Madox. Poradnia stomatologiczno - protetyczna
Arkadiusza Musierowicza 1ABC
Zgierz
Po wizycie jestem bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm, Pani doktor jest berdzo delikatną i miłą osobą, usługa wykonana bardzo fachowo i z czystym sercem polecam innym
NZOZ "Euromed" Magdalena Jaśkiewicz we Włocławku
ulica Kaliska 83D
Włocławek
Najlepsza Pani Doktor z jaką kiedykolwiek się spotkałam. Wszystko dokładnie wytłumaczy,wysłucha i oczywiście z każdej wizyty wyszłam zadowolona. Oby więcej tak wspaniałych lekarzy.
Robotnicza 10/5
Koniecpol
Bardzo dobry lekarz, profesjonalne podejście do pacjenta uprzejmy, potrafi leczyć zęby które inny lekarz chciał usuwać, poziom leczenia jak w renomowanych ośrodkach z wykorzystaniem najlepszych materiałów, leków i sprzętu, a dodatkowo jeszcze niedrogo Serdecznie polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Energomontaż Chorzów" Sp. z o.o.
Szczecińska 10
Chorzów
Jest to lekarz z prawdziwego zdarzenia ;oby takich lekarzy było wielu a najlepiej wszyscy.Miałam okazje się o tym przekonać gdy to właśnie pani doktor zauważyła u mnie zmiany tarczycowe/a jest diabetologiem a nie endokrynologiem/ a lekarz rodzinny sprawę zbagatelizował i opóżnił.Takie zmiany kompetentny lekarz może stwierdzić nawet manualnie.I chwała takim lekarzom.
Przychodnia Specjalistyczna
al. Jana Pawła II 7A
Ostrowiec Świętokrzyski
Ideał lekarza, człowiek, który ma powołanie i jest dobry w swej pracy,dobra komunikacja i empatia dla pacjenta
NZOZ Poradnia Zdrowia KUL
Lublin
Bardzo dobry lekarz, kompetentny, sympatyczny i komunikatywny. Mi Pani Doktor bardzo pomogła. Szczerze polecam
Uważam, iż dr. Michał Derc jest jednym z lepszych specjalistów w swojej dziedzinie. Prowadzi moją sprawę od 2006r. Potrafi bardzo dokładnie wyjaśnić na czym polega przebieg urazu oraz jakie są jego przyszłe konsekwencje. Polecam osobom, które zostały odesłane bez dokładnej diagnozy od innych specjalistów :)
MEDIQ
ul. Piłsudskiego 20
Legionowo
Nie potrafię wyrazić jak wdzięczny jestem panu profesorowi Kuśmierczykowi. Profesor operował mi zastawkę aortalną i tętniaka aorty. Zrobił to małym cięciem, a w trakcie operacji zdecydował, że zastawkę naprawi a nie wymieni. Jestem 4 miesiące po operacji, normalnie funkcjonuje i uprawiam sport. Inny z profesorów kardiologi na moje pytanie o profesora. Odpowiedział krótko „… złote ręce …”
Gabinet Neurocgirurgiczny
Czeska 6
Od 4,5 roku jestem pacjentką dr. Falco. Jestem wdzięczna losowi, że trafiłam akurat na tego lekarza. Kompetentny, uprzejmy, spokojny,, z dużą kulturą osobistą., Potrafi wyjaśnić wątpliwości pacjenta. Po prostu świetny lekarz. Chciałabym aby w dzisiejszych czasach było więcej takich empatycznych lekarzy.
NZOZ Szpital Powiatowy w Dzierżoniowie sp. z.o.o. - Szpital
ulica Cicha 1
Dzierżoniów
Byłam operowana w Dzierzoniowie Pan Martynkiewicz to wspaniały ortopeda bardzo chcę aby znowu mi operował drugą nogę endoproteza super ale ortopedia zamknieta szkoda????
Szpital Specjalistyczny
al. Jana Pawła II 7
Jastrzębie-Zdrój
Pan Profesor Wiesław Marcol to prawdziwy lekarz z powołania i najlepszy neurochirurg. Mnie już operował, i dziękuję za jego pomoc przed i po operacji. Naprawdę godny lekarz polecenia.
N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
Bydgoszcz
Moim zdaniem i chyba nie tylko, z tego co słyszałam, bardzo dobry lekarz, konkretny, nie mówi o pierdołach, nie nagania sobie pacjentów, tylko stwierdza fakty i proponuje leczenie czy diagnostykę. Diagnoza trafiona.