lekarz Marzena Kargul

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "KaJa-Med"
Niepodległości 28
74-100 Gryfino

Pani doktor jest dobrym specjalistą i wspaniałą osobą .Kiedy miałam wypadek w pracy i zabrała mnie karetka bo nie mogłam stać ani się ruszać w szpitalu nie udzielono mi pomocy jaką potrzebowałam na moją prośbę i oburzenie zrobiono mi prześwietlenie a CHIRURG stwierdził że jestem symulantką i jak chcem to mogę zostać w szpitalu oczywiście nie zgodziłam się i zamówiłam wizytę domową(nadal nie mogłam się ruszać)pani doktor Kargul ona zobaczyła …
Opinia dodana przez: ewa

lekarz Iwona Łyp

Elizy Orzeszkowej 45
22-400 Zamość

Dzięki Pani dr śpię w nocy bóle kręgosłupa ustąpiły Dzięki badaniom które miałam zrobić dowiedziałam się o zmianach w biodrach i wiem że dalsze leczenie powinnam rozpocząć w poradni ortopedycznej.Dziekuje !!!!

lekarz Jolanta Dziadkiewicz

ulica Grunwaldzka 3A/7
42-700 Lubliniec

Bardzo dobra specjalistaka, pediatra dla dzieci. Zawsze dobrze umie dobrać odpowiednie leki dla dziecka. Porady osobiste czy telefoniczne z dobrym skutkiem.
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Lucjan Hajto

ulica Obrońców Pokoju 38
44-370 Pszów

Wspaniały lekarz z powołania. Konkretny i rzeczowy. Miły, wysłucha pacjenta. Posiada wiedzę. Polecam z całego serca. Wzór dla innych lekarzy.
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Jolanta Wacławek

Chmielna 4
05-800 Pruszków

Jestem bardzo zadowolona z opieki nad naszym 2,5 rocznym synkiem. Ciepłe podejście, rzeczowe, dokładne badanie, wywiad, moim zdaniem dobra diagnostyka ze strony Pani Doktor. Polecam gorąco dla Waszych pociech, jeśli macie wyzwania ze sprawami alergicznymi.. U nas mleko krowie.
Opinia dodana przez: Agnieszka Bogucka

lekarz Krystyna Jachyra

Pediatra, Pulmonolog

"SonoMed"
Pisarka 1b
Mielec

Pani Dr. to przykład lekarza z powołania . Lekarza który wie że dobry wywiad jest podstawą dotarcia do przyczyny choroby . Nieprawdopodobna wiedza i doświadczenia P. Dr. pozwoliła na wyleczenie w kilka tygodni mojego syna z chorób które inni lekarze przypisywali mu latami nie zdając sobie sprawy z prawdziwej przyczyny . Dlatego też tak podkreślam wagę dobrego wywiadu , a P. Dr. nie szczędzi czasu dla swoich małych pacjentów . …
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Justyna Sipowicz

Wyczółkowskiego 1E
86-032 Niemcz

Witam panią pani Ordynator Jest pani bardzo dobrym psychiatrą Lekarzem jestem pani pacjentem Bardzo dobrze i z uśmiechem podchodzi Pani do mnie i innych pacjentów Odnośnie leczenia nas ustawienie leków Które nasze organizmy wchłaniają do dalszej remisji Nie spotkałem takiego lekarza jak pani Ordynator oddana pracy kochająca ludzi
Opinia dodana przez: Andrzej Miszczuk

lekarz Jerzy Stępniewicz

Chirurg ogólny, Urolog

ul. Braterstwa Narodów 33/37
82-500 Kwidzyn

Wspaniały lekarz,pod którego kontrolą jestem od 2015r.Dzięki metodzie leczenia prostaty zdecydowanie poprawił się mi komfort życia

lek. dent. Katarzyna Kawka-Suchoń

Kochanowskiego 1A/2
Tychy

Najlepsza Pani doktor jaką spotkałam.Pełny profesionalizm, podejście do każdego pacjenta dorosłego jak i dziecka.Chodzimy całą rodziną i nie wyobrażamy sobie już innej Pani dentystki.Na wizytę czekamy z przyjemnością.Fachowiec w każdym calu.Człowiek czuję się bardzo komfortowo zaopiekowały.Pilecam z całego serca
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Ewa Guźniczak

Szpital Rehabilitacyjno-Kardiologiczny
ul. Sanatoryjna 34 Kowanówko
64-600 Kowanówko

Pełen profesjonalizm. Nieszablonowe podejście do pacjenta co w obecnych czasach jest rzadko spotykane. Podziękowania w imieniu Ojca (stymulator)
Opinia dodana przez: Roman

dr n. med. Marcin Warot

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

NZOZ RokMed
Koszycy 15
62-090 Rokietnica

Pan Doktor kompetentny, empatyczny i godny polecenia, proponuje nowoczesne metody leczenia, które dają rezultaty

lek. dent. Renata Piwowarska-Kontny

BIODENT Przychodnia Specjalistyczna spółka cywilna Anna Sobieraj i Lucjan Sobieraj
ulica Wróblewskiego 67
41-106 Siemianowice Śląskie

Przesympatyczna i konkretna Pani Doktor.. :) Od samego wejścia do gabinetu widać, że chce dla pacjenta jak najlepiej. Polecam !
Opinia dodana przez: Artur Długosz

lek. dent. Monika Daleka-Łapczyńska

"Miladent" Przychodnia Stomatologiczno-Implantologiczna
Matemblewska 1a/18/19

Bardzo dobra Dentystka! Już po pierwszej wizycie, zmieniło się moje podejście, zero strachu, bólu i niechęci do wizyt u stomatologa. Pani doktor Monika ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Spokojne tłumaczy procedury w trakcie wizyty, generalnie pełen profesjonalizm. Ma czas dla każdego. Po każdej wizycie czuję się "dopieszczona". Efekty leczenia bardzo trwałe i wizualnie perfekcyjne. Polecam
Opinia dodana przez: Iza

dr Arkadiusz Żurawski

Fizjoterapeuta

DARIMED
Prosta 42
25-371 Kielce

Miałam niedawno przyjemność być na wizycie z dziećmi u dr Żurawskiego i muszę przyznać, że dr w bardzo kompleksowy sposób udzielil nam wielu wskazówek i wyjaśnił wiele rzeczy. Na wyróżnienie zasługuje fakt, że pan dr jest bardzo miłym i sympatycznym człowiekiem wprost stworzonym do pracy z dziećmi. Jest bardzo ciepły i opiekunczy w relacji z maluchami, w stosunku do rodziców wykazuje się wielkim zaangażowaniem, jest bardzo oddany swojej pracy.

lek. dent. Dorota Wielgus - Hałajko

Przychodnia stomatologiczna
Kilińskiego 3
23-300 Janów Lubelski

Pani doktor jest świetnym fachowcem z dużą wiedzą i doświadczeniem. Przy tym jest nad wyraz uprzejma i delikatna. Doradzi i skutecznie pomoże w każdym przypadku. Wizyty w gabinecie są bezbolesne i bezstresowe. Ceny świadczeń przystępne. Lekarz stomatolog z prawdziwego powołania. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Sevillo

lekarz Jan Fabczak

Internista, Pulmonolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Kolejowa 14
19-300 Ełk

Bardzo polecam Pana doktora ,konkretny pomocny . Nigdy nie odmówi pomocy . Jezdzilam prywatnie do innych pulmologow I nie pomogli a dzięki Panu doktorowi zyje . Naprawdę polecam z całego serca . !!!!!

lekarz Beata Smykała-Dziwisz

Nowoczesne Centrum Medyczne LASER sp. z o.o.
Os. XXX-lecia 21
47-303 Krapkowice

Wspaniała Pani doktor ze świetnym podejściem do małego pacjenta. Zawsze wszystko spokojnie wytłumaczy i doradzi. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Karolina D.
Pan doktor Kiełbiński to Lekarz z powołania. Jest cierpliwy, pomocny i empatyczny. Polecam, zwłaszcza posiada podejście do dzieci
Opinia dodana przez: Wdzięczny Anonim

lekarz Bartłomiej Tołpa

Szpital Specjalistyczny im. Św. Rodziny
600
36-060 Rudna Mała

Pan doktor uratował życie naszego syna, operacja na ostatnią chwilę po upadku na hulajnodze. Dziecko jest sprawne ❤️Dziękujemy bardzo ❤️

lekarz Maciej Nikodemski

Lekarz medycyny ratunkowej

Orzeszkowej 18 , gab18/20,22

Świetny lekarz, pełen empatii i zaangażowania. Poświęca pacjentowi uwagę w stu procentach. Rzeczowy, stara się wszystko wyjaśnić i odpowiada na wszystkie pytania. Człowiek z powołania.
Opinia dodana przez: Ola