MEDICAL NZOZ Sp. z o.o.
ulica Okrzei 79
Wyszków
Z pełnym przekonaniem polecam pana doktora Nietupskiego. Z zaangażowaniem i rzadko dziś spotykaną bezinteresownością zajął się moim problemem. Dzięki jego pomocy bardzo szybko zostałem zdiagnozowany i poddany operacji.
Karłowickie Centrum Medyczne "KAR-MED"Sp z o.o.
ulica Bończyka 20
Bardzo cierpliwa, kompetentna i ciepła kobieta. Świetny lekarz, oby takich więcej. Kultura osobista na bardzo wysokim poziomie. Dokładnie tłumaczy, ma wielką cierpliwość dla starszych pacjentów. Moja mama była nią zachwycona.
Gabinet fizjoterapii i masażu w Nysie - Stanosz Rehabilitacja
Rehabilitacja domowa lub ul. Rodziewiczówny 34, Nysa 48-303
Nysa
Pan Jarek rehabilitował mojego ojca po zawale serca. Spokój, zaangażowanie, no i dobra cena - tak mogę podsumować te wizyty. Tato dzisiaj czuje się bardzo dobrze, a nadal mamy kontakt z Panem Jarkiem. Polecam.
STOMATOLOGIA Adam Michalski
Sierakowskiego 8/10
Doktorek naprawdę bardzo cierpliwy i wyrozumiały zna się na tym co wykonuje. Ząbki wyleczone a budżet domowy zbytnio nie ucierpiał.
Aleksandra Miszkurka Studio
ul. Ficowskiego 6
Pani Aleksandra jest bardzo empatyczną i przyjazną osobą. Nie czułam obaw by o czymkolwiek jej opowiedzieć. Bardzo "życiowo" pomocne spotkania.
Lekarz. Prywatne gabinety lekarskie
ul. Emilii Sczanieckiej 1a/24, 60-215 Poznań
bardzo dobry i sympatyczny dermatolog, spostrzegawczy i skrupulatny. Diagnoza i leczenie na piątkę ;)
Klinika Psychologiczno-Psychiatryczna PsychoMedic.pl
Lanciego 19, lok.135
Jeszcze nie byłam u tak fajnego psychiatry. Naprawdę ona jest super! Pogodna, radosna chociaż przyszłam do niej z pogorszeniem mojego stanu a już po 20 min. czułam sie jakby troche lepiej. Nawet zażartowała ze mną, pokrzepiła mnie. Leki dobrała, a przedtem dokładnie o wszystko mnie pytała - w sumie to pierwszy psychiatra który tak dokładnie dopytywał się o różne fakty. Widać było że zależy jej na dokładnej diagnozie i dobrym …
Face Dent Clinic
Ul. Przemysłowa 4
Rawa Mazowiecka
Aleksandra Wróblewska Wspaniała wyrozumiała troskliwą Jest przesympatyczna i bardzo dobra w swojej dziedzinie ma bardzo dobre podejście do osób . Dobrze doradzi pracę swoją bardzo dobrze wykonuje jestem zadowolony z pani Dobry człowiek
Gabinet Psychologiczny Initum
ul. Kwiska 5/7 p.426
Polecam pracę z tą psycholog. Pomogła mi pozbyć się nieprzyjemnych objawów ciągłego napięcia i stresu. Dzięki pracy z nią odzyskałam spokój i panowanie nad swoim życiem. Nie wiem, co by się stało, gdybym nie podjęła tej pracy.
Poradnia Dieta i Fitness
ul. Ksawerów 3
Wreszcie trafiłam na dobrego dietetyka! Ktoś, kto naprawdę mnie słucha i nie stara się za wszelką cenę wprowadzić swoich widzimisi. Pani Ewa zawsze znajdzie kompromis i wytłumaczy co i jak działa. Mam dużo chorób współistniejących (w tym autoimmunologiczne) i wszystko zostało zawarte w diecie, rozpisanej tak, aby brać pod uwagę moje treningi. Do tego zawsze się mogę do Pani Ewy odezwać jeśli mam problem, oddzwoni w wolnej chili albo odpisze …
Pani Klaudia bardzo pomogła naszym synom, fachowo oceniła sytuację i pomogła w kryzysowych sytuacjach. Pani Klaudia jest wysokiej klasy specjalistką w dziedzinie psychologii, a postawione diagnozy i właściwe podejście oraz wdrożone sustemayyczne spotkania przyniosly oczekiwany rezultat w leczeniu młodych osób. Gorąco polecam!!!
Królewiecka 3 lok. 49
Płock
Pan Doktor jest świetnym specjalistą. Używa zrozumiałego języka, jest bardzo uprzejmy i cierpliwy. Badanie przeprowadził bardzo dokładnie i wieloaspektowo. Postawiona diagnoza oraz zalecenia spełniły moje oczekiwania. Personel współpracujący z operatorem bardzo kompetentny empatyczny. Pan Doktor Kapczyński to godny polecenia lekarz z powołania!!!
Przychodnia i Szpital FORMMED Centrum Leczenia Wad i Zaburzeń Rozwojowych
Babice Nowe, Warszawska 197 D
Do Pani doktor trafiliśmy przy okazji wizyty w Formmedzie u logopedy. I był to bardzo dobry wybór. Pani doktor jest bardzo miłą i kompetentną osobą. Bez zniecierpliwienia tłumaczyła nam jak zamierza leczyć dziecko, pokazywała co chce osiągnąć. To nie to co u innego ortodonty gdzie chodziliśmy poprzednio. A i dziecko ją bardzo lubi.
IMEDI CENTRUM STOMATOLOGICZNE
Marynarska 15
Jestem niezmiernie szczęśliwy iż leczy mnie dr Radosław Chądzyński, który jest najlepszym lekarzem jakiego spotkałem w swym długim przeszło osiemdziesięcioletnim życiu. Od kiedy jestem pacjentem pana Doktora czuję się pewnie bo wiem, że zawsze mogę liczyć na jego jakże życzliwą pomoc. To wyjątkowy, wspaniały lekarz .niezmiernie kompetentny, poświęcający pacjentowi moc czasu, cudownie tłumaczący wszelkie choroby i sposoby ich leczenia do tego przemiły. Polecam Pana doktora bo to wg.mnie NAJWSPANIALSZY z …
Rehasport Clinic
ul. Górecka 30 (Galeria Panorama)
Polecam za czas poświęcony pacjentowi oraz wytłumaczenie i przebadanie pacjenta tak jak na lekarza przystało. Rozmowa rowniez polegała na wypytaniu mnie rożnych rzeczy o które lekarz pytać powinien.Polecam
Rehasport Clinic
ul. Górecka 30 (Galeria Panorama)
Lekarz miły,obrze zdiagnozowany problem po przepisaniu leków ból minął. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Doktora Mikołaja
Rehasport Clinic
plac Dwóch Miast 1 (Ergo Arena wejście C2 i C3)
Najlepszy z najlepszych! Wiedza i doświadczenie, konkretna i szybka diagnoza. Wszystkie obawy wytłumaczone. Polecam serdecznie.
Rehasport Clinic
plac Dwóch Miast 1 (Ergo Arena wejście C2 i C3)
Jestem bardzo zadowolona z opieki lekarskiej : lekarza Wojciecha Zapaśnika . Pomógł mi przedłużyć życie w lepszym zdrowiu i dał siłę patrzeć w przyszłość . Dziękuję !
Gabinety Lekarskie Łucka
Łucka 18 lok. 1802
Nie ma słów by wyrazić moja wdzięczność. Mam wielohormalną niedoczynność przysadki mózgowej od urodzenia. W ta chorobę jest wpisana niepłodności. Bardzo chciałam po ślubie zajść w ciążę. 2 lekarki wysyłały mnie na in vitro na 1 wizycie. Co jest dla mnie i męża nie do przyjęcia ze względów etycznych i religijnych. 3 lekarka poddała się po 4 cyklu leczenia. Zaczęłam szukać katolickiego lekarza, aby nie wcisnął nam in vitro. A …