lekarz Piotr Cierniak

Radiolog

DARIMED
Prosta 42
25-371 Kielce

Kompetentny i miły lekarz. Badanie wykonał szczegółowo i dokładnie. Specjalista naprawdę godny polecenia.
Super lekarz .Bardzo ciepla ,życzliwa kobieta .Wizyty w tym gabinecie to czysta przyjemność. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu .Polecam z czystym sumieniem ;)

lekarz Łukasz Zieliński

Kardiochirurg

Klinika Chirurgi Serca Naczyń i Transplantologii
ul. Pradnicka 80 Kraków

Serdecznie dziękuję lekarzowi Łukaszowi Zielińskiemu, który we wrześniu 2024 roku wykonał u mnie zabieg MVR+TVP+LAAO ( wymiana zastawki, plastyka drugiej, zamknięcie uszka lewego przedsionka). Była to bardzo skomplikowana operacja ze względu na wiek i inne obciążenia serca między innymi gigantycznie powiększone komory. Pan Łukasz z pomocą Bożej ręki wykonał u mnie te zabiegi, podczas gdy inni lekarze stanowczo odmawiali. Po operacji nie było łatwo ze względu na komplikacje(zakażenie bakterią i …
Opinia dodana przez: Krystyna

lek. dent. Marta Ciechowicz

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centralny Szpital Kliniczny Instytut Stomatologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
ulica Pomorska 251

Pani z podejściem do pacjenta, szczególnie dziecka. Dokładnie i zrozumiale wszystko tłumaczy. Polecam.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Maja De Ines

Audiolog

Chełmska 9/lok./U-1,2

Pani dr jest cudowna osoba, empatyczną, otwartą. Wszystko tłumaczy dokładnie, cierpliwie słucha. Trafiliśmy do Pani dr z niespełna dwuletnim synkiem, więc wizyta u jakiegokolwiek lekarza jest zawsze dla nas stresująca, bo synek nie usiedzi w miejscu. Czuliśmy się swobodnie pod za wizyty, pani doktor zleciła dodatkowe badania i odpowiedziała na wszelkie pytania i wątpliwości. Bardzo bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Gosia

lekarz Sylwia Nowacka

Centrum Diagnostyki Obrazowej i Dializoterapii Cardinox Sp. zo.o. Filia Ostrów Wlkp.
BOLESŁAWA LIMANOWSKIEGO 20/22
63-400 Ostrów Wielkopolski

Przemiła pani doktor, uważnie słucha z jakim problemem się przyszło I dokładnie bada dziecko. Nie ma problemów z wypisaniem skierowania na badanie Gorąco polecam:)
Opinia dodana przez: Martyna
Przesympatyczna, przemiła Pani doktor. Do każdego podchodzi indywidualnie. Tłumaczy każdemu jego przypadek. Dyspozycyjna zarówno telefonicznie jak i w gabinecie. Odpowiada na każde zadane pytanie i przedstawia najlepsze rozwiązania problemów. Leczę się u pani doktor rok i od tego czasu czuję się coraz lepiej, jestem wdzięczna tej pani za poświęcony czas i uwagę. Z całego serca, szczerze polecam. :-)
Opinia dodana przez: Daria

lekarz Agnieszka Rozpara

Al. Władysława Andersa 33/173

Wyjątkowa osoba. Lekarz z powołania z ogromną wiedzą, empatią. Pracuje poza godzinami wyznaczonymi przez przychodnię, jest nieoceniona, bardzo miła, zawsze uważnie słucha pacjenta. Pani doktor odeszła z mojej przychodni i teraz nie ma nikogo, kto by był tak dobry jak ona.
Opinia dodana przez: Violetta

lek. dent. Helena Konkol-Marciniak

NZOZ Ośrodek Leczniczo-Rehabilitacyjny
Zakręt do Oksywia 3
81-244 Gdynia

Wspaniala Pani Doktor. Bardzo kompetentna, spokojna, potrafi jasno wyjasnic leczenie. No i co wazne nic nie bolalo. Zdecydowanie polecam
Opinia dodana przez: Arkadiusz Z.

lek. dent. Krzysztof Pluta

Stencel
Franciszka Karpińskiego 3
41-500 Chorzów

Mam nowe piękne ząbki dziękiPanu Dr.Krzysztofowi Pluta spełnił Pan moje marzenia.Miły sympatyczny perfekcyjny. Bardzo dziękuję i polecam każdemu...Pana Krzysztofa Plute ...Ilona

lek. dent. Błażej Binek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medyk" Spółka z o.o.
Adama Mickiewicza 56
34-200 Sucha Beskidzka

Polecam wszystkim.Naprawde uprzejmy i miły pan do którego chce się wracać.Jestem zadowolona z każdego zrobionego zęba.
Opinia dodana przez: Kasia

lek. dent. Karolina Rydzewska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Chirurgii Ogólnej Ortopedia i Traumatologia
ulica Ireny Białówny 11
15-437 Białystok

Sprawna i profesjonalna obsługa. Duże zdolności w zakresie komunikacji interpersonalnej. Zapewnienie poczucia bezpieczeństwa i troski o moje problemy stomatologiczne :) Bezboleśnie przeprowadzony zabieg zachęca do ponownej wizyty bez obaw o jej przebieg. Zaangażowanie i wspólpraca z asystentką dopełnia obrazu profesjonalisty. Bardzo, bardzo dziękuje. Z czystym sumieniem polecam ! !
Opinia dodana przez: Aga

lek. dent. Anna Kwiecińska

Szkoła Rodzenia
Stanisława Moniuszki 11
44-100 Gliwice

Przyjechałem z Holandii wyrwać 3 zęby aby potem wstawić protezkę.Umówiony byłem z innym stomatologiem w Prodental Clinic w Gliwicach na ul.Orlickiego.Pan doktor nie mógł mnie przyjąć więc w jego zastępstwie polecono mi panią doktor Anne Kwiecińską.Moje nastawienie do wizyty było co najmniej -mieszane. Pani doktor mile mnie zaskoczyła.Młoda ,fajna stomatolog nie wyrwała mi zębów odbudowując je super ,bez najmniejszego nawet bólu! Nawet zastrzyk nie bolał!. Wszystko co było robione ,zostało …
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Adam Główczewski

Hematolog, Onkolog

Samodzielny Publiczny Wielospecjalistyczny Zakł‚ad Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Bydgoszczy
ulica Markwarta 4-6
85-015 Bydgoszcz

Lekarz z bardzo dobrym podejściem do dziecka, przyjemny i kompetentny. Widać poświęcenie w pracy z pacjentem. W sposób jasny i zrozumiały formułuje swoje zalecenia. Szczerze polecam wizytę.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Monika Bider

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Mossego 17
62-065 Grodzisk Wielkopolski

Bardzo kompetentna Pani doktor wyczerpująco odpowiada na zadane pytania bardzo mila bezinteresownie pomaga
Moja córka miała problemy z wymową. Po kilku wizytach u Pani Agaty szybko zauważyłam efekty ćwiczeń. Pani Agata ma bardzo dobre podejście do dzieci. Córka bardzo lubi wizyty u niej i chętnie ćwiczy. Specjalista godny polecenia.
Wybór psychologa zależy od rodzaju problemu, ale ogólnie dobre wrażenie zrobiła na mnie Pani Dagna. Ta terapia z nią bardzo pomaga, polecam
Opinia dodana przez: Wanda

lekarz Kacper Renk

Szpital
Juliana Węgrzynowicza 13
84-300 Lębork

Wysoki poziom obsługi. Szczerze polecam!!!! Rzetelnie, profesjonalne, spokojnie. Wszystko wiadomo bez komplikacji.
Świetny specjalista. Jestem klientką Pani Kariny od kilku miesięcy i zaczęłam dostrzegać to, co wcześniej było niezauważalne. Wspaniałe i profesjonalne podejście do klienta, pełne życzliwości, empatii i cierpliwości. Dziękuję Pani Karino!

mgr Renata Dziurdzia-Pernal

Neurologopeda, Oligofrenopedagog

Neurologopeda
Jana III Sobieskiego 14/7/15
Żagań

Specjalistka z szeroką wiedzą, uprzejma i wnikliwa. Odpowiada na każde pytanie i wątpliwość. Zdecydowanie godna polecenia.