lek. dent. Radosław Czapla

Chirurg stomatolog, Stomatolog

4,8

Pełen profesjonalizm Pana Doktora Radka przy zabiegu wstawiania implantów pomógł przejść przez trudny czas dla mnie.Polecam każdemu. Wspaniała opieka Paweł Drych

Paweł Drych

Lekarz godny polecenia !! Profesjonalista na wysokim poziomie dokładnie tłumaczy problem z jakim się zwracamy.W gabinecie czujemy się komfortowo nie odczuwamy strachu.Lekarz bardzo uprzejmy .

Fantastyczny lekarz, super podejscie do pacjentów, starszych i młodszych. Wysoka kultura osobista i wiedza denty stycznia. Polecam wszystkim!

Godny polecenia .Super podejście do pacjenta. Jestem zadowolona z pracy.Super podejść do dzieci. 😊Fachowa obsługa i personel medyczny w gabinecie stomatologicznym.