lekarz Ewa Goliszek

Karkonoskie Centrum Medyczne
al. Bankowa 5 lok. 7
58-500 Jelenia Góra

Każda wizyta u lekarza powinna moim zdaniem zawierać elementy które powodują pewne zadowolenie ze spotkania z lekarzem. Pani doktor, od kompetencji poprzez podejście, tłumaczenie, grzeczność i czas poświęcony wizycie może być wzorem służby wobec pacjenta.
Opinia dodana przez: Stanisław

dr n. med. Agata Bilewska

Kardiochirurg

Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42

Pani doktor operowała mnie. Może żyję dzięki Niej. Miałem wymianę zastawki plus by pass. Operacja przebiegła bez powikłań, zero problemu, tak że po skomplikowanej operacji już po 7 dniach mogłem jechać do domu. Pani doktor Agata jest osobą empatyczną, pomocną w bezpośrednim kontakcie i bardzo miłą. To szczęście, że była moją prowadzącą doktorką.
Opinia dodana przez: Wiktor

lek. med. Karolina Jakubczyk

Sana S.C.
Batorego 31 A

Byłem dziś u Pani Doktor na wizycie w ramach POZ, odczucia pozytywne. Leczenie kompleksowe. Duża doza empatii
Opinia dodana przez: Karkl

lekarz Beata Adamczyk

Grzybowska 5 lok. 1416

Prosto po wizycie i b.chcę podziękować za nieśpieszne i dokładne wytłumaczenie specyfiki mojej choroby, rozwianie dręczacych wątpliwości i wskazanie jak mam postępować dalej. Po kilku innych gabinetach, dopiero po wizycie u tego lekarza wiem co mi jest tak naprawdę i co dalej mam robić by zachować wyrok. Dziękuję, MC

lekarz Mariusz Sebastianka

ulica Żniwna 11f
38-400 Krosno

Empatia, cierpliwość, zrozumienie, a jednocześnie pełen profesjonalizm. To lekarz, który swój zawód traktuje jak misję. Polecam z całego serca!

lek. dent. Marcin Sieradzki

Sorriso Centrum Protetyczno Stomatologiczne
Osiedle Piastowskie 98

Do małżeństwa Sieradzkich trafiłam całkiem przypadkiem z problemami po usunięciu ósemki. Ich podejście do problemu okazało się bardzo profesjonalne. Poświęcili mi mnóstwo uwagi, wytłumaczyli dokładnie co się dzieje i jak będzie postępowało leczenie krok po kroku. Na razie wszystko przebiega prawidłowo i zgodnie z planem. Na szczęście obyło się bez szycia. Wszystkim POLECAM !
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Barbara Owczarek-Bajodek

ul. Pleszewska 24
63-440 Raszków

Dr. Owczarek, to wybitny lekarz znacznie wykraczający poza swoją specjalizację. Leczę się u Niej od kilkunastu lat, zmagam się z szeregiem chorób cywilizacyjnych - Jej podejście, trafne diagnozy i leczenie, stawiają panią Doktor w gronie najlepszych lekarzy pierwszego kontaktu w regionie.
Opinia dodana przez: Sebastian Ossowski

lekarz Wojciech Wasilewski

Neurochirurg

ul. Ludwika Mierosławskiego 10

Z całego serca polecam dr. Wojciecha Wasilewskiego. Do Pana Doktora przyjechałam specjalnie z Kutna do Gdańska i była to najlepsza decyzja. Trafiłam do niego z ogromnymi dolegliwościami kręgosłupa lędźwiowego, które całkowicie uniemożliwiały mi normalne funkcjonowanie. Przeszłam operację odbarczenia oraz wszczepienia implantu. Kontakt z Doktorem był doskonały – przed zabiegiem wszystko dokładnie i cierpliwie mi objaśnił, co dało mi duże poczucie bezpieczeństwa. Co najważniejsze, paraliżujący ból ustąpił natychmiast po operacji! Dr …
Opinia dodana przez: Krzysztofa

lekarz Aneta Rzesoś

Poradnia Lekarza Rodzinnego i Specjaliści"FAMILIA" s. c.
ulica Chojnicka 58

Spotkanie Pani Doktor to rzadkie szczęście,imponuje nie tylko swoją medyczną wszechstronnością, ale przede wszystkim niezwykłym, ludzkim podejściem. Dziękuję za wsparcie i opiekę na najwyższym poziomie! Dużo ,dużo zdrowia Pani Anetko 💐
Opinia dodana przez: Krzysztof Franckiewicz

lekarz Błażej Ciesielczyk

Roosevelta 66
Gniezno

WSPANIAŁY LEKARZ.TRAFNA DIAGNOZA NIE SPRAWIA JEMU PROBLEMU.BARDZO DOSTĘPNY,MIŁY I UCZYNNY.

lekarz Aleksander Kisała

Powstańców Śląskich
Strzelce Opolskie

Lekarz naprawdę z powołania,profesjonalista i mistrz w szyciu ran operacyjnych i to w ramach NFZ.Panie doktorze dziękuję i życzę powodzenia.
Opinia dodana przez: tomasz

lekarz Ewa Duda

Dermatolog

Piotrkowska 48 (Dermed)

Jeśli ktoś poszukuje zaufanego i wiarygodnego lekarza medycyny estetycznej to właśnie trafił. Pani doktor jest fantastyczną osobą. Pełną fachowości, entuzjazmu i staranności o każdego pacjenta. Jestem pacjentką od kilku dobrych lat, pani dr jest przemiła, przystępna, urzekająco szczera i niewątpliwie cierpliwa ;) Na uwagę zasługuje niezwykle profesjonalne podejście do pacjenta. Efekt po zabiegach bardzo naturalny i nie przesadzony czego się zawsze obawiałam. Mogę dodać, że pani dr bardzo rozsądnie podchodzi …
Opinia dodana przez: kasia

lekarz Janina Kamińska

Dermatolog

Kościuszki 4/6 lok. 11
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Najlepszy dermatolog u jakiego się leczyłam, a od prawie 16 lat leczę trądzik - a właściwie dzięki Pani Doktor - leczyłam. Panią Doktor polecam wszystkim.

lekarz Andrzej Galert

os. LWP 1f lok. 5
66-440 Skwierzyna

Wspaniały człowiek i lekarz, życzliwy,pełen zrozumienia i wsparcia dla pacjenta. Zawsze trafnie stawia diagnozę. Oby więcej takich lekarzy

lekarz Stanisław Jach

Henryka V Żelaznego 26
67-200 Głogów

Bardzo kompetentny i fachowy lekarz. Pozdrawiam

lekarz Zofia Bizewska-Lewandowska

Zakład Medycyny Szkolnej Hanna Oleś
Szczecińska 10
74-100 Gryfino

Lekarz z pierwszej półki. Kompetentna, konkretna, rzeczowa. Jeżeli się chce opowiadać bajki i zwodzić Panią Doktor, to nie ten adres. Jeżeli jednak ma się na uwadze zdrowie i wykonuje się polecenia Pani Doktor, to można się pozbyć wielu dolegliwości zdrowotnych. Osobiście polecam, chociaż łatwo nie jest, ale za to wyniki coraz lepsze.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Urszula Kowalczyk

Dondajewskiego 37
62-300 Września

Pani Doktor jest bardzo miła wszystko wytłumaczy doradzi wysucha pacjenta zleci badania leki zawsze dobre zapisuje jest godna polecenia.

lekarz Cezary Ruszkiewicz

Gabinet Stomatologiczny Joanna Zabierzewska
Dworska 12/32
41-219 Sosnowiec

Rzeczowy,uprzejmy,cierpliwy,kompetentny. Pan doktor przywrócił mnie do zdrowia oraz wskrzesił moją wiarę w lekarzy z powołania. (leczenie 100% NFZ)!
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Grażyna Orlik-Królikowska

Internista, Rehabilitant

Piastowska 3 lok. 143
26-600 Radom

Z panią doktor zetknęłam się dwa razy w życiu w odstępie 20 lat i mam takie same wrażenia. Bardzo miły człowiek, sympatyczne podejście do pacjenta. Z efektów leczenia jestem zadowolona. Polecam.

dr Lucyna Biela-Chadzińska

Poliklinika Doktora Bessera
ul. Sucha 7a
41-200 Sosnowiec

Pani Doktor jest osobą naprawdę godną polecenia. Przyjmuje zarówno w Szpitalnej Poradni Kariologicznej (Centrum Urazowe w Sosnowcu) jak i prywatnie również w Sosnowcu. Lekarz bardzo kompetentny a przy tym sympatyczny. Polecam serdecznie, Alicja G.