lekarz Ewa Lamparska

ul. Bolesława Chrobrego 16/3A
81-756 Sopot

Najlepszy specjalista na jakiego trafiłem. Depresja w remisji dzięki skutecznej farmakoterapii i świetna pomoc, gdy poradnia leczenia bólu uzależniła mnie od opiatów oraz gdy byłem w zespole serotoninowym, który zaserwował mi inny "fachowiec" .
Opinia dodana przez: Dominik

lek. dent. Paweł Szramke

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Centrum Stomatologii
Władysława Broniewskiego 51
82-300 Elbląg

Od zawsze wierzyłem w Pana Pawla! Jak dla mnie jest perfekcjonista w swoim zawodzie oby więcej takich stomatologów. Pełen szacunek!
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Grzegorz Żmuda-Trzebiatowski

SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ KASZUBSKIE CENTRUM MEDYCZNE w Sierakowicach
ulica Lęborska 34
83-340 Sierakowice

Polecamy gorąco Pana doktora Grzegorza Żmudę - Trzebiatowskiego, zaangażowanego w swoją pracę, empatycznego człowieka, który dla każdego pacjenta ma czas i przekazuje szczegółowe wyjaśnienia w sprawie leczenia dolegliwości swoim podopiecznym. Bardzo dokładnie przeprowadza wywiad z pacjentem oraz badanie. Do tego bardzo miły i uprzejmy. Z uwagą słucha pacjenta, udzielając profesjonalnych porad. Serdecznie polecamy, bo naprawdę jest świetnym fachowcem oraz cudownym człowiekiem. Joanna i Tadeusz Zalewscy
Opinia dodana przez: Tadeusz i Joanna Zalewscy

lekarz Magdalena Huzarewicz

ul. Pułkownika Stanisława Dąbka 54/I/4
82-300 Elbląg

Pani doktor prowadzi moją pierwszą ciążę. Zmieniłam lekarza przez przypadek, gdy chciałam umówić się na wizytę u dotychczasowej pani doktor, lecz była ona nieobecna. I trafiłam do dr Huzarewicz. Nie żałuję, przeciwnie bardzo się cieszę. Nie miałam wcześniej wykonywanych badan usg tak dokładnie, omawianych wyników, nikt nie pytał czy ja mam jakiekolwiek pytania, i nikt nie odpowiadał na moje pytania tak konkretnie i rzeczowo. Ponadto, co dla mnie jest bardzo …
Opinia dodana przez: Ada

lek. dent. Agnieszka Hendzel

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Śródmieście"
Fenikowskiego 16c/60
84-240 Reda

Polecam, swietny stomatolog, zarowno ja jak i cala moja rodzina jestesmy bardzo zadowoleni z kazdej wizyty. Naprawde polecam

lek. dent. Maja Sitarz

Stomatolog dziecięcy

Narutowicza 36A/1
99-300 Kutno

Kompetencja, uprzejmość, spokój i podejście do pacjenta wszystko na 5+. Pani Maja dokładnie tłumaczy i służy radą. Polecam, szczególnie dla bojących się panów ;)
Opinia dodana przez: Kasia

lek. dent. Anna Wiechczyńska

Centrum Stomatologiczne Myślenice
ulica Ogrodowa 1 A
32-400 Myślenice

Złote rączki, delikatne. Gdyby każdy stomatolog tak leczył, nikt nie bał się by się przychodzić do dentysty. Dziękuję.

lekarz Dagna Ochrem

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Uniwersytecki w Krakowie
ulica Kopernika 23

Pani doktor jest swietnym specjalista. Wielokrotnie konsultowalam rozne dolegliwosci napotkane w ciazy I Pani doktor, zawsze umiala doradzic, cos zaproponowac I uspokoic. Sama zwracala uwage na pewne rzeczy I sugerowala rozwiazania. Bardzo oddany I zaangazowany lekarz. Mam pelne zaufanie do Pani doktor I polecam.

lekarz Milena Wilińska-Surmacz

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Obwód Lecznictwa Kolejowego
ulica Dworcowa 13
66-400 Gorzów Wielkopolski

Pani doktor z powołania! Bardzo cierpliwa z ludzkim podejściem do pacjenta w każdym wieku. Uwaznie slucha pacjenta i starannie dobiera leki. Polecam
Opinia dodana przez: Aleksa

lekarz Iwona Gisterek

Radioterapeuta

Nowa 8
51-180 Wisznia Mała

Bardzo ciepła i konkretna pani doktor, z pełnym zaangażowaniem podchodzi do swojej pracy.Jest najlepszym lekarzem w okolicy. Warto polecić.

lekarz Andrzej Supron

Centrum Kardiologii Allenort w Iławie
ulica Andersa 3
14-200 Iława

Serdeczne podziękowania dla Pana dr A.Suprona za duża cierpliwość, wyrozumiałość, fachową opiekę lekarska (trafne postawienie diagnozy) i pokierowanie mnie na dalsze leczenie w tymże szpitalu. Miało to miejsce dn.2.08.2016r. Krystyna Gosik.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Anna Malewska-Woźniak

Zespoł Lekarza Rodzinnego "Pro Familia"
ulica Poznańska 37
62-028 Koziegłowy

Przede wszystkim pragnę bardzo podziękować za serdeczność, podejście do pacjenta i gotowość do poświęcenia swojego czasu. Pani Doktor to zdecydowanie jeden z najlepszych lekarzy, z jakimi miałam przyjemność się kontaktować.
Opinia dodana przez: M

lekarz Grzegorz Cichosz

III Szpital Miejski im. dr Karola Jonschera
ul. Milionowa 14

Bardzo rzeczowy i kompetentny lekarz który poświecił maximum czasu na przekazanie informacji o stanie zdrowia pacjenta miły konkretny i odpowiedzialny w sposób szczególny zajmuje się pacjentem i jego dolegliwościami .Bardzo dziękuje za opiekę nad moim mężem podczas choroby
Opinia dodana przez: Alicja

lek. dent. Wioleta Sekula

ulica Kościuszki Tadeusza 21/16
45-062 Opole

Profesjonalistka-rzetelna,fachowa,cierpliwa... wzór dla innych,zmanierowanych lekarzy. Indywidualne podejście do pacjenta,troska,oraz przyjazne usposobienie zasługują na najwyższą ocenę...
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Joanna Solich

Łukasińskiego 25
05-820 Piastów

Moja córeczka po wizycie u innego dentysty, na myśl o gabinecie wpadała w panikę. Dzięki podejściu Pani Doktor udało się córeczkę namówić na wejście na fotel i zrobienie ząbka, co wydawało mi się rzeczą niemożliwą. Mała zadowolona, dla mnie kamień z serca. Z chęcią pójdzie na kolejną wizytę.

lek. dent. Andriy Popereka

NZOZ MEDPARK
ul. Władysława Stanisława Reymonta 8
06-500 Mława

Polecam ten gabinet.Jest profesjonalnie,uprzejmie i w porównaniu z innymi gabinetami nie ma "naciągania " na niepotrzebne zabiegi i na najdroższe materiały,jeśli to nie jest konieczne dla pacjenta.

lekarz Michał Kulczycki

105 szpital
zary domanskiego 2
66-200 Żary

Wspaniały fachowiec w swojej profesji Lekarz godny zaufania.Wyniki badań ocenia prawidłowo . Polecam.
Opinia dodana przez: marek

lekarz Krzysztof Bocheński

Endokrynolog, Internista

NZOZ Przychodnia Specjalistyczna"Danuta Macierzyńska i Partnerzy -Lekarze"
OLSZTYŃSKA 33A
26-600 Radom

Wizyta trwała dłużej, niż była umawiana (patrząc na to co ile są umawiani pacjenci). Czułam się wysłuchana i dostalam odpowiedź na wszystkie pytania. Mimo, że to była wizyta prywatna, lekarz sam zachęcał do zapisania się na NFZ, co jest dodatkowym atutem, lekarz z powołania a nie dla pieniędzy. Jestem bardzo zadowolona tym bardziej, że wcześniej spotkałam się już z lekarzami, którzy nie zlecali badań, tylko wypisywali recepty. Tutaj był dokładny …

dr n. med. Edyta Rumińska

Internista, Reumatolog

Prywatny gabinet reumatologiczny
ul. Wyszyńskiego 17/6A
Radzyń Podlaski

Jest bardzo miła inteligentna opanowana poświęca bardzo dużo czasu dla pacjenta Doktor godna polecenia takich wiecej
Opinia dodana przez: Mariusz

lek. dent. Agnieszka Solińska

ul. Ziemowita 1-9/GAB. 220

Najlepsza stomatolog we Wrocławiu! Super podejście do pacjenta, zawsze miła, delikatna. Od lat leczy męża i mnie. Lekarz z powołania. Polecam.
Opinia dodana przez: Ania