CENTRUM MEDYCZNE ARGO
ul. S.Sterlinga 27/29
Bardzo dobry specjalista. Ratował moją babcię a teraz ja się osobiście leczę u Pana doktora. Profesjonalne podejście do pacjenta, odpowie na każde pytanie,wytłumaczy co pacjentowi dolega. Bardzo polecam
Operacje baj-pasów miałam w maju 2013 r przeprowadził ją na Ochojcu w Katowicach profesor Michał Krejca . Jestem bardzo zadowolona zarówno z operacji jak i samego podejścia do pacjenta za co mu bardzo serdecznie dziękuję. Chciałoby się aby wszyscy trafiali na takich lekarzy.
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Koszalin
Wspaniala cierpliwa uprzejma lekarka. Leczymy sie u Pani Doktor od lat. Polecam wszystkim bo to najlepszy lekarz w tej przychodni.
NZOZ NOVMED
ulica Długa 22a
Kamienica Szlachecka
Świetna Pani Doktor ,szczerze polecam , ma bardzo dużą wiedzę , empatię,jest bardzo szczegółowa,bez problemu wystawia potrzebne skierowania, jestem bardzo zadowolona z opieki.
NZOZ "PRZYCHODNIA WASSOWSKIEGO"
Wassowskiego 2
Kompetentna, sympatyczna i z empatią podchodzi do pacjenta. Wszystko wytłumaczy i poświęca tyle czasu ile trzeba.Szczerze polecam.
Jako jeden z nielicznych lekarzy wykrył u mnie wadę serca i odpowiednio skierował do Centrum Kardiologii. Po badaniu w Centrum Kardiologii stwierdzono konieczną szybką operację. Po innej operacji i konsultacjach pooperacyjnych w szpitalu wykrył zakrzepicę, zagrażającą życiu, oraz skierował na SOR. Diagnoza i tym razem został potwierdzona. Jest bardzo kompetentny w wnikliwy. Boję się polecać, aby potem nie czekać zbyt długo na następną wizytę.
Jarzębinowa
Świdnik
Najlepsza z najlepszych! Wzór człowieka i lekarza w jednym. Pani doktor to lekarz z prawdziwym powołaniem, kulturą osobista na wysokim poziomie, wiedzą i ogromnym doświadczeniem. Wspaniałe podejście do dzieci i sposób prowadzenia wizyty sprawia, że z gabinetu wychodzi się zadowolonym. Nigdy Nas nie zawiodła i nie zostawiła bez pomocy. Polecam
os. Południe 37
Rybnik
Wspaniały lekarz, profesjonalne podejście, doskonała wiedza, wysoka kultura. Pacjent czuje się podmiotowo.