lekarz Anna Leszczak

Podhalański Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II w Nowym Targu
Szpitalna 14
34-400 Nowy Targ

Anna Leszczak jest wspaniałym lekarzem a zwłaszcza świetnym diagnostą. Jest również erudytą i posiada niesamowitą intuicję połączoną z głęboką wiedzą wykraczającą poza wąskie specjalizacje medyczne. Śmiało można ją nazwać kobietą renesansu.

lekarz Maria Hlebowicz

ul. Biała 7A/45

Dobry wywiad i wyjasnienie oraz trafna diagnoza. Bardzo szybko mówi, lecz dokładnie wszystko tłumaczy i zapisuje. Polecana przez znajomych, potwierdzam i polecam...

lekarz Marzena Pelc-Dymon

Pediatra, Psycholog dziecięcy

ZOZ NR 2 w Rzeszowie Wiejski Ośrodek Zdrowia w Mrowli
36-054 Mrowla

Polecam Panią doktor Pelc Dymon, bardzo dobry specjalista oraz psycholog.Jestem bardzo zadowolona z opieki nad dziećmi. Pani doktor w szczegółowy sposób objaśnia stany chorobowe,działanie poszczególnych leków.Jest miła dla dzieci i rodziców
Opinia dodana przez: agnieszka

lekarz Małgorzata Pilzak-Fułek

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Dobry lekarz to nie tylko specjalista o szerokiej wiedzy medycznej , ale także osoba, która potrafi zrozumieć i wesprzeć swoich pacjentów . Taką osobą jest właśnie pani Małgorzata . Dziękuję za wszystko .
Opinia dodana przez: Roman

Grzegorz Karczmarczyk

indywidualna praktyka lekarska

Bardzo dobry,mądry. Kilku lekarzy mnie leczyło bez efektów, a Pan doktor zdiagnozował moją chorobę bardzo szybko.

lekarz Katarzyna Radomska

Niepubliczna Przychodnia Rodzinna "Eskulap"
Armii Krajowej 2A
11-300 Biskupiec

Pani doktor super tłumaczy z języka lekarskiego na nasz zwykły rodzicielski. Ma wspaniałe podejście zarówno do dziecka jak rodzica. Widać że lubi swoją pracę 😃
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Joanna Sobczak

39 B
21-500 Grabanów

Przyjmowała nas na sorze. A raczej badała naszego synia. Genialna kobieta. Z podejściem do malucha i na prawdę cierpliwa w stosunku do rodziców. Na spokojnie wszystko wytlumaczyla i widać kobieta naprawdę ma wiedzę 😁
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Ewa Polińska

ulica Słowackiego 85
37-700 Przemyśl

Pani doktor Ewa Polińska pulmonolog z miasta Przemyśl to bardzo dobry specjalista. Kompleksowo podchodzi do pacjenta. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Nie przyjmuje pacjentów na tzw.'' sztukę''. Jest lekarzem konkretnym, uprzejmym, miłym. Bardzo dobrze się rozmawia o chorobie i leczeniu gdyż można o wszystko zapytać. Ważne jest bardzo fakt, ze nie przyjmuje pacjentów w pośpiechu. Godny polecenia specjalista pulmonolog.

lekarz Joanna Paczyńska

Modra 1/11
89-600 Chojnice

Polecam Podejście do dziecka super, dokładnie bada i nie traktuje pacjentów jak linii na produkcji. Trafne diagnozy. Polecam
Opinia dodana przez: lena

lekarz Ewa Pikus

Szpital Powiatowy Sp. z o. o. w Chełmży
Szewska 23
87-140 Chełmża

Pani Doktor Pikus to bardzo miła i pełna empatii lekarz. Przy każdej wizycie podczas choroby synka zawsze kompleksowo podchodziła do badania. Jakby coś się działa kazała dzwonić do niej obojętnie kiedy. Zawsze czuję, że moje dziecko jest w dobrych rękach. Dokładnie wyjaśni przytrafioną chorobę, to jak może przebiegać i jak pomóc dziecku w czasie jej trwania. Bardzo polecam Panią Doktor. Oby więcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Grzegorz Osmenda

Alergolog, Internista

ulica Podkowińskiego 2/24

Wysokiej klasy specjalista o dużej wiedzy i doświadczeniu. Z profesjonalnym podejściem w którym priorytetem jest pacjent. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Paweł Adamczyk

Jestem pod opieką Pana Doktora już od pół roku na 1 wizycie byłam w listopadzie ubiegłego roku z powodu silnego bólu ucha środkowego i wycieków pan doktor dokładnie zbadał osłuchał wszystko tak jak należy jestem bardzo zadowolona z wizyt u Pana Doktora wszystko wyjaśnia jest sympatyczny miły oraz otwarty do rozmów jeżeli jest taka potrzeba to bez problemu daje skierowania na badania lub do specjalisty przede wszystkim potrafi nawiązać świetny …
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Robert Wrona

SAWA-MED S.C.
UL. SŁOWIAŃSKA 35A-35/1

Bardzo jestem zadowolona z wizyty u p.doktora Roberta Wrony. Zostałam dokładnie przebadana, wnikliwie i bez pośpiechu. Doktor wszystko tłumaczy, wypyta się, a przy tym jest miły i życzliwy. Z czystym sumieniem stwierdzam że jest lekarzem godnym polecenia. Pozdrawiam p.doktorze
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Ida Wawrentowicz

poradnia lekarzy rodzinnych
Pogodna 11D
15-950 Białystok

Kompetentny , uprzejmy lekarz , godny polecenia . Informacje na temat zdrowia pacjenta precyzyjne .
Opinia dodana przez: piotr

lekarz Jolanta Moś

Przychodnia Rejonowa Nr 2
Chrobrego 4
28-300 Jędrzejów

Wspaniała Pani doktor, lekarz z ogromną wiedzą, doświadczeniem oraz doskonałym podejściem do dzieci. Przede wszystkim wie co robi i trafnie stawia diagnozy. Od razu wzbudza ogromne zaufanie co jest bardzo ważne w tym zawodzie. Polecam Panią Doktor z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Agnieszka K

lekarz Lucyna Piszczek

ulica Łukasiewicza 8/17
59-700 Bolesławiec

Najlepsza Pani Doktor dla dzieci ❤️❤️❤️ cudowna osoba wytłumaczy pomoże dodaje otuchy i ma bardzo dobre podejscie do dzieci
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Janusz Gburzyński

N ZOZ "DOKTOR"
Pielęgniarska 13
85-790 Bydgoszcz

Pan doktor to pediatra, który poświęca każdemu przypadkowi tyle czasu ile potrzeba. Nie jest typem lekarza, który jak najszybciej "wyrzuca" małych pacjentów z gabinetu. Dodatkowym plusem jest to, że antybiotyki dla niego to ostateczność, zawsze najpierw szuka rozwiązania jak najbardziej naturalnego (i neutralnego dla małego organizmu dziecka). Jedyny minus, ale bardzo malutki to fakt, że Pan doktor troszkę niewyraźnie mówi. Bez problemu wystawia skierowania do specjalistów oraz na badania, aby …

lekarz Teresa Podstawek

Mickiewicza 8
37-420 Rudnik nad Sanem

Prawdziwy lekarz z powołania, cudowna kobieta. Naprawdę warto do niej się udać z dziecmi. Ogromna fachowa wiedza, skromność i szacunek do każdego pacjenta.
Opinia dodana przez: Mariola S

lekarz Aniela Cieśla-Gudowicz

Pediatra, Pulmonolog

ulica Wiejska 87
42-690 Nowa Wieś Tworoska

Cudowna nic dodać nic ująć trzeba z nią porozmawiać ja miałam przyjemność być na sorze w szpitalu gdzie miała dyżur dziecko przyjęła do szpitala okazało się że ma zapalenie płuc a w przychodni niestety pani poprzednia lekarka nic nie wysłuchał

lekarz Monika Bławat

Alergolog, Pediatra

Gabinet pediatryczno- alergologiczny
Piwna 22
84-300 Sierakowice

Doktor Bławat. Polecam z całego serca. Wie co robi. Za każdym razem trafia w punkt i dziecko jest wyleczone. Zawsze uśmiechnięta,miła, uprzejma do rany przyłóż 🙂
Opinia dodana przez: Magda