Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
Najlepszy lekarz jakiego miałem okazje spotkać !!! Byłem u doktora w ciągu miesiąca na operacji torbieli oraz drugim mniejszym zabiegu wycięcia zmiany skórnej . Przejechalem poł polski po prywatnych gabinetach gdzie zostałem przyjmowany gorzej jak na sorze …. Dopiero po opiniach trafiłem do doktora ☺️ Już przy pierwszej wizycie doktor mnie uspokoił wszystko omówił i tak jak mnie zapewniał tak było ☺️Zero jakiegokolwiek bólu !! Kontakt w każdej chwili z …
Uniwerystecki Szpital Kliniczny w Olsztynie
al. Warszawska 30
Olsztyn
Miło mi napisać pierwszą opinię o Panu doktorze. Dokładnie tydzień temu miałam operowaną przepuklinę pępkową . Wszystko poszło bardzo sprawnie, szybko poczułam się dobrze. Bardzo ucieszyłam się, że po operacji nie będę miała blizny, ani szwów do zdjęcia, Pan doktor wybrał optymalną metodę operacji - przez pępek. Miły i skromny człowiek, a przy tym doskonały fachowiec. Dziś byłam na kontroli w przychodni chirurgicznej - wszystko pięknie się goi. Prawie już …
Zespól Opieki Zdrowotnej w Gnieźnie
ulica Św. Jana 9
Gniezno
bardzo dobre rzeczowe podejście do pacjenta,zabiegi chirurgiczne przeprowadzone w sposób bezstresowy dla pacjenta,jestem bardzo zadowolona z opieki
Ośrodek Dializoterapii
Bohaterów Warszawy 34
Nysa
Profesjonalista w całej rozciągłości, otwarty na pacjenta jego pytania i obawy. opiekował się moją Mama, która podobnie jak ja jest zachwycona poziomem wiedzy, empatycznym podejściem i fachowością Pana doktora.
Wojewódzki Szpital Rehabilitacyjny im. dr S. Jasińskiego w Zakopanem
ulica Ciągłówka 9
Zakopane
Pani Doktor o Wielkim sercu. W tych czasach rzadko spotykana cecha. Jeszcze nigdy takiego lekarza nie spotkalam. Pani doktor ,jezeli nie moze odebrac telefonu zawsze oddzwania. Jako lekarz osoby ciezko chorej pod opieka domowego Hospicjum nigdy nie odmowila pomocy. Byla zawsze pod telefonem. Pani Doktor dziekujemy jeszcze raz i chociaz mamy ból w sercu po smierci naszego taty to dziekujemy ze mogl odejsc w godnych warunkach. ..
NZOZ Nad Matką i Dzieckiem Szpital Dziecięcy im. B. Krysiewicza
ul.Krysiewicza 7/8
Na prawdę dobra pani doktor. Pełna informacja stanu zdrowia dziecka. Cierpliwie odpowiada na zadane pytania, wszystko tłumaczy. Dziecko po operacji bardzo szybko wróciło do formy.
NOWA Medycyna NZOZ
ul. Longinusa Podbipięty 5
Pan dr.Łukasz Piskorz to najlepszy chirurg w Łodzi jeżeli chodzi o leczenie ran. Byłem w kilku szpitalach i wszędzie chcieli mi amputować obie nogi (mam stopę cukrzycową) , jedynie dr. Piskorz w szpitalu Bonifratów w Lodzi podjął się leczenia i dzisiaj mam obie nogi i jestem szczęśliwy, poza tym Pan dr. Piskorz jest przemiłym człowiekiem, empatyczny, spokojny, wyrozumiały i wiem że zawsze mogę na niego liczyć. Pozdrawiam serdecznie Kuba Piętowski
Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)
Wspaniały i empatyczny, bardzo dokładny. Troszczy się o pacjenta. Dziękuję. Najlepszy na świecie. Przyjmuje też w pięknym miejscu Garden Clinic w Gdansku więc wszystko idealnie.
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Aleksandra Kierat-Pająk
Moja mama jest pacjentką Pani Doktor od lipca 2013r. Od czasu postawienia rozpoznania jest prowadzona bardzo rzetelnie i sumiennie. Pani Doktor ma zawsze dla nas czas, spokojnie i cierpliwie odpowiada na pytania, okazuje zainteresowanie, ma wyjątkowe podejście do osoby starszej. Zawsze możemy na Nią liczyć.Wysoko oceniamy Jej kompetencje zawodowe. Polcamy jako wysokiej klasy specjalistę wszystkim, którzy poszukują bardzo dobrego endokrynologa. Jest wspaniałym lekarzem. :):):)
Ośrodek Dializoterapii
Bohaterów Warszawy 34
Nysa
Dr.Kazimierz Bloński jest jedynym lekarzem do którego mam pełne zaufanie co do jego fachowości,udowodnił to w wielu przypadkach gdzie rzeczywiście były trudne przypadki chirurgiczne.Nasza rodzina i wszyscy znajomi którym polecilem Dra Blłońskiego potwierdzają moją opinię.Chcesz być zdrowy? DR.BŁOŃSKI
Samodzielny publiczny zakład Opieki Zdrowotnej w Kościanie
ulica Szpitalna 7
Kościan
Wspaniała Pani Doktor, która z wielkim zaangażowaniem podchodzi do pacjentów. Lekarz z powołaniem. Jestem szczęśliwa, że mogę być pacjentką tak znakomitego specjalisty. Dzięki temu czuję się coraz lepiej. Polecam z całego serca.
Gabinet prywatny
16 stycznia 1 E
Końskie
Wspaniały lekarz! Pani doktor rozpoznała u mojej Mamy bardzo rzadką i trudną do wykrycia chorobę metaboliczną- tzw.chorobę Cushinga. Wcześniej Mama przez wiele lat była odsyłana od lekarza do lekarza i nikt nie umiał jej pomóc. Każdy tylko mówił, ze ma schudnąć, ale nikt nie zastanowił się dlaczego tak bardzo tyje, jedząc bardzo niewiele. Gdyby nie Pani doktor, Mamy już by z nami nie było. Swoją trafną diagnozą uratowała jej życie. …
NZOZ "LASER" Filia
Łucznicza 64/124
Bardzo dobry lekarz. Przede wszystkim miła dla pacjęta. Bardzo dobrze omawia przyczyny i sposoby leczenia. Żal, że Pani dr opuściła WOMP i swoich pacjentów. Lekarz godny polecenia.
Instytut Technologii Urody
Niesamowite jest spotkać w swoim życiu taką osobę jaką jest Pani Iwona Krędzielak-Manikowska. Szeroka wiedza z zakresu leczenia, profilaktyki, trafne diagnozy, idealnie dobrane leki i zabiegi medycyny estetycznej. Dzięki Pani Doktor dowiemy się jak dbać o swój organizm, jak pielęgnować swoją cerę by osiągnąć niebywałe piękno ukryte w każdym z Nas. Serdecznie polecam http://www.happyclinic.pl/ gdzie można umówić się na konsultacje, dostać pełną diagnozę i leczenie lub usługi kosmetyczki używającej dermokosmetyków …
Medest s.c. W.Święch, M.Mochuł
ul. ks. bp. Bogedaina 41
Pszczyna
Żeby wszyscy lekarze byli tacy jak dr Ciosek... Fachowa, uprzejma, chce i umie wytłumaczyć na czym polega problem i jego leczenie (co dodatkowo świadczy o kompetencji). Uprzejma i miła. Potrafi też powiedzieć "to nie ja, z tym proszę do specjalisty xy"..