{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Chirurg plastyczny

dr n. med. Marcin Sierociński

Chirurg plastyczny

Chirurgia Plastyczna dr n. med. Marcin Sierociński
Zabrska 11

Szczerze polecam Pana doktora . Miałam wykonana korektę powiek w znieczuleniu miejscowym. Po tygodniu ściągnięcie szwów i wszystko goi się jak należy. Teraz czeka mnie dalsza współpraca z Panem doktorem z czego mam nadzieję będę w dalszym ciągu zadowolona. Bardzo rzeczowy a zarazem uprzejmy czlowiek. Nic na siłę, to pacjent decyduje się świadomie na zabieg a Pan doktor rozważa najlepsza dla nas opcje zabiegów... 😉
Opinia dodana przez: Riwcia
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog
                                       lekarz Witold Świechowski

lekarz Witold Świechowski

Ginekolog

Centrum Medyczne CMP Ursynów
Ciszewskiego 15

Fachowość,kompetencja, uprzejmość, z czystym sumieniem polecam Pana Doktora, wiele mam do zawdzięczenia,zawsze wysłuchał ze spokojem i wybrał najlepszą opcję dla mnie,nigdy nie zbagatelizował żadnego pytania.Jest Najlepszy 👍

lek. med. Violetta Lorek

Laryngolog, Otolaryngolog

Niepubliczny Zakład Opieki Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Zdrowie" Sp. z o.o.Zdrowotnej "Zdrowie" s.c.
Zawierciańska 14
32-310 Klucze

Pani dr Lorek, to najwspanialszy lekarz, jakiego poznałam. Mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że uratowała mnie od poważnych problemów zdrowotnych. Pani doktor, to lekarz na wysokim poziomie, bardzo uprzejma, wrażliwa na cierpienia pacjenta, o rozległej wiedzy medycznej, ma wspaniałe i serdecznie podejście do chorego, zawsze pomocna. Jednym słowem lekarz na " złoty medal". Polecam na 200%. Serdecznie Panią pozdrawiam i bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Krystyna
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Stomatolog
                                       lek. dent. Bartłomiej Makowski

lek. dent. Bartłomiej Makowski

Dental Care Makowski & Żurek
ul.Rolna 17b/1

Jeszcze nigdy mnie coś takiego nie spotkało w życiu, pojechałam na umówioną wizytę 45 km, Gdy weszłam do gabinetu była tylko pomoc dentystyczna, po chwili przyszedł pan doktor Bartłomiej Makowski , ani be ani me, zapytał się co robimy, mówię, że wypadły mi plomby i chciałam je uzupełnić, pooglądał, pooglądał i podał znieczulenie, założył mi ślinociąg od razu go przesunęłam bo był za daleko, doktor mnie okrzyczał, że on wie …
Opinia dodana przez: w

lek. med. Anna Aseńko

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30

Mimo młodego wieku zdecydowałam się wykonać u Pani doktor plastykę powiek dolnych. Zabieg zmienił moje życie, wreszcie pozbyłam się mojego największego kompleksu, worków pod oczami. Wszystko robiłam prywatnie w SCM estetic w Krakowie, na konsultacjach Pani doktor była bardzo rzeczowo i wszystko dokładnie mi wytłumaczyła. Zabieg bez komplikacji, szybko mi się zagoiło.
Opinia dodana przez: Julia
{'id': 39271, 'name': 'Komorów'} Laryngolog
                                       lek. med. Rafał Chmielewski

lek. med. Rafał Chmielewski

Laryngolog

ORL - Laryngolog Rafał Chmielewski
Brzozowa 77
05-806 Komorów

Pełen profesjonalizm! Wspaniały lekarz! Wspaniały człowiek! Endoskopia bezbolesna. Wszystko na spokojnie bez pośpiechu wytłumaczone. Bardzo polecam
Opinia dodana przez: Wojtek
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Chirurg plastyczny
                                       dr hab. n. med. Andrzej Bieniek

dr hab. n. med. Andrzej Bieniek

Pabianicka 25

Nie polecam tego lekarza . Jestem bardzo rozczarowana i zawiedziona podejściem Dr. Bieńka i całej placówki. Byłam pacjentką Dr. Bieńka gdy pracował jeszcze w szpitalu we Wrocławiu. Po rozpoznanej chorobie trądzik odwrócony operował mnie wycinając zmiany pod pachami. Dziś gdy zgłosiłam się do niego po kilku latach prywatnie gdy choroba wróciła , po otrzymaniu ode mnie maila klinika kazała mi zgłosić się na pilną konsultację gdyż jak twierdzili konieczne jest …
Opinia dodana przez: Ola
{'id': 29538, 'name': 'Pruszków'} Ortodonta
                                       lek. dent. Arleta Nawrolska

lek. dent. Arleta Nawrolska

Ortodonta

DENTIKA
Kościuszki
05-825 Pruszków

Leczę u Pani doktor swoją 6 letnią córkę. Że ja jestem zadowolony to mało istotne ale moja córka jest zachwycona. Nie może doczekać się kolejnej wizyty. Także z racji zadowolenia mojego dziecka mogę stwierdzić że 5+
Opinia dodana przez: Tomasz
{'id': 39765, 'name': 'Opole'} Stomatolog
                                       dr n. med. Anna Maria Kowalska-Baron

dr n. med. Anna Maria Kowalska-Baron

Dr Baron Centrum Stomatologii Estetycznej
ul. Kościuszki 30/2
45-062 Opole

Nie polecam, choć może plomby są dobrej jakości jako człowiek pani ma zero empatii. Dla mnie raczej pani prezentuje się jako biznes woman a nie lekarz. Odmówiła przyjęcia z bólem choć byłam stała pacjentką co pół roku na kontroli. Wcześniej reklamacji też nie przyjęła tłumacząc że pewnie źle dbałam o zęby - a dotyczyło to zęba miesiąc wcześniej leczonego ponowne leczenie i pełny koszt . Na dodatek przy mnie na …
Opinia dodana przez: Kasia

lek. med. Maciej Leciejewski

Medicomplex
Konopnickiej 33
62-050 Mosina

Nie polecam! Zawiodłam się na lekarzu. Konsultacja ortopedyczna nie zjadając pacjenta oraz zobaczenie czy wszystko jest w porządku. A sprawdzanie wyników które nie dotyczą danej części ciała z ponad 2 tygodni. A zdarzenie miało miejsce wczoraj. Człowiek teraz walczy z bólem i sprawnością nogi. A w pośpiechu każe wziąść leki nie mówiąc konkretnie jakie i resztę załatwienie u lekarza rodzinnego. Zdecydowanie odradzam Pana doktora.
Opinia dodana przez: Klaudia

dr n. med. Tymoteusz Pietrewicz

Otolaryngolog

Larderm Pietrewicz
Świętojańska 16
Białystok

Bardzo rzeczowy, konkretny i przede wszystkim bardzo skuteczny specjalista. Obrazowe objaśnienia i konkretny plan leczenia. Dziękuję !
Opinia dodana przez: Aleksandra
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Stomatolog
                                       lek. dent. Tomasz Bobek

lek. dent. Tomasz Bobek

Implantis Dental Clinic
Aleja Ignacego Daszyńskiego 12/U5

Moim zdaniem bardzo dobry lekarz o wyjątkowym podejściu do pacjenta pełnym empatii i zrozumienia. Do tego widać, że jest to prawdziwy fachowiec potrafiący uspokoić pacjenta i wszystko mu wyjaśnić. Ja polecam.
Opinia dodana przez: Mateusz

dr n. med. Rafał Nowak

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

Akademicki Szpital Kliniczny Akademickie Centrum Opieki Stacjonarnej
ulica Borowska 213

Po pierwszych konsultacjach u dr byłam przerażona. Oschłe podejście, na pytanie w stylu a pani z czym przyszła, sama nie wiedziałam gdzie trafiłam i z kim mam rozmawiać. Byłam przygotowana ortodontycznie do zabiegu (modele ladnie się składały) a rzekomy dr zaglądnął w mój zgryz jakby niedowierzał że w ogóle mam wadę - ostatecznie ustalił termin, stwierdzając coś w stylu że będzie przeszczęśliwy jak mnie zoperuje - a co ja "królik …
Opinia dodana przez: monia
{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Chirurg naczyniowy
                                       dr n. med. Michał Molski

dr n. med. Michał Molski

Chirurg naczyniowy, Flebolog

Szpital Eskulap
ul. Koperkowa 2 Osielsko
86-031 Bydgoszcz

Przeszłam zabieg laserowego usunięcia żylaków miały się wchłonąć żebym mogła iść na operację endoprotezy kolana . Żylaki się nie wchłonęły, operacji kolana nie miałam pieniądze wydałam . Byłam na wizycie z reklamacją za wizytę 500 zł i doktor może mi zrobić znowu na reklamację platna4500 i gwarancja że się uda to ok 50 procent nie polecam
{'id': 36264, 'name': 'Stalowa Wola'} Urolog
                                       dr n. med. Michał Trąbka

dr n. med. Michał Trąbka

Specjalistyczny Gabinet Urologiczny
Al. Jana Pawła II 13F
Stalowa Wola

Mam bardzo duże zaufanie do doktora, bo leczyłam się u niego już wielokrotnie. Za każdym razem mogłam liczyć na bardzo ciepłe przyjęcie i bardzo profesjonalną diagnozę. Bardzo cenię sobie uprzejmość oraz to, że za każdym razem poświęcane jest mi tyle czasu, ile potrzeba. Bez pośpiechu i wyganiania z gabinetu.
Opinia dodana przez: Elżbieta
{'id': 5042, 'name': 'Kielce'} Dermatolog dziecięcy
                                       lek. med. Małgorzata Grabowska-Olejarczyk

lek. med. Małgorzata Grabowska-Olejarczyk

Dermatolog dziecięcy, Dermatolog

Lucyna Kurowska-Pałka Prywatny Gabinet Lekarski
Żeromskiego 23
25-370 Kielce

Pani doktor Małgorzata Olejarczyk jest świetnym lekarzem. Zarówno jej wiedza, doświadczenie i bezbłędna ocena medyczna, a także kultura osobista, powinny być przykładem dla wszystkich. Po wizycie u Pani doktor mam przekonanie, że mój wybór dermatologa był najlepszy z możliwych. Zdecydowanie polecam wszystkim wizytę u Pani Doktor Olejarczyk.
Opinia dodana przez: Grzegorz
{'id': 10650, 'name': 'Siemianowice Śląskie'} Psycholog
                                       mgr Renata Pajda

mgr Renata Pajda

Psycholog, Psychoterapeuta

Centrum Pomocy Psychologicznej i Psychoedukacji KORE
ul. Jana Pawła II 1
41-100 Siemianowice Śląskie

Początki były trudne. gdyby nie polecenie przez koleżankę, to bym jej nie wybrała. Może miała zły dzień, ale jakoś nam nie było po drodze. w sumie byłam kilkanaście razy i było ok. Parę razy to tak trafiła, że byłam w szoku. Szkoda tylko, że trzeba dymać do Michałkowic bo jej już nie ma na 1 maja. Nie zrażajcie się, bo ona chyba tak jak my miewa gorsze dni, ale czasami …
Opinia dodana przez: Ola
{'id': 12609, 'name': 'Izabelin'} Chirurg plastyczny
                                       dr n. med. Andrzej Sankowski

dr n. med. Andrzej Sankowski

Dr Andrzej Sankowski Chirurgia Plastyczna
Leśna 37
05-080 Izabelin

Bardzo dobry fachowiec, wszystko szczegółowo tłumaczy, wyjątkowo cierpliwy o czy się przekonałam ;-) potrafi świetnie doradzić a jak trzeba odradzić. A efekty pracy rewelacja!
Opinia dodana przez: Ela

lekarz Rafał Kozłowski

Przychodnia EMC przy Daszyńskiego
Daszyńskiego 2a
56-400 Oleśnica

Bardzo dobry lekarz. Poświęca dużo czasu na wytłumaczenie. Uprzejmy, kompetenty, bez pośpiechu bo ktoś czeka. Czuć że chce pomóc. Posiada wiedzę. Wszystko na 100%. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Pacjent
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Urolog
                                       lekarz Grzegorz Rogowski

lekarz Grzegorz Rogowski

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Pan doktor Rogowski jest doskonałym lekarzem. W sposób profesjonalny podchodzi do problemów zdrowotnych pacjenta. Jest kompetentny, pełen empatii do pacjenta. Gdybym wcześniej trafił do Pana Doktora na pewno nie musiał bym zostać poddany operacji onkologicznej. Polecam z całą odpowiedzialnością wszystkim osobom mającym problemy urologiczne o kontakt z Panem Doktorem Rogowskim. Z poważaniem Piotr
Opinia dodana przez: Piotr Szpunar