Klinika Chirurgi Serca Naczyń i Transplantologii
ul. Pradnicka 80 Kraków
Serdecznie dziękuję lekarzowi Łukaszowi Zielińskiemu, który we wrześniu 2024 roku wykonał u mnie zabieg MVR+TVP+LAAO ( wymiana zastawki, plastyka drugiej, zamknięcie uszka lewego przedsionka). Była to bardzo skomplikowana operacja ze względu na wiek i inne obciążenia serca między innymi gigantycznie powiększone komory. Pan Łukasz z pomocą Bożej ręki wykonał u mnie te zabiegi, podczas gdy inni lekarze stanowczo odmawiali. Po operacji nie było łatwo ze względu na komplikacje(zakażenie bakterią i …
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centralny Szpital Kliniczny Instytut Stomatologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
ulica Pomorska 251
Pani z podejściem do pacjenta, szczególnie dziecka. Dokładnie i zrozumiale wszystko tłumaczy. Polecam.
Pani dr jest cudowna osoba, empatyczną, otwartą. Wszystko tłumaczy dokładnie, cierpliwie słucha. Trafiliśmy do Pani dr z niespełna dwuletnim synkiem, więc wizyta u jakiegokolwiek lekarza jest zawsze dla nas stresująca, bo synek nie usiedzi w miejscu. Czuliśmy się swobodnie pod za wizyty, pani doktor zleciła dodatkowe badania i odpowiedziała na wszelkie pytania i wątpliwości. Bardzo bardzo polecam!
Centrum Diagnostyki Obrazowej i Dializoterapii Cardinox Sp. zo.o. Filia Ostrów Wlkp.
BOLESŁAWA LIMANOWSKIEGO 20/22
Ostrów Wielkopolski
Przemiła pani doktor, uważnie słucha z jakim problemem się przyszło I dokładnie bada dziecko. Nie ma problemów z wypisaniem skierowania na badanie Gorąco polecam:)
Przesympatyczna, przemiła Pani doktor. Do każdego podchodzi indywidualnie. Tłumaczy każdemu jego przypadek. Dyspozycyjna zarówno telefonicznie jak i w gabinecie. Odpowiada na każde zadane pytanie i przedstawia najlepsze rozwiązania problemów. Leczę się u pani doktor rok i od tego czasu czuję się coraz lepiej, jestem wdzięczna tej pani za poświęcony czas i uwagę. Z całego serca, szczerze polecam. :-)
Wyjątkowa osoba. Lekarz z powołania z ogromną wiedzą, empatią. Pracuje poza godzinami wyznaczonymi przez przychodnię, jest nieoceniona, bardzo miła, zawsze uważnie słucha pacjenta. Pani doktor odeszła z mojej przychodni i teraz nie ma nikogo, kto by był tak dobry jak ona.
NZOZ Ośrodek Leczniczo-Rehabilitacyjny
Zakręt do Oksywia 3
Gdynia
Wspaniala Pani Doktor. Bardzo kompetentna, spokojna, potrafi jasno wyjasnic leczenie. No i co wazne nic nie bolalo. Zdecydowanie polecam
Stencel
Franciszka Karpińskiego 3
Chorzów
Mam nowe piękne ząbki dziękiPanu Dr.Krzysztofowi Pluta spełnił Pan moje marzenia.Miły sympatyczny perfekcyjny. Bardzo dziękuję i polecam każdemu...Pana Krzysztofa Plute ...Ilona
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medyk" Spółka z o.o.
Adama Mickiewicza 56
Sucha Beskidzka
Polecam wszystkim.Naprawde uprzejmy i miły pan do którego chce się wracać.Jestem zadowolona z każdego zrobionego zęba.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Chirurgii Ogólnej Ortopedia i Traumatologia
ulica Ireny Białówny 11
Białystok
Sprawna i profesjonalna obsługa. Duże zdolności w zakresie komunikacji interpersonalnej. Zapewnienie poczucia bezpieczeństwa i troski o moje problemy stomatologiczne :) Bezboleśnie przeprowadzony zabieg zachęca do ponownej wizyty bez obaw o jej przebieg. Zaangażowanie i wspólpraca z asystentką dopełnia obrazu profesjonalisty. Bardzo, bardzo dziękuje. Z czystym sumieniem polecam ! !
Szkoła Rodzenia
Stanisława Moniuszki 11
Gliwice
Przyjechałem z Holandii wyrwać 3 zęby aby potem wstawić protezkę.Umówiony byłem z innym stomatologiem w Prodental Clinic w Gliwicach na ul.Orlickiego.Pan doktor nie mógł mnie przyjąć więc w jego zastępstwie polecono mi panią doktor Anne Kwiecińską.Moje nastawienie do wizyty było co najmniej -mieszane. Pani doktor mile mnie zaskoczyła.Młoda ,fajna stomatolog nie wyrwała mi zębów odbudowując je super ,bez najmniejszego nawet bólu! Nawet zastrzyk nie bolał!. Wszystko co było robione ,zostało …
Samodzielny Publiczny Wielospecjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Bydgoszczy
ulica Markwarta 4-6
Bydgoszcz
Lekarz z bardzo dobrym podejściem do dziecka, przyjemny i kompetentny. Widać poświęcenie w pracy z pacjentem. W sposób jasny i zrozumiały formułuje swoje zalecenia. Szczerze polecam wizytę.
Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Mossego 17
Grodzisk Wielkopolski
Bardzo kompetentna Pani doktor wyczerpująco odpowiada na zadane pytania bardzo mila bezinteresownie pomaga
Wybór psychologa zależy od rodzaju problemu, ale ogólnie dobre wrażenie zrobiła na mnie Pani Dagna. Ta terapia z nią bardzo pomaga, polecam
Neurologopeda
Jana III Sobieskiego 14/7/15
Żagań
Specjalistka z szeroką wiedzą, uprzejma i wnikliwa. Odpowiada na każde pytanie i wątpliwość. Zdecydowanie godna polecenia.