Polecam tego lekarza. Był dopiero trzecim laryngologiem w Zielonej Górze, który pomógł mi w "gardłowej sprawie". Już na pierwszej wizycie zlecił dużo badań, w tym gastroskopię, która wykazała, że gardło jest stale podrażniane przez kwasy żołądkowe o zbyt wysokim poziomie. Przepisał lek, który pomógł i nie był bardzo drogi. Pan doktor ma wszechstronne podejście do stanu zdrowia pacjenta (m.in. badał manualnie węzły - a wiem, że nie każdy laryngolog to …
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Mariusz Kujawski

SWISSMED
Aleje Jerozolimskie 123a Budynek Millenium Plaza

Pan Doktor jest dla mnie wyjątkową osobą. Dzięki niemu żyje moja mama ♥️ Jego wiedza, doświadczenie i dobroć płynąca z serca jest wyjatkowa. Każdemu polecam opiekę Pana Doktora, wyjątkowy człowiek, wspaniały kardiolog.
Opinia dodana przez: Karolina Gaj

lekarz Małgorzata Cholerzyńska

Lekarz rodzinny

Med- Lux Sp. z o.o.
ulica Rynkowa 63
62-081 Przeźmierowo

Lekarka doskonała. Uprzejma, kompetentna, ładna. Leczy dorosłych i dzieci z dobrym skutkiem, jesteśmy wszyscy zadowoleni.

lekarz Marcin Konarzewski

ul. Żwirki i Wigury 14
81-394 Gdynia

Pan Dr . Konarzewski , wieloletnie doświadczenie kardiologiczne , szczegółowa analiza oraz diagnoza schorzenia. Profesjonalne podejście do tematów schorzenia oraz precyzyjne leczenie kardiologiczne przynoszą sukces w leczeniu . Dr. Konarzewski gorąco polecam
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Jerzy Eszyk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SIGMA-BI
Okulickiego 16
41-902 Bytom

22 lipca 2025 Pan Doktor Eszyk wykonał badanie panendoskopii, jestem bardzo wdzięczna za duży profesjonalizm i wspaniałe podejście do pacjenta

dr n. med. Krzysztof Niciejewski

Prywatna Lecznica Certus
Wagrowska 6

Super lekarz godny polecenia. Wszystko dokładnie tłumaczył przed i po operacji endoprotezy biodra dość trudnej i skomplikowanej.

lekarz Michał Kłosiński

WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW

Leczyłam u Pana doktora uraz barku. Dzięki zastosowaniu odpowiedniej metody mogę rormalnie funkcjonować. Pan doktor jest empatyczny, nie lekceważył mnie. Bardzo polecam
Opinia dodana przez: Pacjent

lekarz Jan Pietrow

Kusocińskiego 3
21-500 Biała Podlaska

Lekarz godny polecenia. Pierwsza wizyta i miłe zaskoczenie. Rzadkość w dzisiejszych czasach. Super fachowe podejście do pacjenta.

Jacek Kabut

Onkolog

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 3

Najlepszy lekarz z jakim miałem do tej pory do czynienia,wyjątkowe podejście do pacjenta,super-kompetentny,wysoka kultura osobista,bardzo komunikatywny z ogromną wiedzą , cierpliwością i sercem otwartym na pacjenta.. Bardzo polecam tego lekarza
Opinia dodana przez: pacjent

lekarz Maciej Węgielnik

A.B.C." Family Med."Sp.zo.o
Małopolska 11/1
Sopot

Bardzo polecam, lekarz uprzejmy i konkretny. Umiejętnie dobrał metodę leczenia, jednocześnie bardzo mi pomagając. Najważniejsze to być szczerym wobec siebie i lekarza podczas wizyty. Rzeczowo i konkretnie - polecam!
Opinia dodana przez: Zuzanna

dr n. med. Ireneusz Stopa

Kardiolog

Centrum Medyczne Trimed
Lwowska 43
34-100 Wadowice

Dobrze że mamy możliwość skorzystania z tej klasy specjalisty w naszym mieście. Nie spotkałem jeszcze lekarza ( a żyję 78 lat) , który w czasie jednej prywatnej wizyty poświęcał by tyle czasu pacjentowi i wykonywał tyle badań diagnostycznych popartych przekazanymi wydrukowanymi wynikami i zaleceniami dotyczącymi leczenia i dawkowania leków.Mam nadzieję , że będziemy mogli jeszcze długo korzystać z jego na najwyższym poziomie usług.
Opinia dodana przez: Wieslaw

lek. med. Arkadiusz Konior

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Znakomity chirurg, kompetentny i przyjazny dla pacjenta..Gorąco polecam jako chirurga naczyniowego zarówno na etapie badań jak i zabiegu.

dr Arayik Bkhiyan

Chirurg szczękowo twarzowy

Jasna 5/6
44-100 Gliwice

Jestem jeszcze w trakcie leczenia, ale każda wizyta przebiega w b.miłej atmosferze. Ogromna wiedza i doświadczenie Pana doktora sa imponujac. Każda decyzja co do leczenia trafiona w punk. Zaufałam Panu doktorowi w 100%. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Wiesia B.

lekarz Szymon Kowacki

Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego w Katowicach - Zespół Nr 1
ulica Raciborska 27, 28

Lekarz z połowania o których w tych czasach ciężko :) Konkretny, pyta i słucha w przeciwieństwie do innych...Lekarz na 5...

lekarz Katarzyna Augustynek

"MS Clinsearch" Specjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - filia w Kołaczycach
Burmistrza Wiejowskiego 22A
38-213 Kołaczyce

Bardzo polecam panią Doktor wszystko wytłumaczy dokładnie i zbada .Profesjonalizm bardzo polecam......
Opinia dodana przez: Wiktor

lekarz Łucja Skowron

ulica Krakowska 12
45-067 Opole

Serdeczna Pani doktor z dużą wiedzą. Wizyta w przyjaznej atmosferze, wszystko wytlumaczy i poswięci odpowiednią ilosc czasu.

lekarz Krzysztof Rędziński

Przychodnia Wielospecjalistyczna
Juraszów 7/19

Pan Doktor posiada wszystkie cechy, które powinien mieć każdy lekarz. Połączenie wiedzy, doświadczenia i empatii dla pacjenta. Polecam i dziękuję za opiekę...
Opinia dodana przez: Arleta

lekarz Marcin Jabłoński

P U M Szczecin
unii lubelskiej 1

Polecam Pana doktora z czystym sumieniem. Wysłucha, doradzi, wyleczy. Zawsze pomocny. POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM
Opinia dodana przez: D.S.

lekarz Jacek Jabłoński

Andriollego 36/38 (Centrum)
05-400 Otwock

Jestem pacjentką Pana Doktora Jabłońskiego od 16 lat. Z czystym sumieniem polecam go jako specjalistę, jest kompentny, oddany swojej pracy. Przy tym bardzo rzeczowy i konkretny. Dziękuję, że było mi dane go spotkać i leczyć się u niego po dzień dzisiejszy.

lekarz Agata Kniażuk

Jeleniogórska 18
58-533 Mysłakowice

Bardzo dobre podejście do pacjenta. Cieszę się ze trafiłem na Panią Agatę podczas Covidu. Prawdziwy lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Adrian