeniem wyjątkowej kompleksowości przy pierwszym kontakcie.Sądzę,że atmosfera wywiadu jest najlepszą gwarancją skutecznej diagnozy i terapii.
Opinia dodana przez: . Józef
{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Ortopeda
                                       lekarz Mateusz Blank

lekarz Mateusz Blank

Centrum Medyczne PESMED
Sułkowskiego 15
85-634 Bydgoszcz

Pan doktor bardzo kompetentnie podchodzi do do tematu. Mam problemy z kolanem i mimo, że na razie nie udało nam się znaleźć metody na naprawienie "szkód" po lekach i założonej blokadzie. Muszę jeszcze zrobić rezonans i myślę, że uda się rozwiązać mój problem a Pan doktor tak jak i ja nie poddaje się i to najważniejsze :) Bardzo korzystną cechą jest transparentność działań i zrozumiałe wytłumaczenie wszelkich tematów, które mogą …
Opinia dodana przez: Robert

lek. dent. Paweł Dymalski

ulica Kozacka 17
87-100 Toruń

Myślę że pięć gwiazdek w każdej kategorii mówi samo za siebie i absolutnie na nie zasługuje. Pełen profesjonalizm. Dziękuję doktorze😁

lekarz Martyna Winter

Sandomierska 16 m 141
26-600 Radom

Pani Doktor jest bardzo dokładna w tym co robi. Jak dotąd nigdy nie chybiła z leczeniem a jestem dość trudnym pacjentem (dużo chorób). Jeśli potrzeba, kieruje do innego specjalisty polecając przy tym dobrego lekarza. Jest też uprzejma. W razie potrzeby dodam że Pani Doktor jest też nefrologiem.
Opinia dodana przez: Mateusz

lek. dent. Lidia Niańko-Głowacka

Poradnia Rodzinna ZDROWIE
ul. Ludwika Kondratowicza 27 B

Lekarz z powołania, wszystko dokładnie wyjaśnia. Pełen profesjonalizm. Leczymy się całą rodziną już od wielu lat. Pani Doktor ma super podejście do dzieci. Polecam!

lekarz Adam Jałocha

CenterMed
ul. Waryńskiego 10a

Pan dr. cierpliwy , wyrozumiały ,mający czas dla pacjenta. Spokojnie ,cierpliwie wytłumaczy , nakieruje na dobre tory. Dziękuję

lekarz Krzysztof Kuśmierski

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Dworkowa 15 A/9

Dr Kuśmierski to klasa sama w sobie. Duże doświadczenie, wyczucie chirurgiczne- rzadko spotykane, spokój i kultura..., polecam jako chirurg z całego serca... :)
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Jakub Miśta

RSzS -Poradnia Specjalistyczna
ulica Lekarska 4
26-600 Radom

Polecam. Rzetelny, uprzejmy. Widać w nim zaangażowanie, aby pomóc człowiekowi. Ja byłem zadowolony. Moje wrażenie było takie, że slucha, co się do niego mówi. No i pomógł mi.