lekarz Jolanta Augustynowicz-Koziełł

Na początku wydaje się być osobą twardą i nie osiągalną jako lekarz, ale trzeba pamiętać , że jeżeli chcesz być dobrze leczonym nie patrzy się na to jaki styl ma dany lekarz. Mi osobiście bardzo dobrze pod pasowała pani dyrektor potrafi logicznym językiem wytłumaczyć wszystko czego chcę wiedzieć o moim stanie zdrowia a nie jakieś lekarskie bełkotanie , nie trzeba się prosić o informację pań doktor wali z grubej rury i to mi się podoba takie podejście. Naprawdę bardzo polecam wszystkim Panią doktor