lekarz Mirosława Sosińska

ulica Sworska 29
21-500 Biała Podlaska

Pani Doktor potrafi bardzo trafnie postawić diagnozę i ma podejście do wszystkich pacjentów, nawet tych, którzy na początku nie za bardzo chcą współpracować, tak jak ja.Wedlug mnie jest super specjalistą oraz przemilym czlowiekiem.Umie sluchac pacjenta,doradzic,pocieszyc!W kazdej chwili mozna zadzwonic w razie jakiejs szybkiej konsultacjii.Szczerze polecam wszystkim, którzy zmagają się z neurologicznymi schorzeniami i za pośrednictwem portalu serdecznie dziękękuję za okazaną pomoc.
Opinia dodana przez: Sebastian

lekarz Grzegorz Rutkowski

Gen. Długoszowskiego 37s
33-300 Nowy Sącz

Może i lekarz dobry w swoim fachu.Lecz jeśli chodzi o słuchanie pacjenta zgłaszanych dolegliwości i podaniu wyników badań robi co uważa za słuszne mimo zglaszanych dolegliwości. Kontakt z lekarzem jest bardzo ograniczony .

lekarz Ryszard Pietras

ulica Letniskowa 33D
26-001 Wola Kopcowa

To jest oburzające!!! Dlaczego do tej pory w nagłówku widnieje lekarz ?Proszę spojrzeć choćby na pieczątkę.! Dlaczego osoba z tego portalu umieszczająca nagłówki, w pierwszej kolejności nie zorientuje się co do umiejętności, doświadczenia, praktyki, tudzież ocen oraz opinii pacjentów, którzy trafiali i wciąż trafiają do Tego Doktora. Wobec powyższego nalegam a wręcz Żądam jak najszybszej zmiany treści nagłówka, usuwając nieadekwatne do tej osoby słowo - Lekarz.
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Katarzyna Pawlak-Schlesinger

ulica Hanki Sawickiej 38/4
62-800 Kalisz

Jestem zadowolona z wizyt u Pani doktor doradzi, wysłucha , zleci dalsza diagnostykę bez problemu. Omówi wyniki
Opinia dodana przez: Slawka

lekarz Dariusz Koziorowski

Borowego 3/1

:) wszystko w jak najlepszym porządku :) fakt że czas oczekiwania na wizyte baaaaaaaaaardzo długi ale mam nadzieje , że rozpoczecie kuracji toksyną nie pojdzie na marne przez szanowne Panie z Kartoteki z Bródna ..... Lekarz jak najbardziej ok :) !!!
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Ola Hofman

Polimedica
ul. Witkacego 2d
95-100 Zgierz

Pani doktor jest lekarzem bardzo dokladnym i sumiennym,tlumaczy schorzenie i sposob leczenia,uwazam ze jest lekarzem godnym zaufania.
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Sławomir Teper

Przepilińskiego 165
43-400 Cieszyn

Bardzo dobry lekarz i operator Godny polecenia Kompetentny ,konkretny a zarazem przesympatyczny czlowiek Jestem swiezo po operacji Czuje sie swietne I wierze ze tak pozostanie Oby wiecej takich madrych lekarzy Polecam z calego serca
Opinia dodana przez: Krystyna Stolatek

lekarz Lidia Michalak

Medyczne Laboratorium Diagnostyczne Gdańsk
Nowe Ogrody 1-6

Jestem pacjentem pani Doktor już 18 lat. Jestem bardzo zadowolony. Pani doktor jest ciepłą, przystępną osobą, bardzo kompetentną. Dobrane lekarstwa dobrze pasują. Znakomity lekarz i wspaniały człowiek!
Opinia dodana przez: Józef Kaczmarczyk

lekarz Hanna Chełmińska-Sienkiewicz

ulica Łopuskiego 31/25
78-100 Kołobrzeg

bardzo rzeczowa i fachowa pani doktor . Lecze się u niej od kilku miesięcy prywatnie, gabinet na nowej starówce i z całego serduszka mogę polecić tego lekarza, który uchronil mnie przed operacja i wyratowal lekami. jeszcze raz dziekuje pani doktor! !!
Opinia dodana przez: Danuta
Super lekarz.wnikliwy.faktycznie przeprowadza wywiad lekarski a nie tylko pyta co dolega.indywidualne podejście do pacjenta.ludzki lekarz jakich mało.
Opinia dodana przez: sylwia

Ewa Myga-Olczyk

GABINET OKULISTYCZNY
Racibórz

Polecam !!! Konkretna i ma podejście do dzieci. Odpowie na każde nurtujące pytanie związane z chorobą i powie co należy robić aby było lepiej.
Opinia dodana przez: jolanta
Pani Doktor jest bardzo fachową osobą i leczę się już u niej od 5 lat razem ze swoją córeczką. Poświęca zawsze swój czas mimo długich kolejek przed gabinetem. Przepisane leki zawsze działają. Bardzo polecam

lekarz Michał Knapik

Indywidualna praktyka lekarska
Zaskawie 21
34-100 Wadowice

Lekarz z powołania, dla którego najwazniejsze jest zdrowie dziecka. Trafnie stawia diagnozy i zaleca leczenie które konczy się sukcesem. Nie ogranicza się tylko do środków farmakologicznych i często zakeca stosowanie dodatkowych domowych sposobów leczenia.

lek. dent. Piotr Michalik

Gabinet Piotr Michalik
Piłsudskiego 4
Chrzanów

Przemiły Pan Doktor.Z czystym sercem mogę polecić każdemu.I co się rzadko spotyka,Pan Doktor posiada swój aparat do zdjęć RTG.

lekarz Magdalena Zalisko

Wojewódzkie Centrum Medyczne "Dobrzyńska"
Dobrzyńska 21/23

Fantastyczna Pani doktor, empatyczna, skrupulatna,bardzo dokładna. Zainteresowana pacjentem z powołania. Bardzo dziękuję i pozdrawiam Ania z Wrocławia

lekarz Piotr Cygański

NZOZ "SANMED" w Olsztynie
ul. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 5b
10-457 Olsztyn

Pan Doktor Piotr Cygański to świetny specjalista z profesjonalnym podejściem do pacjenta Konkretny i rzeczowy lekarz .
Opinia dodana przez: Honorata

lekarz Tomasz Szczerbiński

Alergolog, Pediatra

ulica Ruczaj 15d

Po dwudziestu latach sprawowania opieki nad moimi chorowitymi dziećmi nie mam wątpliwości co do najwyższych możliwych kompetwncji Pana Doktora Szczerbińskiego, starszego syna wyprowadził z astmy, młodszy czuje się coraz lepiej. Dzięki Panu doktorowi przetwałam dziesiątki angli, ataków duszności, zapaleń krtani, które przy poprzednich pediatrach konczyły się wizytami na ostrych dyżurach. Podczas każdej wizyty Pan Doktor poświęcał nam zawsze tyle czasu ile wymagała sytuacja i przy każdej okazji niezwykle szczegółowo badał …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Rajmund Chmielewski

Piwna 8
37-450 Stalowa Wola

Przesympatyczny lekarz, który jest cierpliwy, wszystko wytłumaczy i przede wszystkim nie pakuje od razu antybiotyków jak co poniektórzy. Dostępny prawie codziennie dla swoich małych pacjentów.
Opinia dodana przez: Sandra

lekarz Ewa Horczak

Internista, Hipertensjolog

ul. Mikołaja Kopernika 1
58-500 Jelenia Góra

To lekarka, której we wszystkich 6 elementach powyżej mogę dać 5 gwiazdek. Pani doktor to bardzo mądra lekarka, która zna się na rzeczy. Potrafi trafnie zdiagnozować i ustawić leki przy nadciśnieniu. Moja rodzina leczy u niej od wielu lat i mogę z pełną odpowiedzialnością polecić Panią dr Ewę Horczak wszystkim, nie tylko mającym problemy z ciśnieniem.
Opinia dodana przez: Wioletta

lekarz Agnieszka Kruk

Internista, Lekarz rodzinny

ulica Powstańców Warszawy 6A/131
85-681 Bydgoszcz

Dla mnie - najlepsza, najmilsza - a mam solidne kłopoty ze zdrowiem! Zawsze trafne diagnozy i leczenie. Słucha też tego, co mówi pacjent.