dr n. med. Ireneusz Stopa

Kardiolog

Centrum Medyczne Trimed
Lwowska 43
34-100 Wadowice

Dobrze że mamy możliwość skorzystania z tej klasy specjalisty w naszym mieście. Nie spotkałem jeszcze lekarza ( a żyję 78 lat) , który w czasie jednej prywatnej wizyty poświęcał by tyle czasu pacjentowi i wykonywał tyle badań diagnostycznych popartych przekazanymi wydrukowanymi wynikami i zaleceniami dotyczącymi leczenia i dawkowania leków.Mam nadzieję , że będziemy mogli jeszcze długo korzystać z jego na najwyższym poziomie usług.
Opinia dodana przez: Wieslaw

lek. med. Arkadiusz Konior

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Znakomity chirurg, kompetentny i przyjazny dla pacjenta..Gorąco polecam jako chirurga naczyniowego zarówno na etapie badań jak i zabiegu.

dr Arayik Bkhiyan

Chirurg szczękowo twarzowy

Jasna 5/6
44-100 Gliwice

Jestem jeszcze w trakcie leczenia, ale każda wizyta przebiega w b.miłej atmosferze. Ogromna wiedza i doświadczenie Pana doktora sa imponujac. Każda decyzja co do leczenia trafiona w punk. Zaufałam Panu doktorowi w 100%. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Wiesia B.

lekarz Szymon Kowacki

Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego w Katowicach - Zespół Nr 1
ulica Raciborska 27, 28

Lekarz z połowania o których w tych czasach ciężko :) Konkretny, pyta i słucha w przeciwieństwie do innych...Lekarz na 5...

lekarz Katarzyna Augustynek

"MS Clinsearch" Specjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - filia w Kołaczycach
Burmistrza Wiejowskiego 22A
38-213 Kołaczyce

Bardzo polecam panią Doktor wszystko wytłumaczy dokładnie i zbada .Profesjonalizm bardzo polecam......
Opinia dodana przez: Wiktor

lekarz Łucja Skowron

ulica Krakowska 12
45-067 Opole

Serdeczna Pani doktor z dużą wiedzą. Wizyta w przyjaznej atmosferze, wszystko wytlumaczy i poswięci odpowiednią ilosc czasu.

lekarz Krzysztof Rędziński

Przychodnia Wielospecjalistyczna
Juraszów 7/19

Pan Doktor posiada wszystkie cechy, które powinien mieć każdy lekarz. Połączenie wiedzy, doświadczenia i empatii dla pacjenta. Polecam i dziękuję za opiekę...
Opinia dodana przez: Arleta

lekarz Marcin Jabłoński

P U M Szczecin
unii lubelskiej 1

Polecam Pana doktora z czystym sumieniem. Wysłucha, doradzi, wyleczy. Zawsze pomocny. POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM
Opinia dodana przez: D.S.

lekarz Jacek Jabłoński

Andriollego 36/38 (Centrum)
05-400 Otwock

Jestem pacjentką Pana Doktora Jabłońskiego od 16 lat. Z czystym sumieniem polecam go jako specjalistę, jest kompentny, oddany swojej pracy. Przy tym bardzo rzeczowy i konkretny. Dziękuję, że było mi dane go spotkać i leczyć się u niego po dzień dzisiejszy.

lekarz Agata Kniażuk

Jeleniogórska 18
58-533 Mysłakowice

Bardzo dobre podejście do pacjenta. Cieszę się ze trafiłem na Panią Agatę podczas Covidu. Prawdziwy lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Adrian

lek. dent. Agnieszka Radosławska

ul. Wielkoborska 30A
42-200 Częstochowa

Pani Agnieszka to wspaniały człowiek, jest bardzo uprzejma i empatyczna. Wszystko dokładnie tłumaczy i bardzo się stara. Niestety nie udało się jej uratować mojego zęba, o którego tak bardzo walczyła (Pani Doktor podjęła sie próby jego ratowania, choć inni lekarze od razu skazali go na usunięcie). Ponadto, Pani Doktor zachowała się honorowo zwracając mi koszty leczenia. Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Agnieszkę, która bez wątpienia jest lekarzem z powołania. …
Opinia dodana przez: Sonia

lek. dent. Monika Ksoń

NZOZ Interdent
ulica Szkolna 35
60-185 Skórzewo

OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK,

lekarz Karolina Cieśla-Janik

SP ZOZ w Wieluniu
ulica Szpitalna 16
98-300 Wieluń

Bardzo kompetentna i przesympatyczna Pani doktor. Prawdziwy lekarz z powołania. Zawsze życzliwa dla pacjenta.
Opinia dodana przez: Tomasz
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog
                                       mgr Daniel Lipka

mgr Daniel Lipka

Psycholog, Psychoterapeuta

Pracownia Rozwoju i Psychoterapii "Kompas"
ul. Mickiewicza 32/5

Polecam wszystkim pacjentom,którzy szukają spokojnego,empatycznego psychologa, któremu zależy na jak największej pomocy pacjentowi.
Opinia dodana przez: ANNA

lekarz Anna Jurska- Jaśko

Centrum Dermatologiczno-Alergologiczne „Derm-Al”
Armii Krajowej 116/5
81-824 Sopot

Umowilem sie z pania Anna Jurska na korekte dolnych powiek,jak chyba kazdy troche sie balem,to jednak zabieg inwazyjny. Pani doktor nie tylko slowem ale przede wszystkim swoim profesjonalizmem rozwiala szybko moje obawy...wyszedlem z gabinetu bardzo zadowolony,malo tego,postanowilem,ze wroce wkrotce na drugi zabieg. Polecam z cala odpowiedzialnoscia, Marek.
Opinia dodana przez: Marek Szkup

lekarz Beata Nowaczyk

Wyspiańskiego 2
89-430 Kamień Krajeński

Z porad i leczenia chorób oczu korzystam często. Nigdy nie wyszłam z gabinetu niepoinformowana o stanie wzroku. Miłe podejście do pacjenta usuwa stres. Polecam wszystkim do skorzystania, gdy będzie potrzeba z pomocy pani Nowaczyk.

dr n. med. Alicja Gajewska-Kucharek

La Linea
Katowicka 23-25
Bytom

Wspaniała Pani doktor, pełen profesjonalizm, zaangażowanie, rzetelność, lekarz godny polecenia. Jestem ogromnie wdzięczna, że mogę być pacjentka Pani doktor.

Marzena Klakocar

Laryngolog

Canaletta-Bellotta 4 lok. 4

bardzo fachowe podejście do pacjenta,doradza różne metody leczenia,dokładnie tłumaczy, szuka różnych metod leczenia

lekarz Andrzej Gołębka

I-kar Sp. z o.o.
ulica Za Bramką 12 A/6

POLECAM TEGO LEKARZA , BYŁAM OSOBIŚCIE I MOI ZNAJOMI I RODZINA. WSZYSCY SUPER ZADOWOLENI. NIE DŁUGIE TERMINY I Z TEGO CO SŁYSZAŁAM NIE DROGO.

lekarz Anna Bieniasiewicz

Armii Krajowej 16a lok. 2
45-071 Opole

Pani dr Anna Bieniasiewicz. Jest lekarzem kompetentnym i kompleksowo podchodzi do problemów zdrowotnych. Jest dobrym specjalistą neurolog i godna polecenia. Mnie pomogła
Opinia dodana przez: matrix007