Jedyny lekarz stomatolog który ma podejście do każdego pacjenta spokój profesjonalizm i opieka nad pacjentem który tak jak ja po traumie z dzieciństwa gdzie bałem się dentysty ona uczyniła coś czego człowiek by się nie spodziewał co pozwoliło mi znowu zaufać i strach zniknął. Jeżeli ktoś by mnie spytał o stomatologa w Puszczykowie to naprawdę polecam to osoba która zaopiekuje się tak jak wlasna mama swoim dzieckiem
ul. Leona Barciszewskiego 12
Gniezno
Pan Doktor bardzo sympatyczny i wspaniały człowiek z ogromną wiedzą i doświadczeniem pełen profesjonalizm fachowa skuteczność leczenia dzięki czemu udało mi się wyzdrowieć!
Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Poduchowne 1
Turek
Pani doktor jest cudownym człowiekiem, empatyczna, rzeczowa, wyjaśnia wszystko bardzo dokładnie, zagłębia się w problem pacjenta, przeprowadzając bardzo obszerny, dociekliwy wywiad. Posiada ogromną wiedzę, takich lekarzy potrzeba więcej!
Gabinet Stomatologiczny Joanna Skrzypczak Przyjazna Stomatologia
inna Poznańska 15
Kościan
Świetne podejście do pacjenta.Pani doktor poświęciła mi dużo czasu. Wizyta przebiegała w miłej i komfortowej atmosferze.
Dzień dobry dziś byłam 1 raz na wizycie u Pana dr.Franciszka Tobiasza jestem bardzo mile zaskoczona wizytą .Pan dr poświęcił tyle czasu wytłumaczył jaki będzie przebieg leczenia na 100% .👍👌.Takich lekarzy więcej godny polecenia.Szkoda że wcześniej nie trafiłam do Pana dr.Tobiasza
NZOZ TERAMED
ulica Kostrzyńska 3/5
Szanowna Pani Dr.n.med Sylwia Dziedzic...Z całego serca pragnę podziękować za zaangażowanie, trud i pomoc, dzięki którym udało mi się wyzdrowieć. Świadomość, że jestem w tak dobrych rękach, miała dla mnie ogromne znaczenie. Pani oddaniu serca dla pacjenta zaangażowaniu całego personelu i fizykoterapełtom za ogromne zaangażowanie życzę również pacjentom szybkiego powrotu do zdrowia i samozaparcia w ćwiczeniach i rechabilitacji Z wyrazami szacunku ... Mirosław Sielezin pacjent oddział rehabilitacji Mogileńska 42 Poznań.Polecam
Czarnieckiego 25
Ostrów Wielkopolski
Cudowny człowiek, zna się na rzeczy, służy pomocą zawsze i wszędzie, najmilszy lekarz jakiego znam, inteligentny i profesjonalny w swoim fachu, nie ma takiego drugiego na Świecie, jest w 100% profesjonalistą w swoim zawodzie, życzliwy, przemiły, delikatny i NORMALNY człowiek
Gabinet prywatny w Tarnowskim Centrum Psychoterapii
Kościuszki 35
Tarnów
Świetny specjalista. Zaangażowana, słucha pacjenta, próbuje znaleźć najlepsze rozwiązanie. Wyjaśnia na czym polega choroba, gdzie leży problem, informuje dlaczego przepisuje dany lek i jakich efektów można się spodziewać. Taktowna i wyrozumiała. Spośród lekarzy, z którymi do tej pory miałem do czynienia zdecydowanie najlepsza.
Wielkopolskie Centrum Pulmonologii i Torakochirurgii im. Eugenii i Janusza Zeylandów
ul. Strzelecka
Chodzież
Pięć lat temu 26 lutego (środa popielcowa) zostało mi dane drugie życie, dziękuję całemu zespołowi klubu terakochirurgow a w szczególności Panu profesorowi Dyszkiewiczowi i Panu za perfekcyjne przeprowadzenie operacji guza lewego płuca i za wspaniałą opiekę pooperacyjną, dziękuję za tworzenie miłej atmosfery na oddziale torakochirurgii i fachową pomoc.