lekarz Leszek Pawlak

Androlog, Ginekolog

Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
65-534 Zielona Góra

Polecam z czystym sumieniem. Uprzejmy i profesjonalne podejście.Lekarzem moim jest od lat i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Opinia dodana przez: Ela
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psychiatra
                                       lekarz Anna Żebrowska

lekarz Anna Żebrowska

Centrum Zdrowia i Psychoterapii
Ul. Ogrodowa 8

Pani Doktor Anna Żebrowska w trudnym dla mnie momencie życia odegrała bardzo ważną rolę. Dzięki Jej profesjonalnemu, serdecznemu i "ludzkiemu" podejściu oswoiłam depresję. Przez wiele lat cierpiałam na powracające stany obniżonego nastroju, smutek i brak sensu życia. Dopiero Pani dok. Anna Żebrowska rozpoznała chorobę, otoczyła mnie swoją troską i zdecydowanym działaniem. Włączyła leki, ale co ważniejsze przekonała, że nie mam się czego wstydzić. Odpowiadała na moje mail'e, poświęcała swój czas, …
Opinia dodana przez: Dorota
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Reumatolog
                                       dr n. med. Małgorzata Wierzbowska

dr n. med. Małgorzata Wierzbowska

Reumatolog

Narodowy Instytut Geriatrii, Reumatologii i Rehabilitacji
ul. Spartańska 1

Pani Doktor leczyła mnie w dzieciństwie z Przewlekłego Młodzieńczego zapalenia stawów. Kilka lat leczenia dało rezultat w postaci długotrwałej remisji. Pani Doktor jest bardzo miła i rzeczowa. Przystępnie wytłumaczyła mi na czym polega moje schorzenie i jak będzie mnie leczyć. Nie kryła tego że terapia farmakologiczna może dać pewne powikłania ale jest konieczna. Ponadto poświęciła mi ogromnie dużo czasu. Mój każdy pobyt w szpitalu trwał średnio ok. 1 miesiąca i …
Opinia dodana przez: Mateusz

dr n. med. Paweł Mieszczański

Chirurg ogólny, USG

Centrum Medyczne PROFMEDICAL
Szarych Szeregów 46

Bardzo dobry Chirurg ogólny.Wspaniałe podejście do pacjenta i wiedza jaką posiada jest naprawdę obszerna...Lekarz godny polecenia.

lekarz Fabian Urban

Chirurg plastyczny

Beauty Group
Wojciechowskiego 7

Mialam operacje powiekszenia piersi u Dr Fabiana Urbana. Dr Urban zaproponowal implanty okragle, Ja sie uparlam na anatomiczne. Dr Urban po operacji przyznal mi racje, bo efekt jest fantastyczny. Z implantami anatomicznymi piersi wygladaja bardzo naturalnie, nikt by nie pomyslal, ze to implanty. Implanty Mentor High Profile 300 ml. Rozmiar wyjsciowy - male B, rezultat - male E. Operacja z umieszczeniem implantow anatomicznych jest trudniejsza niz z implantami okraglymi i …
Opinia dodana przez: Magdalena L

lekarz Krystyna Dykstas

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Kleeberga 15
81-175 Gdynia

Pani doktor jest lekarzem o dużej wiedzy i empatii, który troszczy się o zdrowie swojego pacjenta. Szczegółowo, spokojnie i zrozumiale wyjaśnia problem z którym zgłosił się pacjent. łekarz o bardzo dużej wiedzy fachowej. Poświęca więcej czasu nawet jakby wymagał pacjent. Gdy oświadczyłem Pani doktor, że rano wykonałem badania laboratoryjne, to Pani doktor poleciła mi, ażebym wieczorem te badania przesłał na jej numer telefonu. Wieczorem Pani doktor gdy zapoznała się z …
Opinia dodana przez: Eugeniusz
Chciałbym gorąco polecić Panią Natalię. Jest bardzo kompetentnym i skutecznym specjalistą. Jako pacjent dostałem indywidualnie przygotowany jadłospis uwzględniający upodobania, sytuację życiową i mój stan zdrowia. Kontakt i wizyty są bardzo przyjemne. Polecam.
Opinia dodana przez: Mariusz

dr n. med. Henryka Sodowska

Genetyk kliniczny

NZOZ "Genom"
ulica 1 maja 339
41-710 Ruda Śląska

Pani doktor z wielkim sercem i empatją do pacjenta. Dziękujemy za wyrozumiałość i fachową diagnostykę.
Opinia dodana przez: W

dr n. med. Łukasz Sroka

Centrum Medyczne Salomed
ulica Wolności 4 A
62-200 Gniezno

Wspaniały lekarz! Moja ciąża jest cudem i doszło do niej za sprawą nowatorskiego leczenia wdrożonego przez doktora Srokę (a doktor był szóstym lekarzem, do którego się zgłosiliśmy i prawdę mówiąc już traciliśmy nadzieję). Jesteśmy przeszczęśliwi!
Opinia dodana przez: Magda
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Katarzyna Jaroszewska

lekarz Katarzyna Jaroszewska

Ginekolog położnik, USG piersi

Gabinety Lekarskie Łucka
Łucka 18 lok. 1802

Konkretny, rzeczowy lekarz z dużą wiedzą i doświadczeniem. Dyscyplinujący pacjenta w pozytywnym znaczeniu. Więcej takich lekarzy to będziemy my KOBIETY zdrowsze, szczęśliwsze i spełnione. Godna zaufania!!!

lekarz Agnieszka Kieroń-Stachyra

Lekarz rodzinny

Rehasport Clinic
ul. Górecka 30 (Galeria Panorama)

Odkąd zaczęłam się leczyć i biegać po lekarzach,to jest to chyba jedyna pani doktor która naprawdę chce mi pomóc!
Opinia dodana przez: Agnieszka Majcher

lekarz Przemysław Arasimowicz

ul. Żwirki i Wigury 14
81-394 Gdynia

Jestem bardzo zadowolony z faktu bycia pacjentem Doktora Arisimowicza.Doktor godny polecenia. Fachowość ,podejście do pacjenta na najwyższym pozimie.
Opinia dodana przez: Andrzej
{'id': 30380, 'name': 'Chotomów'} Psychiatra
                                       lekarz Benita Włodarczyk

lekarz Benita Włodarczyk

Poradnia Zdrowia Psychicznego EDUCATIO - oddział Chotomów, Legionowo
Tęczowa 5A
05-123 Chotomów

Wspaniała Pani Doktor! Kompetentna, przeprowadza wnikliwy wywiad z pacjentem, cierpliwie i z wielką uwagą wysłuchuje, dopytuje o szczegóły. Dokladnie wszystko tłumaczy. Nie spotkałam się jeszcze z takim ogromnym zaangażowaniem ze strony innych lekarzy. Czuję się niesamowicie zaopiekowana przez Panią Dr. Polecam z całego serca bo tylko ona potrafiła mi pomóc i postawiła mnie na nogi. Wizyty przebiegają w świetnej atmosferze.
Opinia dodana przez: Ewelina
{'id': 36027, 'name': 'Gdynia'} Stomatolog
                                       lek. dent. Dorota Łęgowska

lek. dent. Dorota Łęgowska

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Dental-Pro Centrum Stomatologiczne
ul. Legionów 100A/U1
81-472 Gdynia

Pełen profesjonalizm. Kompleksowe podejście ze świetnie założonym celem do osiągnięcia. Efekt końcowy zawsze jest rewelacyjny. Dobrze wydana kasa.
Opinia dodana przez: Sławek

lek. med. Joanna Bobryk

PRODENT Garnizon
ul. A. Słonimskiego 1/65

Pani to dentysta ze wspaniałym podejściem do pacjenta. Jest lekarzem, który ry nie tylko jest zaangażowany w swoją pracę, ale również bardzo kompetentnym, który szuka najlepszych rozwiązań w danym przypadku. Poza tym nade wszystko dba o komfort pacjenta podczas wizyty oraz przyjazna atmosferę. Polecam każdemu . https://www.4udentalclinic.pl/
Opinia dodana przez: Dentysta Chwarzno
{'id': 5186, 'name': 'Knurów'} Dietetyk
                                       mgr Justyna Moruń

mgr Justyna Moruń

Dietetyk

Dietetyk Kliniczny mgr Justyna Moruń gabinet prywatny
Dworcowa 38 a, I pietro, pokój 108
Knurów

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy panią dietetyk, z którą schudłam 16 kg w 3,5 miesiąca. Nie sądziłam ze będzie tak łatwo, Dotychczas dieta kojarzyła mi się z głodówką i stresem tymczasem o głodzie nie było mowy. Pani Justyna rzetelnie i fachowo podeszła do mojej osoby biorąc pod uwagę moje preferencje smakowe. Przy okazji nabyłam zdrowe nawyki żywieniowe, które wprowadziłam do menu mojej rodziny. Serdecznie polecam usługi pani Justyny Moroń i …

lekarz Anna Ciesielczuk-Łuczywek

Audiolog

Laserowa 25

Jestem pod wielkim wrażeniem wiedzy i kompetencji P.Dr.Anny.Ponadto podziwiam Jej ludzki,czyli wielkoduszny,stosunek do pacjenta.Dodam jeszcze : jest bezpośrednia,subtelna i delikatna w stosowanych zabiegach.Polecam z całego serca. Wielokrotna pacjentka Elżbieta
Opinia dodana przez: Elżbieta Lucyna Gortat

dr n. med. Joanna Niepsuj-Biniaś

Ginekolog

Centrum Zdrowia Rodziny
Mostowa 12
62-023 Kamionki

Wspaniałe i profesjonalne podejście do pacjentki. Delikatne badanie. Pani doktor bardzo uprzejma i kompetentna.
{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Stomatolog
                                       lek. dent. Mateusz Termanowski

lek. dent. Mateusz Termanowski

DENmed Klinika Stomatologiczna
Profesora Sylwestra Kaliskiego 26
85-796 Bydgoszcz

Bardzo dobry stomatolog. Ma dużą wiedzę i fantastyczne podejście do pacjenta. Wizyty u tego lekarza to sama przyjemność, mimo, iż chodzenie do dentysty nikomu dobrze się nie kojarzy :) Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Maciej Kwiatkowski

Urolog

Omega Medical Clinics - Centrum Medyczne Bydgoszcz
Księdza Zygmunta Trybowskiego 14
85-796 Bydgoszcz

Jest taki słodziutki i fajniutki, że aż miło się choruje. Zawsze seksownie ubrany. Buziaczki dla pana Macieja :-)
Opinia dodana przez: N M M