lekarz Andrzej Gryma

MEDICUM s.c. Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Kraczewicka 118
24-320 Poniatowa

Bardzo wyrozumiały, skrupulatny, uprzejmy i empatyczny lekarz. Bardzo miła wizyta. Lekarz godny polecenia
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Agnieszka Łapuszek-Bratek

ulica Mieszka I 9A
32-500 Chrzanów

Od wielu lat jestem pacjentką Pani Doktor Agnieszki.Zawsze byłam profesjonalnie zdiagnozowana i leczona.Pani Doktor jest bardzo zaangażowana i dokładna. Szczegółowo i jasno przekazuje pacjentowi informacje na temat choroby ,leczenia i profilaktyki.W czasie badania jest bardzo miła i spokojna atmosfera.Profesjonalizm w każdym calu.Lekarz godny zaufania.Polecam
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Tomasz Pieczyński

Łanowa 67
64-100 Leszno

Polecam wszystkim, którzy chcą bezboleśnie pozbyć się ósemki. Atmosfera świetna, profesjonalne podejście Pana doktora, a cena naprawdę atrakcyjna.
Opinia dodana przez: Asia

dr n. med. Agata Bilewska

Kardiochirurg

Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42

Pani doktor operowała mnie. Może żyję dzięki Niej. Miałem wymianę zastawki plus by pass. Operacja przebiegła bez powikłań, zero problemu, tak że po skomplikowanej operacji już po 7 dniach mogłem jechać do domu. Pani doktor Agata jest osobą empatyczną, pomocną w bezpośrednim kontakcie i bardzo miłą. To szczęście, że była moją prowadzącą doktorką.
Opinia dodana przez: Wiktor

lek. med. Karolina Jakubczyk

Sana S.C.
Batorego 31 A

Byłem dziś u Pani Doktor na wizycie w ramach POZ, odczucia pozytywne. Leczenie kompleksowe. Duża doza empatii
Opinia dodana przez: Karkl

lekarz Beata Adamczyk

Grzybowska 5 lok. 1416

Prosto po wizycie i b.chcę podziękować za nieśpieszne i dokładne wytłumaczenie specyfiki mojej choroby, rozwianie dręczacych wątpliwości i wskazanie jak mam postępować dalej. Po kilku innych gabinetach, dopiero po wizycie u tego lekarza wiem co mi jest tak naprawdę i co dalej mam robić by zachować wyrok. Dziękuję, MC

lekarz Andrzej Janda

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Zakład Endoskopii
al. Aleje Jana Pawła II 10
22-400 Zamość

W szpitalu znalazłem się nagle, już na etapie przyjęcia do szpitala zajęto się mną troskliwie, nie zdawałem sobie sprawy w jak złym stanie się znajdowałem i wtedy właśnie lekarz z anielską cierpliwością tłumaczył mi jak dziecku, jak wygląda mój stan i jakie są rokowania. Mimo że rozmowa lekarza w obecności ordynatora odbywała się w nocy (ok. godz. 23:00) to przez ponad godzinę tłumaczył mi krok po kroku, jakie będą wykonywane …
Opinia dodana przez: Sylwester

lekarz Andrzej Rojek

Chirurg ogólny, Ortopeda

Noskowskiego 6 lok. 226
58-506 Jelenia Góra

Godny zaufania i polecenia. W sposób bardzo zrozumiały tłumaczy chorobę i sposób leczenia. Cierpliwie odpowiadania na pytania. Polecam w 100%

lekarz Aleksandra Porc-Szporek

Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej Sp. z o. o. (Godula)
Wincentego Lipa 2
41-703 Ruda Śląska

W lutym br byłam diagnozowana na izbie przyjęć w szpitalu w Goduli Pani dr dała się poznać jako osoba pełna empatii , udzieliła mi w pełni informację co do czekającej mnie operacji . Pani dr godna polecenia .
Opinia dodana przez: Łucja

lekarz Łukasz Kulesza

ul. gen. Władysława Sikorskiego 30/42

Wczoraj moja mama 83 letnia osoba była na pierwszej wizycie u pana doktora. Pan doktor mimo pandemii poświęcił jej czas, wytłumaczył na czym polega wada wzroku, dlaczego tak się dzieje itd. Jest to lekarz godny polecenia, kompetentny i bardzo uprzejmy w stosunku do starszych ludzi a niestety spotkaliśmy się w innej poradni z zupełnie innym podejściem do seniora. Życzymy panu dużo zdrowia i sukcesów zawodowych. Pacjentka Danuta
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Błażej Ciesielczyk

Roosevelta 66
Gniezno

WSPANIAŁY LEKARZ.TRAFNA DIAGNOZA NIE SPRAWIA JEMU PROBLEMU.BARDZO DOSTĘPNY,MIŁY I UCZYNNY.

lekarz Aleksander Kisała

Powstańców Śląskich
Strzelce Opolskie

Lekarz naprawdę z powołania,profesjonalista i mistrz w szyciu ran operacyjnych i to w ramach NFZ.Panie doktorze dziękuję i życzę powodzenia.
Opinia dodana przez: tomasz

lekarz Ewa Duda

Dermatolog

Piotrkowska 48 (Dermed)

Jeśli ktoś poszukuje zaufanego i wiarygodnego lekarza medycyny estetycznej to właśnie trafił. Pani doktor jest fantastyczną osobą. Pełną fachowości, entuzjazmu i staranności o każdego pacjenta. Jestem pacjentką od kilku dobrych lat, pani dr jest przemiła, przystępna, urzekająco szczera i niewątpliwie cierpliwa ;) Na uwagę zasługuje niezwykle profesjonalne podejście do pacjenta. Efekt po zabiegach bardzo naturalny i nie przesadzony czego się zawsze obawiałam. Mogę dodać, że pani dr bardzo rozsądnie podchodzi …
Opinia dodana przez: kasia

lekarz Janina Kamińska

Dermatolog

Kościuszki 4/6 lok. 11
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Najlepszy dermatolog u jakiego się leczyłam, a od prawie 16 lat leczę trądzik - a właściwie dzięki Pani Doktor - leczyłam. Panią Doktor polecam wszystkim.

lekarz Andrzej Galert

os. LWP 1f lok. 5
66-440 Skwierzyna

Wspaniały człowiek i lekarz, życzliwy,pełen zrozumienia i wsparcia dla pacjenta. Zawsze trafnie stawia diagnozę. Oby więcej takich lekarzy

lekarz Stanisław Jach

Henryka V Żelaznego 26
67-200 Głogów

Bardzo kompetentny i fachowy lekarz. Pozdrawiam

lekarz Zofia Bizewska-Lewandowska

Zakład Medycyny Szkolnej Hanna Oleś
Szczecińska 10
74-100 Gryfino

Lekarz z pierwszej półki. Kompetentna, konkretna, rzeczowa. Jeżeli się chce opowiadać bajki i zwodzić Panią Doktor, to nie ten adres. Jeżeli jednak ma się na uwadze zdrowie i wykonuje się polecenia Pani Doktor, to można się pozbyć wielu dolegliwości zdrowotnych. Osobiście polecam, chociaż łatwo nie jest, ale za to wyniki coraz lepsze.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Urszula Kowalczyk

Dondajewskiego 37
62-300 Września

Pani Doktor jest bardzo miła wszystko wytłumaczy doradzi wysucha pacjenta zleci badania leki zawsze dobre zapisuje jest godna polecenia.

lekarz Cezary Ruszkiewicz

Gabinet Stomatologiczny Joanna Zabierzewska
Dworska 12/32
41-219 Sosnowiec

Rzeczowy,uprzejmy,cierpliwy,kompetentny. Pan doktor przywrócił mnie do zdrowia oraz wskrzesił moją wiarę w lekarzy z powołania. (leczenie 100% NFZ)!
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Grażyna Orlik-Królikowska

Internista, Rehabilitant

Piastowska 3 lok. 143
26-600 Radom

Z panią doktor zetknęłam się dwa razy w życiu w odstępie 20 lat i mam takie same wrażenia. Bardzo miły człowiek, sympatyczne podejście do pacjenta. Z efektów leczenia jestem zadowolona. Polecam.