lek. dent. Dymitr Kraszkiewiczlek. dent. Dymitr Kraszkiewicz - zdjęcie profilowe

lek. dent. Dymitr Kraszkiewicz

Ortodonta, Stomatolog

O mnie

Specjalizuje się w leczeniu ortodontycznym oraz w leczeniu kompleksowym. Biegle włada 5 językami (pl, en, ua, ru, it).

W wolnych chwilach …

W wolnych chwilach gra na pianinie.

Polecam! Trafiłam do dr z polecenia koleżanki i się nie zawiodłam! Dość szybki termin konsultacji i po 4 tygodniach mam już aparat! Cudo! Wszystko jak najbardziej spoko! Polecam!

Polecam! Trafiłam do dr z polecenia koleżanki i się nie zawiodłam!
Dość szybki termin konsultacji i po 4 tygodniach mam już aparat! Cudo!
Wszystko jak najbardziej spoko! Polecam!

Założyłem córkom (15 i 19 lat) aparaty u dr Kraszkiewicza i jestem pod dużym wrażeniem! Cena przede wszystkim niższa niż w innych gabinetach o ponad 500 zł za jeden aparat (2700) a to sporo przy dwóch nastolatkach :-) obsługa też bardzo miła, czujemy się zaopiekowani. Konsultacja 200 i kontrole 350 zł raz na 2 miesiące! Cena mnie przekonała i się nie zawiedliśmy - córki zachwycone więc ja też :-) Polecam!

Konsultacja 200 i kontrole 350 zł raz na 2 miesiące!
Cena mnie przekonała i się nie zawiedliśmy - córki zachwycone więc ja też :-)
Polecam!