al. Grunwaldzka 212 (Company House
Bardzo dobry specjalista laryngolog. Polecam z calego serca. Kompetentny i bardzo grzeczny człowiek.
Przychodnia podstawowej opieki zdrowotnej
Wesoła 24
Czarna Wieś Kościelna
takiego lekarza rzadko się spotyka. Oddana pacjentom. Najważniejsze jest to że nie odsyła bo nie ma mijsca, przyjmuje tylu pacjentów ilu jest na poczekalni.
Świetny Pan Doktor! Leczę się u Pana Gonciarczyka już 7 lat i jestem bardzo zadowolona! Moje zęby były w fatalnym stanie- okropnie krzywe, poza tym są szerokie, co wyglądało tragicznie. Niektórzy dentyści mówili mi, że raczej nic nie da się z tym zrobić i moje zęby nigdy nie będą idealnie proste. Trafiłam jednak do doktora Gonciarczyka, który dobrał aparat, zastosował odpowiednie leczenie i co? Zęby są prawie perfekcyjnie proste! Jeżdżę …
Dubois
Gliwice
Leczyłam się u lekarza Suwińskiego w Gliwicach (szpital onkologiczny)w 1995 r. i do tej pory jestem mu wdzięczna za pomoc. U pacjentów z którymi leżałam miał taką samą opinie, potrafił sobie zdobyć zaufanie i pacjent miał w nim podporę psychiczną,która jest tak ważna w tej chorobie. Polecam go w 100% każdemu pacjentowi.Pozdrawiam Maria Nowak-Katowice
NEWMED. LECZNICA SPECJALISTYCZNA
Gwiaździsta 5b
Jestem zadowolony z leczenia. Polecam innym Pania Doktor.
Ośrodek Zdrowia w Kunicach
Staropolska 7a
Kunice
Od lat jestem pacjentką pani Doktor, dlatego świadomie "oddałam" pod jej skrzydła także moich synów. Pani doktor jest rzeczowa i konkretna, a przy tym bardzo sympatyczna i uprzejma. Każda diagnoza była trafna, tak jak dobrane leki. Serdecznie polecam.
Pani Dr. Połubińska jest bardzo dobrym specjalistą,wizyta i badanie wykonuje szczegółowo, wysłuchuje pacjenta , zleca trafne badania zleca leki oraz serwuje bardzo pomocne dla pacjenta porady dotyczące choroby .Byłem u Szanownej Pani Dr. ze schorzeniami reumatologicznymi,poświęca dużo czasu dla pacjenta ,jest bardzo miła ,uprzejma!!W przeciągu 20lat chodząc po różnych specjalistach nie spotkałem tej klasy prawdziwego i oddanego lekarza jak Pani Doktor!!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Pogotowie Stomatologiczne"
Pucka 3
Wejherowo
Lekarz godny polecenia - doświadczony fachowiec. Aktualna (wrzesień 2011) lokalizacja gabinetu ul. Sobieskiego 237 II p (na dole budynku jest PKO).
ulica Cieszkowskiego 5/1
Bydgoszcz
Serdecznie polecam tego lekarza, jest doświadczony i kompetentny!
Bardzo dobry specjalista ,który przeprowadził u mnie profesjonalny zabieg .Usunął mi część jelita na której był ogromny polip i kilka mniejszych.Dzięki Jego profesjonalizmowi szybko wracam do pełnego zdrowia.Ponadto jest bardzo serdecznym człowiekiem.Chylący czoła pacjent z Chojnowa.
Przychodnia Nr 2
Popiełuszki 2
Stalowa Wola
Byłem pod opieką pani doktor od 1995 do 2006 roku gdy pracowała w Szpitalu w Stalowej Woli. Mam zaawansowaną wieńcówkę Dzięki jej opiece mogłem uprawiać tyrstykę rekreacyjną. Dla mnie jest wspaniałym lekarzem doprze sprwującym opiekę medyczną. Niestety polityka redukcyjna specjalistów prowadzona przez obecnądyrekcję spowodowała, że stradciłewm dostęp do fachowej opieki medycznej. Ta polityka dotyczy również lekarzy innych specjalności. Taki jewt efekt gdy placówką medyczną zarządza AGRONOM a nie MEDYK.
Pani doktor jest bardzo kompetentna i rzeczowa, zdecydowanie zna się na rzeczy i to się po prostu czuje. Każde leczenie, które zastosowała u mnie w czasie ciąży było skuteczne, tłumaczyła wszystko co chciałam wiedzieć i nigdy nie "wygoniła" mnie z gabinetu, więc ilość poświęconego czasu jest jak najbardziej zadowalająca. Dr Skibińska jest konkretna i rzeczowa, potrafi też pożartować i ogólnie cenię sobie jej podejście do pacjenta. Naprawdę polecam dr Skibińską, …