Chciałam podziękować Panu Doktorowi za szybką reakcję, wspaniały profesjonalizm, jak również za niezastąpione podejście do pacjenta. Będąc młoda osoba bardzo często spotykam się z lekarzami, którzy ignorują moje symptomy zwalając na „histerię”, „przesadę”, „emocje”. Pan Doktor był uprzejmy, wyrozumiały, odpowiedział na wszystkie pytania ze szczerym zainteresowaniem, wytłumaczył rodzinie, również jak ja byłam po operacji. Bardzo bardzo dziękuję i serdecznie polecam!
Gabinet Fizjoterapii i Chiropraktyki
Jagielońska 18
Ustka
Polecam z całego serca Pana Marcina. Cierpiałam na zawroty głowy i bóle kręgosłupa w odcinku szyjnym i lędźwiowym. Efekt był niesamowity już po pierwszym zabiegu. Po szczegółowej konsultacji i prawidłowo postawionej diagnozie udało się mi pomóc. Zawroty głowy, które swoje podłoże miały w nieprawidłowościach kręgosłupa przeszły momentalnie. Pan Marcin posiada ogromną wiedzę, szczegółowo tłumaczy i odpowiada na wszelkie pytania (a miałam ich sporo). Dodatkowo otrzymałam wskazówki oraz ćwiczenia które pomogą …
Gabinet psychoterapii
Kaliszówka 2/45
Jeśli ktoś szuka kompetentnej, żywo zainteresowanej światem drugiego człowieka, empatycznej i ciepłej osoby - polecam. Ja to dostałam. Trafiłam do Pani Magdy przez jej bloga i nie zawiodłam się
Gabinet Logopedyczny
ul. Wicherkiewicza 23 lokal J, Kraków
świetna logopedka - pomogła obojgu Naszych dzieci, zaangażowana i spostrzegawcza, jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy.
Wojewódzki Szpital Zespolony im. L. Rydygiera
Świętego Józefa 53-59, Toruń
Toruń
Pracownia Psychoterapeutyczna Anna Juźwiuk
xx
Bielsk Podlaski
Czas spędzony w gabinecie Pani psycholog był bardzo pomocny. Pani psycholog pomogła nam rozwiązać problemy dojrzewającej córki, kompleksowo zaopiekowała się całą rodziną. Polecam z całego serca i wyleczonej duszy.
Vison Express
Gemini Park Nowodąbrowska 127
Tarnów
Pierwszy raz doświadczyłam tak profesjonalnego badania wzroku, a przy okazji w totalnie luźnej i sympatycznej atmosferze. Dodatkowo otrzymałam odpowiedzi i wyjaśnienia na wszystkie moje pytania dotyczące zdrowia oczu. Podczas dobierania oprawek również pełen luz, swoboda, zabawa i cenne wskazówki. Czułam się naprawdę zaopiekowana. Gorąco polecam!
Mickiewicza 37
Inowrocław
Serdecznie polecam Panią doktor! Prowadziła mojego syna w szpitalu. Wszystko dobrze wytłumaczone, leczenie również poskutkowało. Lekarz godny zaufania! Bardzo dobre podejście do dzieci. Dziękuję za pomoc i raz jeszcze polecam.
Wizyta u Pani Doktor była bardzo profesjonalna. Miałam obawy co do założenia nici, jednak zostałam uspokojona. Wszytsko było idealne. Uprzejmy personel, wykształcony i dbający o klienta. Na drugi dzień dostałam telefon z pytaniem jak się czuje, czy wszytko w porządku. Sam zabieg trwał krótko i był bezbolesny. Bardzo polecam Panią Doktor.
Lenartowicza 73
Sosnowiec
Bardzo dobra pani doktor. Jest świetnym lekarzem jakich mało. Leczyła zarówno mnie, jak i moją mamę. Polecam szczerze.
Pani doktor to skarb jeśli chodzi o lekarza rodzinnego. Prawidłowa i trafna diagnoza (chłoniak) - spowodowała, że odrazu trafiłem w dobre ręce z rekomendacja Pani doktor jaki szpital najlepiej wybrać (być może dzięki Pani doktor nadal żyje) , nie patyczkuje się jeśli chodzi o skierowania, jeśli potrzeba. Polecam
Dzięki szybkiej reakcji Pani Doktor nasz synek Mareczek został szybko skierowany na operację ratująca życie. W tej chwili dochodzi do siebie i każdego dnia modlimy się o jego zdrowie. Lekarze tacy jak dr Fiala sprawiają, że można odzyskać zaufanie do sluzby zdrowia i wiarę w to, że będzie lepiej. Dziękujemy.
Gabinet Lekarski Zabrzańskiego Towarzystwa Rodziców, Opiekunów i Przyjaciół Dzieci Specjalnej Troski
ulica Wyciska 5
Zabrze
P.Ewa to nie tylko wspaniały specjalista ale także cudowny człowiek.Poświęca pacjentowi tyle czasu i uwagi,że zawsze pomaga w potrzebie.Szczerze polecam -zadowolona pacjenka.