lekarz Aneta Rzesoś

Poradnia Lekarza Rodzinnego i Specjaliści"FAMILIA" s. c.
ulica Chojnicka 58

Spotkanie Pani Doktor to rzadkie szczęście,imponuje nie tylko swoją medyczną wszechstronnością, ale przede wszystkim niezwykłym, ludzkim podejściem. Dziękuję za wsparcie i opiekę na najwyższym poziomie! Dużo ,dużo zdrowia Pani Anetko 💐
Opinia dodana przez: Krzysztof Franckiewicz

lekarz Joanna Torz

Szpital Kliniczny im. Dzieciątka Jezus
ulica Lindleya 4

Bardzo miła, uprzejma i kompetentna Pani Doktor. W bardzo rzeczowy sposób Pani Doktor tłumaczy chorobę i leczenie. Kompleksowo podeszła do mojego problemy i w bardzo szybkim czasie mnie pomogła. Bardzo dziękuję pani Doktor za udany zabieg. Bardzo polecam Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Zygmunt

lek. dent. Małgorzata Turek

ARKA Centrum Opieki Długoterminowej Anna Nowomińska
Portowa 30
27-600 Sandomierz

Gorąco polecam panią doktor najlepszy stomatolog w okolicy super podejście do pacjenta zwłaszcza dzieci!! Konkretny specjalista który poświęca czas pacjentowi! 😊

lek. med. Anna Reut

Reumatolog

Szpital Specjalistyczny w Pile
ulica Rydygiera 1
64-920 Piła

Bardzo profesjonalne podejście. Szybko podjęte leczenie i sprawdzenie powiązań z innymi schorzeniami u różnych specjalistów. Polecam gorąco
Czuję się bardzo dobrze po wizycie. Dziękuję z całego serca. Na pewno powrócę do Pani. Empatia, spokój, uważność. To te cechy które pomagają mi w pracy nad sobą.

lekarz Tomasz Opiełka

Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 1 im. Prof. Stanisława Szyszko Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica 3-go Maja 13
41-800 Zabrze

Bardzo uprzejmy, komunikatywny i kompetentny lekarz, godny polecenia, potrafi wszystko dokładnie wyjaśnić.

lekarz Małgorzata Pacuń

29 Listopada 3B/4
32-300 Olkusz

Pani Doktor Małgorzata Pacuń jest wspaniałym lekarzem, internista, nefrologiem. Przyjmuje pacjenta z wielką życzliwością, ogromnym profesjonalizmem. Dba o kazdy szczegół zdrowia pacjenta i jest bardzo skuteczna w leczeniu. Jest ideałem lekarza. Wizyta

lekarz Ewa Grzegorzek

26-Marca 164
44-300 Wodzisław Śląski

Jestem zdecydowanie zadowolona z kompetencji lekarza. Lekarz godny polecenia. Słucha, nie lekceważy.
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Agata Ściborowicz

ulica 3 Maja 16
38-500 Sanok

Bardzo dobry lekarz . Kilkanaście lat temu miałem wypadek samochodowy . Trepanacja czaszki . Moim lekarzem neurologiem była wtedy pani Agata Ściborowicz która leczyła mnie przez dłuższy czas . Dziś pracuję i funkcjonuję bez żadnych dolegliwości neurologicznych . Doktor Agata Ściborowicz jest B.DOBRYM i DOŚWIADCZONYM LEKARZEM .
Opinia dodana przez: Lesław

lekarz Joanna Szmyd

Internista, Lekarz rodzinny

GABINET LEKARSKI położnictwo i ginekologia Jacek Szmyd
Nałęcza 30
05-100 Nowy Dwór Mazowiecki

Pani Doktor Szmyd, ma to coś co wieu lekarzom brakuje. To coś to jest traktowanie pacjenta bardzo intrpersonalnie. Zna swoich pacjentów, wie o nich praktycznie wszystko, historia choroby, zdarzenia, lekarstwa. Po wizyciee wiesz wszystko, jakie lekarstwa, po co, na co zwracać uwagę, czym sobie głowy nie "nabijać" i czyż nie o to chodzi? Takich Lekarzy jak i takich przychodni powinno być wiecej. Ocena moja subiektywna 10/10. PS. Sama rozmowa z …
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Dominik Gródecki

Niechorska 25b lok. 1
72-300 Gryfice

Pełen profesjonalizm, empatia, troska i pomoc to moim zdaniem dewiza Pana doktora. Troskliwe i indywidualne podejście do pacjenta, wsparcie i pomoc były dla mnie nieocenione. Otoczył mnie specjalistyczną/ekspercką opieką, życzliwością i pełnym zrozumieniem mojej trudnej sytuacji. Życzliwość, zaangażowanie i stworzenie ciepłej i przyjaznej atmosfery z pewnością przyspieszyły w pełni proces efektywnej terapii. Cieszę się, że tak wspaniali lekarze pracują w SPZZOZ w Gryficach. Będę polecał i rekomendował wszystkim znajomym świadczone …
Opinia dodana przez: EUGENIUSZ

lekarz Joanna Drozd-Wachowiak

Kwiatowa 4
62-200 Gniezno

Polecam z całego serca. Wizyta bardzo przyjemna, nie stresująca i dokładna. Wszystko dokładnie wyjaśnione.

lekarz Michał Rakoca

ulica Połczyńska 4/144
85-711 Bydgoszcz

Bardzo miły i życzliwy pan doktor. Wszystkiego dokładnie wysłuchał, przebadał, wytłumaczył aspekty choroby, leczenie i badania. Jest jednym z niewielu lekarzy którzy naprawdę słuchają, notują i uważają na pacjenta. Polecam.

lekarz Piotr Jackowski

Nowy Świat 5
33-100 Tarnów

Do Pana Dr.Jackowskiegochodze od niedawna, zna się na rzeczy, bardzo miły, uprzejmy, godny zaufania! wszystko wyjaśnia:) Polecam serdecznie!

lekarz Krzysztof Olszewski

Zakład Endoskopii
al. Aleje Jana Pawła II 10
22-400 Zamość

Świetne podejście do pacjenta, duża wiedza merytoryczna. Zainteresowanie, empatia, udzielenie informacji i wskazówek. Naprawdę godny polecenia.

lekarz Janusz Szewczuk

pl. Stary Rynek 7 lok. 28
76-200 Słupsk

Pan Doktor to prawdziwy Mistrz swojej sztuki. Wnikliwe badanie trwało blisko godzinę - jestem pod ogromnym wrażeniem jego profesjonalizmu. Empatia i szacunek dla pacjenta, połączone z olbrzymią wiedzą oraz niezwykłą dokładnością, to cechy dziś niezwykle rzadko spotykane. Już po kilku minutach stres znika, a pacjent czuje, że trafił w najlepsze ręce. Serdecznie dziękuję, Panie Doktorze!
Opinia dodana przez: Joanna

dr n. med. Agata Bilewska

Kardiochirurg

Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42

Pani doktor operowała mnie. Może żyję dzięki Niej. Miałem wymianę zastawki plus by pass. Operacja przebiegła bez powikłań, zero problemu, tak że po skomplikowanej operacji już po 7 dniach mogłem jechać do domu. Pani doktor Agata jest osobą empatyczną, pomocną w bezpośrednim kontakcie i bardzo miłą. To szczęście, że była moją prowadzącą doktorką.
Opinia dodana przez: Wiktor

lek. med. Karolina Jakubczyk

Sana S.C.
Batorego 31 A

Byłem dziś u Pani Doktor na wizycie w ramach POZ, odczucia pozytywne. Leczenie kompleksowe. Duża doza empatii
Opinia dodana przez: Karkl

lekarz Beata Adamczyk

Grzybowska 5 lok. 1416

Prosto po wizycie i b.chcę podziękować za nieśpieszne i dokładne wytłumaczenie specyfiki mojej choroby, rozwianie dręczacych wątpliwości i wskazanie jak mam postępować dalej. Po kilku innych gabinetach, dopiero po wizycie u tego lekarza wiem co mi jest tak naprawdę i co dalej mam robić by zachować wyrok. Dziękuję, MC

lekarz Łukasz Piskorz

NOWA Medycyna NZOZ
ul. Longinusa Podbipięty 5

Gwiazdek przy opinii pana Doktora Łukasza jest za mało Niebo w pogodną noc jest usłane tymi gwiazdkami Dusza człowiek, wspaniały lekarz z powołania Kompetentny i godny polecenia chirurg Wraca wiara w człowieka i lekarza Tak trzymać panie Łukaszu Pozdrawiam serdecznie
Opinia dodana przez: Marek