lekarz Barbara Szymańska-Przyborska

przychodnia specjalistyczna
05-100 Nowy Dwór Mazowiecki

jest lekarzem z powolania, zna dobrze swoj zawod i przysiege ktora zlozyla. Ma wielkie serce. Choc nie zawsze ludzie to widza. Drogi pacjecie zacznij widziec szerzej dobro ktore Ci jest dane od prawdziwego lekarza.
Bardzo miła, konkretna i uczciwa Pani Doktor takich lekarzy jest mało .Zawsze dobrze diagnozuje chorobę,polecam Panią Doktor.Jestem bardzo zadowolona i nadal korzystam z usług lekarskich.
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Bohdan Kozielski

Chirurg naczyniowy

c m omega
Kielce

Fantastyczny lekarz.Jest bardzo dobrym fachowcem w swojej dziedzinie.Miły i uprzejmy dla pacjentów.Polecam wszystkim z chorobami naczyń.

Ewa Mękwińska

Spółdzielczy Gabinet Stomatologiczny
44-100 Gliwice

Niewzykle kompetentna, miła lekarka. Jej wiedza jest ogromna, widać, że Pani doktor jest "na czasie" z nowinkami z branży, aby móc odpowiednio pomóc pacjentowi. Ma niesamowitą intuicję lekarską, cierpliwość i delikatność dla pacjenta. Prawdziwy lekarz z powołania. Polecam gorąco

lekarz Jakub Jarosławski

Żołnierska 16b lok. 8a
10-561 Olsztyn

Pan Doktor to godny polecenia lekarz gastroenterolog. Poświęca dużo czasu pacjentowi, jest bardzo wnikliwy. Bardzo dobrze umie rozmawiać z chorymi.

lek. dent. Tomasz Grela

Praktyka Lekarska Dentystyczna Oldent Tomasz Grela
41-800 Zabrze

Zdecydowanie godny polecenia: miła obsługa, kompetentność, indywidualne podejście do pacjenta, wysoka jakość usług (o wizytach u innych sądeckich stomatologów nie chce wspominać bo naprawdę należy ich unikać i jak najszybciej skontaktować się z dr Tomaszem Grelą), ceny są za wysokie, i mam przynajmniej pewność, że zęby są właściwie wyleczone i niewielki ubytek źle wyleczony nie przekształci się w poważne leczenie kanałowe:) To dentysta, którego odwiedza się niemalże z przyjemnością!
Opinia dodana przez: agagre

dr Ksymena Sikora

Al. Jana Pawła II 61B/247

Bardzo sympatyczna Pani doktor. podchodzi kompleksowo do pacjenta doradziła najlepsze dla mnie rozwiązanie ( w innych gabinetach ta sama praca była drożej wyceniana). Polecam

lek. dent. Karolina Mołas

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Wiele dobrego moglibyśmy napisac o naszej Pani dr. Karolinie, jest wspaniałym lekarzem z powołania, ma duzo cierpliwości do dzieci , ząbki leczy solidnie , bez najmniejszych zastrzeżeń. Potrafi tak podejść dziecko , że nie czuje ono bólu. Uratowała ząbki naszego synka, po lekarzu który naciagnął nas finansowo a ząbków nie wyleczył. Dodam, również, że Pani dr. leczy również dorosłych i robi to fantastycznie wstawiała mi dwie (1) z koron pełnoceramicznych …

lek. dent. Przemysław Krupa

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Przychodnia Lekarska ZA-MED
ulica Chłodna 16

Dobry fachowiec godny polecenia. Pan doktor, przedstawił kolejne etapy, wyjaśnił na czym będzie polegał zabieg, sprawnie go przeprowadził. Wszystko przebiegło w miłej atmosferze, bez kolejek i zbędnego stresu.

dr Marek Baliński

Kardiolog

Przychodnia Lekarska Med-Lux
Rynkowa 63, Przeźmierowo
62-081 Przeźmierowo

Wspanialy specjalista, sympatyczny czlowiek. Polecam kazdemu, nawet zdrowemu

lekarz Monika Szczygłowska-Uramowska

Profilaktyka i Zdrowie
Żeligowskiego 35/37

Pani doktor jest przesympatyczna. Trafiłam do niej z polecenia z powodu bólów oczu, podczas dokładnego badania łącznie z wysokospecjalistycznym badaniem GDX wykryła u mnie bardzo groźną chorobę- jaskrę.Dokładnie wszystko mi wytłumaczyła, podała leki. Poświęciła mi dużo czasu za co jestem jej bardzo wdzięczna.

dr n. med. Andrzej Wypyski

Chirurg dziecięcy, Traumatolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Radom

Polecamy wszystkim Pana dr Wypyskiego - wykonywał zabieg wycięcia torbieli około pępkowej wraz z pępkiem u naszej 6-letniej córki w szpitalu na Józefowie (córka miała przewlekły, nawracający wyciek wydzieliny z pępka). Nie sądziliśmy, że w Radomiu spotkamy jeszcze takiego zaangażowanego, profesjonalnego lekarza, a jednocześnie serdecznego człowieka! Z Panem dr Wypyskim mieliśmy kontakt przez ok. 5 m-cy - zawsze poświęcał nam tyle czasu, ile potrzebowaliśmy, odpowiadał na nasze pytania, wątpliwości w …

lekarz Elżbieta Malinowska

Niepubliczny Stomatologiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,, Karedent "S.C.
ulica Bukowskiego 1/U-3
15-066 Białystok

Bardzo kompetentna lekarka, leczę u niej moją córeczke w Centrum Medycznym Warszawska, Pani Doktor jest bardzo miła i uprzejma, ma świetne podejście do dzieci, poświęca dużo czasu na badanie i bardzo dokładnie tłumaczy problemy zdrowotne pacjenta. Polecam
Był lekarzem najlepszym jakiego znałam. Juz takiego nie ma! Zawsze spokojny,uprzejmy i bardzo opanowany. Dziekuje Panie Jacku za wszystko... Dalej nie mogę uwierzyć,że Pana Jacka juz nie ma...
Opinia dodana przez: pacjentka
SUPER LEKARZ Z POWOŁANIA NIEZWYKLE MERYTORYCZNA ,CZUŁA,WRAŻLIWA .TEN SZPITAL NIE ZASŁUGUJE NA NIĄ.JEJ PACJENCI TO PRAWDZIWI SZCZĘŚCIARZE !!!!!

lek. dent. Agnieszka Wróblewska

ul. Wyszyńskiego 23
62-510 Konin

Specjalistka od przypadków beznadziejnych. Pełen profesjonalizm oraz indywidualne podejście do pacjenta. Polecam.
Opinia dodana przez: Andrzej
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Krzysztof Nowosad

dr n. med. Krzysztof Nowosad

Chirurg ogólny, USG

Szpital Lux Med
Puławska 455

wspaniały lekarz, bardzo kompetentny i w dobrym kontakcie z pacjentem.Biopsja gruboigłowa była praktycznie bezbolesna.
Opinia dodana przez: Bogna

lekarz Agnieszka Wróbel

Anestezjolog

Szpital,oddział laryngologiczny
Ul.Witosa
Opole

Kobieta anioł! Przejmuje się pacjentem, pocieszy, wytłumaczy, pomoże! Polecam Panią Doktor z czystym sumieniem! Dawno nie spotkałam tak ciepłej i życzliwej osoby.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Torakochirurg
                                       dr n. med. Mariusz Żmijewski

dr n. med. Mariusz Żmijewski

Torakochirurg, Chirurg ogólny

Szpital Lux Med
Puławska 455

Prawdziwy lekarz z powolania. Pomogl mojemu mezowi nawet kosztem swojego prywatnego czasu. Pan doktor jest kompetentnym, doswiadczonym lekarzem. Dokladnie zapoznal sie z problemem, skrupulatnie analizowal wyniki badan , opisal przyczyne w szerszym kontekscie laczac stan zdrowia meza nie tyko z choroba, ale i stylem zycia jak rowniez praca zawodowa. Wytlumaczyl w jakiej kolejnosci i w jaki sposob trzeba pracowac nad poprawa zdrowia (sylwetki) meza. Jestesmy oboje bardzo wdzieczni panu doktorowi.
Leżałam w szpitalu pod kompetentną opieką Pani doktor.Wzbudza zaufanie, a przy tym jest uśmiechnięta. Dziękuję.