Agata Branny-Cyran

Dermatolog

Gabinet Lekarski

Bardzo dobra lekarka, posiadająca nie tylko wysokiej jakości wiedzę merytoryczną i doświadczenie, ale również umiejętności interpersonalne. Korzystam z usług tej Pani już kilka lat i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że zawsze byłam zadowolona z efektów i podejścia do mojej skromnej osoby
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Artur Chełmicki

Mickiewicza 26/2

Bardzo dobry lekarz ginekolog, wyróżniający się wiedzą, podejściem. Jednyny lekarz, który pomógł mi zdiagnozować problemy zdrowotne po poronieniu. Więcej takich lekarzy!
Opinia dodana przez: Dagmara

lekarz Urszula Kucharska

Wiejska 30
11-500 Giżycko

Bardzo polecam, nigdy nie mam problemy z dodzwonieniem się lub z otrzymaniem skierowań. Bardzo spokojna Pani doktor i uprzejma. Zawsze wszystko wytłumaczy. Jeszcze raz polecam
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Agata Wachowska-Witbrodt

Pediatra, Rehabilitant

ul. św. Jacka 24A
84-200 Wejherowo

Bardzo dobra Pani doktor, chodzę do niej z dziećmi już od dłuższego czasu do przychodni w Szemudzie. Każda diagnoza Pani doktor trafiona. Dzieci bardzo dobrze się czują w gabinecie i podczas badania. Polecam

lekarz Beata Zwolińska

ulica Jana Pawła II 52/122B
98-200 Sieradz

Wizyty u oani doktor to czysta przyjemność!zawsze mila i usmiechnieta kobieta.Prowadzila moja ciaze i zawsze wszystko mi tlumaczyla.
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Błażej Nowakowski

Ginekolog położnik, Ginekolog onkolog

Palacza 117a

Bardzo dobry lekarz chirurg i onkolog .Operacja przeprowadzona perfekcyjnie.Tlumaczy rzeczowo,konkretnie i na temat bez zbędnego "rozczulania się ".polecam

lekarz Stanisław Wyrzykowski

64-308 Jabłonna

Zdecydowanie lekarz z powołania , miły , sympatyczny , konkretny ,warty polecania . Trafiłam do niego również z polecania i jestem bardzo zadowolona . Nie zamienię na żadnego innego .!! 😉

lekarz Grzegorz Żybort

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny pracy

NZOZ "Mój Lekarz" w Lipnie
ul. Tadeusza Kościuszki 21
87-600 Lipno

Polecam Pana Doktora!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo miły i dokładny w przeprowadzaniu badania. Po wizycie u niego nabrałem wiarę w służbę zdrowia. Byłoby super, gdyby wszyscy lekarze tak byli oddani swojemu zawodowi.
Opinia dodana przez: Włodzimierz

Paweł Tabisz

Lekarz medycyny pracy, Radiolog

Znam doktora Pawła od lat. Polecam serdecznie. Dobry diagnosta, pomocny i doświadczony. Potrafi przyznać, gdy nie jest pewien rozpoznania, poleca wówczas innych kompetentnych kolegów specjalistów.
Długo szukałam lekarza który poprowadzi moją ciaże, bedzie cierpliwie odpowiadał na wszelkie pytania. Młody lekarz bardzo konkretny i kompetentny, zawsze uśmiechniety, stara się nawiązać dobry kontakt z pacjentką by sie tak nie stresowała wizytą- bo jak wiadomo z wizytą u ginekologa róznie bywa. Po tym jak się zawiodłam na kilku znanych rybnickich ginekologach to lepiej trafić nie mogłam ! Co najważniejsze zawsze pozostaje w kontakcie telefonicznym z pacjentką co jest …

lekarz Tadeusz Żurawik

Jana Pawła II 10/58
09-200 Sierpc

Polecam. Fachowa obsługa, miły człowiek, pomocny, wiedzą, kultura, ma tyle czasu dla pacjenta ile potrzeba.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Jan Wojtyła

Lekarz rodzinny, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zrdowotnej "Soteria" s.c.
ul.Grunwaldzka 104
43-600 Jaworzno

Świetny lekarz, z idealnym podejściem do dzieci :) bardzo dokładny w swojej pracy i godny zaufania. Jest również bardzo wyrozumiały i dokładnie wszystko tłumaczy :)
Opinia dodana przez: gosia

lekarz Waldemar Gworys

Lekarz medycyny pracy

ul. 1 Maja 11/p.105
64-915 Jastrowie

Byłam dzisiaj na badaniach przemiły lekarz uśmiechnięty i ma podejście do pacjenta.Pazdrawiam serdecznie Pana doktora.

lekarz Piotr Niebudek

Przychodnia Lekarzy Specjalistów "ProDiagno"
ulica Harcerzy 1
57-300 Kłodzko

Bardzo dobre podejście do pacjentki, fachowe informacje. Mam do niego zaufanie. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Mariola Grzemba-Buda

NZOZ Przychodnia Zespołu Lekarza Rodzinnego Panaceum
ulica Poznańska 30
64-300 Nowy Tomyśl

Konkretną osoba, konkretna diagnoza. Fachowa. Polecam Panią Doktor. Chodzę od niedawna żałuję, że wcześniej nie znałam Pani Doktor.
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Ewa Radwańska-Dyba

ul. Kamieniec 26A
34-500 Zakopane

Bardzo dobra Pani Doktor ,zawsze umie podejść z uwagą i zrozumieniem do pacjenta, profesjonalna pomoc i leczenie .Polecam w 100%. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Beata
Pana Tomasza Żaglewskiego miałam przyjemnośc poznac z perspektywy wspólnej wspópracy.Super lekarz i partner do pracy,Człowiek,który ciągle się doszkala i jest na bierząco z nowinkami w dziedzinie ginekologii i położnictwa.W kontakcie z pacjentem jest bardzo ludzki i kompetentny.Polecam tego lekarza.Położna Ania
Opinia dodana przez: anna

Jacek Orasiński

Ginekolog położnik, Ginekolog

Gabinet Ginekologiczny

bardzo miły, sympatyczny i rzeczowy lekarza. bardzo polecam. rzeczowo określił rodzaj problemu. jego kompetencje są bardzo wysokie. lekarz bardzo sympatyczny. elastyczne godziny przyjmowania i dostosowanie do pacjentki. pomógł na pierwszej wizycie rozładować napięcie i każda kolejna wizyta przebiegała bez problemu
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Mirosław Klein

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,KARDIOCENTRUM" - filia w Chełmie
Szymanowskiego 1
22-100 Chełm

Najlepszy lekarz do jakiego chodziłam, poświęca czas wszystko tłumaczy. Prowadził moją ciążę, był przy mnie przy porodzie, interesował się moim stanem po. Cudowny człowiek i lekarz
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Katarzyna Belczewska

Lekarz rodzinny

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Pani Doktor zawsze trafi u mnie z lekami, jest ematyczna i podchodzi do pacjenta w taki sposób, że czuję się on zaopiekowany.
Opinia dodana przez: Natalia