Stomatologia Medicover Gdynia Górskiego
Kazimierza Górskiego 3
Gdynia
Bardzo sympatyczna pani doktor. Przy okazji wraz z higienistką kompleksowo omawiały kolejne warte polecenia przepisy. Jak tylko znieczulenie przejdzie chyba trzeba będzie rozważyć zrobienie jajek po turecku :)
Agata Czarnywojtek gabinet
os. Rzeczypospolitej 6
Wychodzę z założenia, że jeśli ja traktuje ludzi dobrze, to oni odwzajemniają ty samym. U pani doktor byłam już 2 razy i nigdy nie było żadnych problemów. I za każdym razem była do niej kojejka, skoro to takie ważne, by o tym wspominać. Czy oczekujecie, że wszyscy lekarze, którzy przyjmują prywatnie będą wa lizać d***py?
Zakład Rehabilitacji Krzysztof Flanc
ulica Kasprowicza 19A
Stargard Szczeciński
Bardzo otwarta i przesympatyczna kobieta.Wzbudza zaufania, a to przy pierwszej wizycie bardzo ważne.Potrafi dotrzeć do młodego pacjenta.
NZOZ Prywatne Centrum Medyczne
św. Barbary 23
Siemianowice Śląskie
Dr.Gastroentolog jest kompetentny lekarz ,konkretny i bardzo grzeczny w stosunku do pacjenta .Kompetentny lekarz .
To już chyba "dinozaury" lekarzy, dla których słowo "lekarz" znaczy słowo "powołanie". Zawsze mająca czas dla pacjenta, któremu zawsze udzieli szczegółowej informacji o jego stanie zdrowia.No i fachowość, poparta doświadczeniem. Niektóre trafne diagnozy są zaskoczeniem nie tylko dla pacjentów,ale i innych specjalistów z dużych ośrodków, do których ci pacjenci trafiają na dalsze specjalistyczne leczenie. Boże, dlaczego inni lekarze nie wzorują się na takich pięknych przykładach?
"PANACEUM"s.c.
Ozimska 17
Chrząstowice
Bardzo miła, uprzejma i rzetelna. Nie traktuje pacjenta przedmiotowo i jest zainteresowana pacjentem.
Przychodnia Specjalistyczna CDT
Leśna 8
Lubin
BARDZO FAJNE PODEJŚCIE DO PACJENTA, JESTEM ZADOWOLONA , WIDAĆ ZNA SIĘ I POŚWIĘCA TEMU CO ROBI, ROBI SUMIENNIE I SOLIDNIE, NIGDZIE SIĘ NIE SPIESZY, PRZYKŁADA SIĘ DO SWOJEJ PRACY.CENY TAKIE JAK WSZĘDZIE. STARA ROBIĆ SIĘ BEZ BOLEŚNIE JAK MÓWI ŻE NIE BĘDZIE BOLAŁO TO NIE BOLI, NIE BIORĘ ZNIECZULENIA BO NIE MOGĘ A W MOMENTACH KIEDY MA MNIE ZABOLEĆ UPRZEDZA I WIDZĘ, ŻE PANA DOKTORA BARDZIEJ BOLI Z TEGO POWODU …
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska dr n. med. Waldemar Świerczyński Specjalista Ginekolog-Położnik
ulica Jachtowa 2
Koszalin
Jest ok, po co pisać skoro jest ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok..... ok, ok, ok, ok ................................................................................................................................................................................
RSzS -Poradnia Specjalistyczna
ulica Lekarska 4
Radom
Godny polecenia lekarz. Pomógł mi w bardzo uciążliwej dolegliwości. Nadzwyczaj szybko doszedłem do siebie. Sympatyczny facet.
Świetny lekarz i specjalista w swoim zawodzie. Jest zarówno bardzo kompetentny jak i życzliwie nastawiony do pacjenta. Udziela szczegółowych informacji, dba o swoich pacjentów i naprawdę stara się pomagać pacjentom. Podejmuje zdecydowane i trafne decyzje co do leczenia. Jestem mu wdzięczna za wyciągnięcie mojego męża z ciężkiej sytuacji chorobowej.
SP Zespół Przychodni Specjalistycznych we Włocławku
ulica Szpitalna 6A
Włocławek
Lekarz bardzo kompetentny, godny polecenia i zaufania. Każdą wolną chwilę poświęca pacjentowi. Dobrze tłumaczy daną chorobę i jej leczenie.