lekarz Michał Pasierbek

Klinika Chirurgii Szczękowo-Twarzowej
3-go Maja 13-15
41-800 Zabrze

Polecam doktora Michała, to bardzo dobry chirurg z podejsciem do dziecka jak i rodzica. Wszystko zawsze jest świetnie wytłumaczone, nie owija w bawełnę, mówi szczerze jak jest. Jest to prawdziwy lekarz z powołaniem do tego zawodu. Zajmuje się Naszym synem od urodzenia.
Opinia dodana przez: Sabina

lekarz Patrycja Ziober-Malinowska

ulica Dożynkowa 21 B/5

Bardzo dobry lekarz szkoda, że wcześniej nie byłam na wizycie, profesjonalne podejście do pacjenta, oby więcej takich lekarzy.

lek. dent. Małgorzata Bała

ul. 3 Maja 14c
32-400 Myślenice

Pani doktor Małgorzata bardzo kompetenta, pełen profesjonalizm i dokładność.Szczerze polecam .Przyjmuje także w Słopnicach.

lekarz Ewa Chmielewska

Centrum Terapii PROMITIS Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Stefana Wyszyńskiego 5/U1

Bardzo miła, spokojna, ciepła z uwagą słucha pacjenta. Budzi zaufanie. Rozmowa z panią Doktor daje taki, jakiś wewnętrzny spokój. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Krystyna Kosowicz

SPZZOZ STASZÓW
11 Listopada 78
28-200 Staszów

Polecam. Młoda,miła i profesjonalna Pani doktor . Podczas mojej pierwszej wizyty u niej zrobiła: wywiad,usg,cytologię i bad ginekologiczne.doradzila antykoncepcję.nie spieszy się,skupia się na pacjentce.ja będę do nie chodziła.
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Anna Szczepanek-Trociuk

NZOZ "MEDICUS"
ulica Jelenia 30A
05-807 Podkowa Leśna

Lekarka bardzo empatyczna, Stara się jak najdokładniej przebadać pacjenta i ustalić diagnozę. Życzliwa i uśmiechnięta.

lek. dent. Ewelina Frosik

Sułoszowa III 151
32-045 Sułoszowa

Super dentystka, naprawdę warto polecić, wszystko skrupulatnie wytłumaczy i ma serce do pacjenta, poza tym świetnie poradziła sobie z moim synem, ma świetne podejście do dzieci.

lekarz Piotr Cisłak

NZOZ "ORTO-MIX" Ortodoncja Stomatologiczna
Gabriela Narutowicza 4/1
37-450 Stalowa Wola

Wspaniały lekarz, pomógł w nagłej sytuacji. Oby jak najwięcej lekarzy z takim podejściem do pacjenta, pełnym zrozumienia i życzliwych.

lekarz Renata Antczak-Bonikowska

Internista, Pulmonolog

Sokołowskiego 11a lok. 2

Pani doktor najlepsza,może nie zbyt miła,ale kompetentna zna się na rzeczy mnie postawiła na nogi ,odpowiada na wszystkie pytania wyczerpująco .Może nie zostało mi zbyt wiele czasu, a ja wierzę ,że będzie dobrze ,ponieważ zaufałam pani doktor. Polecam z całego serca!❤️

lekarz Ewa Szmerdt-Sisicka

Ks. Popiełuszki Jerzego 16/9

Wspaniały lekarz specjalista najwyższej klasy-już takich wybitnych lekarzy jest bardzo mało. Znana głównie jako specjalista od leczenia uzależnień ale przede wszystkim wspaniały człowiek przyjaciel ludzi. Zawsze myśli o dobru pacjenta kiedy trzeba jest łagodna ,konkretna, wymagająca. Jest oddana swoim pacjentom i dostępna jest dla nich cały czas. Cechuję Panią Doktor ogromna empatia ,bywa ,że nie chce zapłaty za wizytę.Ta Pani to Misja
Opinia dodana przez: D

lekarz Adam Niewiński

ulica Prusa 6/11
10-288 Olsztyn

Polecam w 100%pana doktora Adam Niewińskiego. Jest naprawde super lekarzem. Wszystko dokladnie wyjaśnia i tłumaczy. Przy badaniu jest bardzo delikatny i dokładny.

lekarz Maciej Kacalski

ul. Pola 7/10

Profesjonalny lekarz. Bada dokładnie i poświęca tyle czasu ile jest potrzebne. Odpowiada na wszystkie pytania zadane bez dodatkowych komentarzy. Polecam.

lekarz Piotr Kurczab

Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca II Oddział Kardiologiczny
al. Armii Krajowej 101
43-316 Bielsko-Biała

Super Pan doktor Piotr Kurczab wraz z personelem medycznym.Uprzejmy delikatny .Umie rozmawiać z pacjentem I rozładować stres.Dziękuję Panu doktorowi I Paniom asystyjącym przy zabiegu .POLECAM.Zabieg 12.12. 25.

lekarz Dorota Bohatkiewicz

ul. Tysiąclecia 1/2
38-340 Biecz

Uśmiechnięta i miła Pani doktor która z pełną profesjonalnością i zaangażowaniem podchodzi do każdego pacjenta, Polecam :)
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Ewa Bujalska

Traugutta 9
38-500 Sanok

bardzo uprzejma i kompetentna pani doktor!polecam,aczkolwiek nie łatwo jest się dostać na kasę chorych,to chyba jedyny minus!

lekarz Jan Wierzchowiec

EMC INSTYTUT MEDYCZNY
Chrobrego 5
Ząbkowice Śląskie

to znakomity ortopeda i lekarz mojom ręke doprowadził do pełnej sprawnosci jest kompetentny i wie co robic naprawde polecam
Opinia dodana przez: Dariusz

Tomasz Jakubiak

Centrum Medyczne Unicare
ul. Hlonda 2 lok. U8 (wejście od Al. Rzeczypospolitej)

Witam Czy ktoś posiada nr telefonu kontaktowego do dr Jakubiaka? Bo nidzie nie mogę go uzyskać a do wizyty jeszcze trochę czasu.
Goraco polecam-mozliwosc negocjacji ceny.

Beata Hodur

Wiejski Ośrodek Zdrowia

Najlepszy pediatra w okolicy. Poświęca dużo czasu pacjentowi, dokładnie tłumaczy i jest bardzo sympatyczna. Zwraca uwagę nawet na drobne szczegóły. Polecam.

lek. med. Beata Kordos-Danik

Zakład Opieki Zdrowotnej MULTIMED s.c.
ul. Chudoby 16, Gniezno
62-200 Gniezno

Zdecydowanie polecam, Jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia u Pani doktor. Profesjonalne podejście, ogromna wiedza medyczna i doświadczenie, można zaufać w stu procentach.
Opinia dodana przez: Danuta