lekarz Bartłomiej Tołpa

Szpital Specjalistyczny im. Św. Rodziny
600
36-060 Rudna Mała

Pan doktor uratował życie naszego syna, operacja na ostatnią chwilę po upadku na hulajnodze. Dziecko jest sprawne ❤️Dziękujemy bardzo ❤️

lekarz Maciej Nikodemski

Lekarz medycyny ratunkowej

Orzeszkowej 18 , gab18/20,22

Świetny lekarz, pełen empatii i zaangażowania. Poświęca pacjentowi uwagę w stu procentach. Rzeczowy, stara się wszystko wyjaśnić i odpowiada na wszystkie pytania. Człowiek z powołania.
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Błażej Antosz

Pro vita
Konstytucji 3 maja
Międzyrzecz

Polecam , odpowiednie podejście do pacjenta . Nie krępująca rozmowa . . Doktor miły i sympatyczny . Wyjaśni , doradzi przebieg leczenia i działania leków

lekarz Wojciech Kaspera

Neurochirurg

LUX MED
ul. Sokolska 29, (budynek Citibank - Handlowy - V piętro)

Ponad pół roku życia z nasilajacym się bólem kręgosłupa, który zdążył wykluczyć mnie z dotychczasowego życia i mocno ograniczyć.... Po drodze kilku neurologów - każdy zdania, że wszystko jest w porządku - ogólnie ujmując. Brak pomocy, zmiany z czasem tylko na gorsze. W końcu trafiłam do Prof.Kaspery. I jedyne czego żałuję, to że tak późno. Na tej trudnej dla mnie drodze po raz pierwszy pojawił się tak wspaniały człowiek, dzięki …
Polecam Całym Sercem właśnie dzisiaj byłam na wizycie z synem Pan Doktor odznacza się pełnym profesjonalizmem słucha ze zrozumieniem i wszystko tlumaczy bardzo jasno To osoba pełna empatii i ciepła Polecam 💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯

lekarz Michał Andrzejczak

Przychodnia Zespołu Lekarzy Rodzinnych s.j. "Medicus" Poradia Ogólna
Jagiellońska 15
64-800 Chodzież

Z całego serca polecam lekarza Michała Andrzejczaka. Dzięki jego profesjonalnemu podejściu, wsparciu i indywidualnie dobranemu planowi udało mi się skutecznie schudnąć. Bardzo kompetentny i zaangażowany specjalista.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Marcin Cwynar

ulica Pękrzyca-Grudzińskiego 28

Pełen profesjonalizm, empatia, szczegółowe poinformowanie o rodzaju choroby i niezbędnego leczenia. Pomoc w uzyskaniu motywacji do powrotu do zdrowia
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Jakub Jażdżewski

Lekarz medycyny ratunkowej

Szpital Specjalistyczny im. J. K. Łukowicza w Chojnicach
ulica  Leśna 10
89-600 Chojnice

Lekarz bardzo dobrze oceniający sytuacǰę.Wiem,bo miałam sytuację zagrożenia życia mojego siostrzeńca.Celnie dokonał wyboru leczenia.Jestem mu bardzo wdzięczna za uratowanie życia siostrzeńcowi.Lekarz który b.celnie wyszukuje przyczyny choroby.Tylko życzyć mu dalszych sukcesów zawodowych.
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Grzegorz Kuzio

Szpital Specjalistyczny w Pile im. Stanisława Staszica
ul. Ludwika Rydygiera 1
64-920 Piła

Z całego serca dziękuję Panu Doktorowi za uratowanie życia mojej Mamie. To nie tylko wybitny chirurg, ale prawdziwy wirtuoz w swoim zawodzie – człowiek o ogromnej wiedzy, doświadczeniu i niezwykłej precyzji. Jego profesjonalizm, opanowanie oraz pewność działania w najtrudniejszych momentach dały naszej rodzinie nadzieję wtedy, gdy najbardziej jej potrzebowaliśmy.

Piotr Podłowski

Stronie Śląskie

Przepraszam ale coś poszło nie tak w ocenie elementów wizyty miało być 5 i to z plusem wdzięczni wczasowicze

lek. dent. Izabela Gacoń

Gabinety Seyoum Wojnicz
Nadbrzeżna 3
32-830 Wojnicz

Pragnę z całego serca podziękować dr Izabeli Gacoń i dr Adrianowi Worosz za okazane wsparcie i pomoc Szanowni Państwo jesteście aniołami w ludzkiej skórze Dziękuję Racy lekarze to skarb uwierzcie mi.
Opinia dodana przez: Mo

lekarz Andrzej Kubicz

Urolog

Praktyka Lekarza Rodzinnego Dorota Babiak
ulica Królewska 30

U doktora Kubicza Andrzeja leczę się od kilku lat należy on do lekarzy uprzejmych, kompetentnych i poświęcających dużo czasu pacjentowi.Uważam że jest dobrym specjalistą.
Opinia dodana przez: Tomasz Anuszko

lek. dent. Magdalena Gołębiowska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

ul. Mariana Smoluchowskiego 8/3

Bardzo kulturalna i rzetelna Pani Doktor Magdalena Gołębiowska posiada ogromną wiedzę z zakresu stomatologii. Swoją pracę wykonuje niezwykle profesjonalnie i dokładnie. Osobiście przekonałem się o tym, gdy odbudowała mi zęby, które wyglądają jak naturalne. Jestem pełen podziwu dla kunsztu i precyzji Pani Doktor. Miałem również możliwość korzystania z usług Pana Doktora Adama Gołębiowskiego, który także jest wyśmienitym fachowcem — bardzo miłym i przystępnym lekarzem. Pan Doktor uratował mój most protetyczny, …
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Marcin Karpiński

"Hipokrates" s.c. I. Szymborska, J. Szymborski
Szosa Zambrowska 20
18-400 Łomża

Świetny lekarz, miałam z nim styczność na SOR. Spokojnie wszystko wyjaśnił i pomógł. Wizyta była wzorcowa 😁
Opinia dodana przez: Rose

lekarz Lucjan Hajto

ulica Obrońców Pokoju 38
44-370 Pszów

Wspaniały lekarz z powołania. Konkretny i rzeczowy. Miły, wysłucha pacjenta. Posiada wiedzę. Polecam z całego serca. Wzór dla innych lekarzy.
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Urszula Kukułka-Niećko

Internista, Reumatolog

NZOZ CENTRUM ZDROWIA S.C.
ulica Tarnowska 2
32-840 Zakliczyn

Polecam Panią doktor, jest wspaniałym lekarzem, nie tylko w swojej dziedzinie, gdyby nie Pani dr, już by mnie na tym świecie nie było, poradziła sobie z rozpoznaniem i leczeniem zakrzepicy. Leczę się u Pani dr około roku i na pierwszej wizycie postawiła trafną diagnozę - a zanim trafiłam do Pani dr przez pół roku chodziłam od lekarza do lekarza i każdy twierdził,że wymyślam objawy i nic mi nie jest... A …
Opinia dodana przez: Elżbieta
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Neurochirurg
                                       dr Tomasz Dziedzic

dr Tomasz Dziedzic

Neurochirurg

Synapsa Poradnia Specjalistyczna
Sandomierska 23/ U-3

Dr. Dziedzic operował moją córkę tydzień temu. Od pierwszego momentu ja o cała rodzina obdarzyliśmy go pełnym zaufaniem. Był miodem na nasze serca. Glejak przestał być potworem. Wszystko jakimś cudem zaczęło przybierać różowe kolory po traumie związanej z dniem diagnozy. Empatia to za mało. Jakaś aura cudownych fluidów otacza tego geniusza. Człowiek zaczyna wierzyć w zwycięstwo i po prostu chce normalnie żyć. I to nie tylko chory ale cała rodzina. …
Opinia dodana przez: Wiki

lek. dent. Barbara Mańko

Parkowa 5
21-347 Wola Osowińska

Najlepsza pani doktor , polecam serdecznie wyrozumiała, poświęca tyle czasu ile trzeba rozumie pacjenta ,ktory się boi
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Adam Durczyński

ulica Pomorska 41

Pan Profesor Durczyński to lekarz,któremu można w pełni zaufać. Niezwykle cierpliwy,zawsze gotowy wysłuchać i odpowiedzieć na pytania,ma imponującą wiedzę i doświatczenie. Miałem operację przepukliny pachwinowej w szpitalu im.Barlickiego. Takich lekarzy Polska potrzebuje.Jestem Panu Profesorowi Durczyńskiemu bardzo wdziięczny i życzę dalszych sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym. Panie Profesorze-z całego serca dziękuję za wszystko. Wiesław Walerysiak 29.09.2025
Opinia dodana przez: Wiesław
Pan Doktor jest bardzo dobrym specjalistą z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Jest kompetentnym chirurgiem, który na wszystkie pytania udziela odpowiedzi i wszystko dokładnie tłumaczy. To bardzo życzliwy, odpowiedzialny, miły i uczciwy człowiek. Chciałam podziękować Panu Doktorowi w imieniu swoim i mamy za okazane serce i wnikliwość w badaniu naszego zdrowia. Pod Jego opieką można czuć się komfortowo i bezpiecznie. Z całego serca polecam, to naprawdę lekarz z powołania, który zawsze …
Opinia dodana przez: Alicja