InterDental
Długa 16b
Doswiadczenie polaczone z wnikliwym podejsciem do perspektywicznej i kompleksowej terapii z zakresu protetyki. Plus przyjemna atmosfera panujaca w gabinecie, profesjonalizm godny polecenia.
Kartezjusza 2 lok.307
Jestem pod wrażeniem po wizycie u pani doktor Przybysz w Formmedzie. Zawsze bałam się dentysty, a u niej okazało się, że wszystko może być miło, z uśmiechem i bez bólu. Nawet zastrzyk znieczulający zrobiła tak, że nie czułam żadnego bólu. Wszystko mi wyjaśniła, pokazała na zdjęciu gdzie mam problem. Przy okazji okazało się, że mam jeszcze ubytek w innym miejscu. Bez stresu zapisałam sie na następną wizytę.
Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
Zielona Góra
Od kilku lat zmagałam się z uciążliwym łzawieniem, wizyty od okulisty do okulisty i nic, podejmowane próby leczenia bez efektu. Dr Zieliński przyjął mnie w szpitalu w Lubaniu bardzo po ludzku, uprzejmie. Wytłumaczył co mi dolega i nie obyło się bez operacji. Odpowiedział na wszystkie moje wątpliwości. Bardzo dobrze wspominam tę wizytę, zawsze mogę do doktora zadzwonić i zostaję zaopiekowana. Bardzo polecam tego specjalistę tym, którzy borykają się z podobnymi …
Gabinet psychoterapii
ul. Gertrudy 9, Gabinet 2
Pani Agata jest świetnym niezwykle skutecznym psychologiem, bardzo zaangażowanym i dużo jej zawdzięczam, przepracowałyśmy bardzo trudne tematy dla mnie i poukładałam w końcu swoje sprawy rodzinne. Pani Agata jest niezwykle ciepłą i miłą osobą, pierwsze lody zostają szybko przełamane i łatwo się otworzyć. Dodatkowo Pani Agata skrupulatnie pamięta każdą naszą rozmowę i potrafi delikatnie naprowadzić na taki tor myślenia, żeby samemu zrozumieć swoje emocje i postępowanie. Chodziłam na terapię przez …
Centrum Medyczne Damiana - Wałbrzyska
Wałbrzyska 46
Lekarz bardzo kompetentny, z dużą praktyką, bardzo życzliwy. Pani doktor postawiła właściwą diagnozę, po starannym badaniu USG, dokładnym wywiadzie, Wszystko dla mnie skończyło się szczęśliwie, udaną operacją. Pierwszy raz w życiu spotkałam tak empatycznego lekarza, który razem z obcą mu pacjentką cieszy się z jej wyleczenia.
Indywidualna Praktyka Lekarska Elżbieta Szymańska
Rejtana 10/14
Bydgoszcz
Byłam na wizycie z córką u Pani doktor. Bardzo polecam. Profesjonalne podejście do pacjenta, nowy sprzęt, miłe nastawienie do dzieci. Wszystko wytłumaczone w zrozumiały sposób. Dziecko i ja jesteśmy zadowolone z wizyty.
Instytut Diagnostyki i Leczenia Bolu
U. Kacza 8; 01-013 Warszawa
Mam zaawansowane zmiany w kręgosłupie. Tabletki nie pomagają, a z operacji zostałem zdyskwalifikowany. Wielu lekarzy mnie leczyło; z różnym efektem. Robiono mi również blokady przeciwbólowe okołokręgosłupowe. Pan doktor po zbadaniu mnie i obejrzeniu wyników badań MRI zaproponował blokadę zewnątrzoponową. Miałem mieszane uczucia, ale się zgodziłem. Zabieg został przeprowadzony bardzo profesjonalnie. Od tego czasu ból ustąpił. Polecam tę metodę leczenia bólu każdemu o podobnym schorzeniu.
GABINET MEDYCYNY ESTETYCZNEJ ESTEMAT
al.Jaworowa 17 53-122 Wrocław
Gorąco polecam gabinet Dr. Mateusza. https://estemat.pl Profesjonalny botoks. Zawsze miła atmosfera. Dobre ceny.
Rehasport Clinic
plac Dwóch Miast 1 (Ergo Arena wejście C2 i C3)
Jestem bardzo zadowolona z wyboru lekarza, jest kompetentny i uprzejmy, polecam tego lekarza ponieważ ma kompleksowe podejście do pacjenta.
Gabinet Psychoterapii i Pomocy Psychologicznej PsychEnigma
Al. Jerozolimskie 11/19 lok.75
Polecam Panią Julię Otto jako naprawdę bardzo dobrego psychologa i terapeutę. To niezwykle uważna i słuchająca terapeutka, która nigdy nie podaje nic gotowego na tacy. W trakcie naszych sesji to ja sam dzięki jej pomocy dochodziłem do ważnych dla mnie wniosków. Dziękuję Pani Julio raz jeszcze.
Centrum Wspierania Rozwoju Dziecka "Piotruś Pan" Elżbieta Chilicka
ul. Wypusty 1
Augustów
Pod opiekę Pani Elżbiety Chilickiej mój synek trafił ponad rok temu ,był dzieckiem nie mówiącym chociaż miał już pięć lat.Diagnozowany był pod kątem afazji jednakże kompleksowe badania wykazały opóźniony rozwój mowy.Już na samym początku terapii okazało się że Pani Chilicka ma wspaniałe podejście do dzieci i jest bardzo miłą i sympatyczną osobą.Jest również psychologiem co uważam za ogromny plus dla jej małych pacjentów.Do każdego dziecka i jego problemu podchodzi indywidualnie.Tak …
Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca X Oddział Kardiologii Inwazyjnej, Elektrofizjologii i Elektrostymulacji
Edukacji 102
Tychy
mogę powiedzieć tylko to że dzięki P.Doktor dowiedziałam się co mi jest teraz jestem juz pod opieka onkologa bardzo dziekuje Pani Doktor wspaniały człowiek jako lekarz najlepszy jakiego moglam spotkac na swej drodze jeszcze raz dziekuje P.Doktor
Instytut Relacji
ul. Powstańców 36a / 3, domofon 203
Świetna terapeutka! Pani Magda pomogła mi uporać się ze sobą po wielkiej stracie. Poza tym jest miła i sympatyczna. Pieniądze nieduże. polecam
Poradnia dietetyczna Lublin TOP MEDICAL
Szeligowskiego 6
Lublin
Pana Roberta poznałam z polecenia innej osoby zachwyconej kompetencjami tego dietetyka. Podzielam tę opinię i szczerze polecam pana Roberta jako opiekuna osób borykających się z problemami zdrowotnymi, w moim przypadku gastrologicznymi. Pan Robert zadaje wiele pytań aby poznać problem jak też odpowiada na pytania nurtujące pacjenta. Ja po 2 miesiącach widzę efekty jego zaleceń. Angażuje się w swoją pracę dlatego je widać. Poza tym wysoka kultura osobista tego Pana urzeka. …
Bartosz Łopatka Psychoterapia
Warneńczyka 10/6b
Godny polecenia specjalista. Widać, że zna się na rzeczy i wie jak pomóc ludziom w trudnej sytuacji. Rozmowa z Panem Bartoszem przebiega w spokojnej i miłej atmosferze. Bardzo cieszę się, że trafiłam właśnie do tego psychoterapeuty, pokazał mi co mogę w swoim życiu poprawić by żyło mi się lepiej i to skutkuje. Zaufałam i nie zawiodłam się. Z czystym sumieniem polecam Pana Bartosza.
Gabinet Terapeutyczny
ul. Włodkowica 21B / 38
Spotkania były bardzo profesjonalne i inspirujące. Pani Małgorzata jest bardzo ciepłą i miłą osobą. Gorąco polecam sesje terapeutyczne.
Prywatny Gabinet Psychoterapii (również online)
Berezyńska 11/6
Z całego serca polecam Pana Roberta. W mym bogatym wachlarzu terapeutycznych doświadczeń z pewnością to właśnie uważam za najcenniejsze. Pan Robert ma niesamowitą umiejętność łączenia empatycznego słuchania z rzeczowym i zdroworozsądkowym osadzeniem danej sytuacji. Tą cechą sprawia że pacjent czuje się nie tylko wysłuchany, ale wspólna rozmowa „porządkuje” mu chaos z jakim przyszedł. To nie jest dawanie rozwiązań, a sprawienie że nagle te rozwiązania samemu się znajduje. To wnioski życiowe, …
Artisan Clinic
Nasturcjowa 6
Doskonały chirurg - pasja, zaangażowanie, precyzja. Polecam z całego serca. Doktor wykonał u mnie Deep plane lifting twarzy i jestem zachwycona
Skopia Centrum Medyczne
Josepha Conrada 79
Od kilku lat korzystam z usług Pani A.Taranek i dlatego z pełną odpowiedzialnością mogę polecić jako okulistę z wiedzą i powołaniem. Traktuje pacjenta ze szczególną uwagą i uprzejmością. Ostatnio miałam usuwane znamię w okolicach oka- nie ma śladu po skalpelu i szwach, a sam zabieg nie był tak stresujący, jak się spodziewałam. Szczerze polecam tego lekarza a Pani doktor bardzo dziękuję za wszelką pomoc, jaką doświadczyłam w ciągu ostatnich lat.
Centrum Medyczne CHIRURGIA NACZYŃ
Kapelanka 17/9
Pan Doktor to znakomity specjalista, który łączy fachową wiedzę z wyjątkową empatią. Jego zaangażowanie, spokój i serdeczne podejście sprawiają, że nawet trudny czas choroby staje się łatwiejszy do zniesienia. To lekarz, któremu można w pełni zaufać.