lekarz Elżbieta Polańska

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

Super lekarz,bardzo dobry fachowiec oraz świetne podejście do pacjentów.Polecam Panią Polańską. Były pacjent.
Opinia dodana przez: Sławek

lekarz Bogdan Adamski

I-go PLM "Warszawa" 5/19
05-300 Mińsk Mazowiecki

Lekarz świetny, miły. Ma podejście do pacjenta, diagnozuje wszystko dokładnie dopóki nie znajdzie przyczyny.

lek. dent. Dorota Brzostek

Gorbatowa 19
07-410 Ostrołęka

Bardzo przyjemna doktor, ma super podejście dla dzieci. Korzystam usług Pani doktor całą rodziną i jestem zadowolona.

lekarz Elżbieta Potocka-Korniluk

Pediatra, Psycholog dziecięcy

Rynkowa 4 lok. 63
08-110 Siedlce

Po zakończonym leczeniu nastoletniej córki może powiedzieć tylko jedno: najlepszy fachowiec w każdym calu. Jeszcze raz Pani doktor bardzo dziękujemy. Martynka z rodzicami.

lek. dent. Arlena Tułodziecka

ul. Cicha 12/39
05-300 Mińsk Mazowiecki

Bardzo miła sympatyczna Pani doktor. Profesjonalistka w swoim zawodzie. Ma podejście do dzieci jak i starszych pacjentów. Leczę się u niej już kilkanaście lat całą rodziną i jestem bardzo zadowolony z wyników leczenia. Polecam każdemu takiej pani stomatolog.
Opinia dodana przez: Janusz
Bardzo empatyczna lekarz co w obecnych czasach jest rzadkością. Wspaniałe podejście do mojej cierpiącej mamy i odpowiednia pomoc. Przywróciła mi wiarę w pomoc lekarską. Dziękuję.

lekarz Agnieszka Domurad

Onkolog

SZPZOZ im. dr. J. Psarskiego
Jana Pawła II 120a
07-410 Ostrołęka

Serdecznie dziękuję za możliwość leczenia się na Oddziale Onkologii (pobyt ambulatoryjny) w Ostrołęce. Szczególne podziękowania kieruję na ręce Pani dr. Agnieszki Domurad za wielkie zaangażowanie w leczeniu, za profesjonalizm i empatię, oraz za okazane ciepło i zrozumienie, a także życzliwy uśmiech na co dzień. Życzę również satysfakcji zawodowej i wszelkiej pomyślności w życiu osobistym. Niech na co dzień otacza Panią życzliwość i serdeczność tych, których spotyka Pani na swojej drodze. …
Opinia dodana przez: Wdzięczna Pacjentka z Łomży

lekarz Iwona Podwysocka

Ireny 114
05-800 Pruszków

Bardzo kompetentna, uprzejma lekarz rodzinna. Pełna empatii. Godna polecenia. Oby więcej takich lekarzy. Jeżeli zajmuje się pacjentem to do końca , dociekliwa jeśli chodzi o wywiad chorobowy. Doświadczyłam tego i moja rodzina.

lekarz Aleksandra Usowska

Kądziołeczki 43/2

Wspaniały,doświadczony,o dużej kulturze lekarz-dokładne badanie ,dokładne wyjaśnienie zaistniałych zmian chorobowych - zrozumiały dla mnie sposób leczenia - empatia i szacunek dla starszego wieku-leczenie skuteczne -mogę znowu czytać-Dziękuję PANI DOKTOR. doktor.
Opinia dodana przez: Janina

lekarz Jadwiga Wawrzyniak

Marka Hłaski 31
08-400 Garwolin

Wspaniały lekarz; zarówno w szpitalu jak i prywatnie Pani Doktor wklada całe serce w to co robi. Pilnuje badań przepisuje skuteczne leki; kontroluje wszystko na bieżąco jestem z niej bardzo zadowolona polecam kazdej mamie

lek. dent. Barbara Grabik-Rusielewicz

Gabinet Okulistyczny
Armii Krajowej 31

Jest rewelacyjna, wszystko jest wykonane i omowina jak bym chcial. Dlatego bardzo polecam P. Doktor Dentysta. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Mitch
Super lekarz. Pełny profesjonalizm i przemiły człowiek. Przestałam się bać wizyt u dentysty. Polecam.

lek. dent. Katarzyna Kamińska-Jurczak

Szkolna 7
05-180 Pomiechówek

Panią Doktor poznałam w Luxdentica. Pani Doktor wyróżnia się wspaniałym podejściem do pacjenta, oraz ogromną wiedzą, którą potrafi przekazać rodzicowi dziecka. Pełen profesjonalizm, rzetelna informacja, oraz miła atmosfera sprawia że mam pełne zaufanie do Pani Doktor. W chwili obecnej uważam że jest to najlepsza Profesjonalistka na rynku Polskim. Bardzo Dziękuje.
Opinia dodana przez: Izabela Ostrowska

lekarz Monika Sarnecka-Kaczor

Anestezjolog

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Gorąco polecam Panią Doktor. Profesjonalne podejście do pacjenta, ogromna wiedza i bardzo miła osobowość.
Opinia dodana przez: Wojciech

lek. dent. Aleksandra Didik

Ortodonta, Stomatolog

Zimna 2/50

Profesjonalizm, wiedza i doświadczenie - a wszystko to w tak drobnej i przemiłej osobie! Pani doktor "uratowała" moją córkę przed niepotrzebnym wyrwaniem dwójki mlecznej, co zalecała inna ortodontka. Na każdej wizycie wszystko tłumaczy, w strategicznych momentach przedstawia plan działania. Umie rozmawiać z młodym pacjentem, tak by dziecko też chętnie współpracowało i nie traciło motywacji do noszenia aparatu. Bardzo cieszę się, że tu trafiłyśmy. A moja 10-letnia córka mówi, że w …
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Agnieszka Piłat

Radiolog

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Bardzo miła,kompetentna,dyskretna pani doktor.USG jąder przebieło sprawnie i bez pośpiechu.w tak intymnym badaniu nie dało się odczuć dyskomfortu.Godna polecenia,ja napewno będe korzystał z badań pani doktor.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Tomasz Głowacki

Klasztorna 17/5

Wspaniały specjalista. Lekarz z powołaniem, któremu zależy na pacjencie. Bardzo się cieszę, że w przypadku mojego syna z trafiliśmy właśnie na niego!
Opinia dodana przez: Tomasz
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Piotr Rubisz

lekarz Piotr Rubisz

Beżowa 19

Jestem po wizycie u Pana dr. Rubisz. W trakcie wizyty pan doktor z wielką cierpliwością odpowiadał na każde moje pytanie, nie pospieszał mnie w niczym..W trakcie przeprowadzonego badania tłumaczył mi wszystko ,.pokazując na monitorze USG co tam jest . Jest to wspaniały lekarz i wybitny specjalista. Polecam:) Takich lekarzy jak pan doktor powinno być zdecydowanie więcej.
Opinia dodana przez: Kamilla

lekarz Alicja Słoka-Sutkowska

ulica Sportowa 71/34
59-300 Lubin

Idealny lekarz dla osoby która pierwszy raz idzie do ginekologa ;) Przyjazna, miła i uprzejma - krok po kroku tłumaczy co będzie robić, wyjaśnia wszelkie wątpliwości, informuje, nie pośpiesza. Świetne podejście do pacjenta i rzetelność, wykonała wszelkie badania, cytologię, USG. Przyjmowała w NZOZ Multimedyk, aktualnie dostałam informację że poszła na czas nieokreślony na urlop. Co do samego ośrodka - dodzwonienie się do rejestracji ginekologicznej graniczy z cudem (mi udało się …
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Małgorzata Bińkowska

ul. Władysława Stanisława Reymonta 5/2
59-900 Zgorzelec

Była moim pierwszym lekarzem kilka lat temu.Wspominam ją jako bardzo miłą i ciepłą osobę.Wzięła mnie pod swoje ,,skrzydła'' w tych najtrudniejszych moich chwilach i dzięki jej za to .
Opinia dodana przez: CZESŁAWA