{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog
                                       mgr Daniel Lipka

mgr Daniel Lipka

Psycholog, Psychoterapeuta

Pracownia Rozwoju i Psychoterapii "Kompas"
ul. Mickiewicza 32/5

Polecam wszystkim pacjentom,którzy szukają spokojnego,empatycznego psychologa, któremu zależy na jak największej pomocy pacjentowi.
Opinia dodana przez: ANNA

lekarz Anna Jurska- Jaśko

Centrum Dermatologiczno-Alergologiczne „Derm-Al”
Armii Krajowej 116/5
81-824 Sopot

Umowilem sie z pania Anna Jurska na korekte dolnych powiek,jak chyba kazdy troche sie balem,to jednak zabieg inwazyjny. Pani doktor nie tylko slowem ale przede wszystkim swoim profesjonalizmem rozwiala szybko moje obawy...wyszedlem z gabinetu bardzo zadowolony,malo tego,postanowilem,ze wroce wkrotce na drugi zabieg. Polecam z cala odpowiedzialnoscia, Marek.
Opinia dodana przez: Marek Szkup

lekarz Beata Nowaczyk

Wyspiańskiego 2
89-430 Kamień Krajeński

Z porad i leczenia chorób oczu korzystam często. Nigdy nie wyszłam z gabinetu niepoinformowana o stanie wzroku. Miłe podejście do pacjenta usuwa stres. Polecam wszystkim do skorzystania, gdy będzie potrzeba z pomocy pani Nowaczyk.

dr n. med. Alicja Gajewska-Kucharek

La Linea
Katowicka 23-25
Bytom

Wspaniała Pani doktor, pełen profesjonalizm, zaangażowanie, rzetelność, lekarz godny polecenia. Jestem ogromnie wdzięczna, że mogę być pacjentka Pani doktor.

lekarz Krzysztof Rędziński

Przychodnia Wielospecjalistyczna
Juraszów 7/19

Pan Doktor posiada wszystkie cechy, które powinien mieć każdy lekarz. Połączenie wiedzy, doświadczenia i empatii dla pacjenta. Polecam i dziękuję za opiekę...
Opinia dodana przez: Arleta

lekarz Mariusz Kujawski

SWISSMED
Aleje Jerozolimskie 123a Budynek Millenium Plaza

Pan Doktor jest dla mnie wyjątkową osobą. Dzięki niemu żyje moja mama ♥️ Jego wiedza, doświadczenie i dobroć płynąca z serca jest wyjatkowa. Każdemu polecam opiekę Pana Doktora, wyjątkowy człowiek, wspaniały kardiolog.
Opinia dodana przez: Karolina Gaj

lekarz Grzegorz Nawarski

Gipsowa 14

Serdeczne podziękowania dla pana doktora,super podejście dla pacjenta i pomoc dla mojej mamy dziękuję panie doktorze

Marzena Klakocar

Laryngolog

Canaletta-Bellotta 4 lok. 4

bardzo fachowe podejście do pacjenta,doradza różne metody leczenia,dokładnie tłumaczy, szuka różnych metod leczenia

lekarz Andrzej Gołębka

I-kar Sp. z o.o.
ulica Za Bramką 12 A/6

POLECAM TEGO LEKARZA , BYŁAM OSOBIŚCIE I MOI ZNAJOMI I RODZINA. WSZYSCY SUPER ZADOWOLENI. NIE DŁUGIE TERMINY I Z TEGO CO SŁYSZAŁAM NIE DROGO.

lekarz Anna Bieniasiewicz

Armii Krajowej 16a lok. 2
45-071 Opole

Pani dr Anna Bieniasiewicz. Jest lekarzem kompetentnym i kompleksowo podchodzi do problemów zdrowotnych. Jest dobrym specjalistą neurolog i godna polecenia. Mnie pomogła
Opinia dodana przez: matrix007

prof. dr hab. n. med. Krystyna Łoboz-Grudzień

ul. Św Mikołaja 51

Profesor jest bardzo dokładna, staranna, bardzo szczegoloo przeprowadza wywiad lekarski, bada dokładnie , używając aparatury, kt.ma w swoim gabinecie. Wysoka kultura osobista, bardzo profesjonalna, słowem: bez zarzutu. .

lekarz Grażyna Gąś

Anestezjolog, Lekarz medycyny ratunkowej

Zakład Opieki Specjalistycznej
Iglasta 2
27-200 Starachowice

Wpisuję na listę bardzo dobrych lekarzy panią doktor Gąś,gdyż pomogła mojej kuzynce,chorej onkologicznie,przetrwać najcięższe chwile w zwycięskiej walce z chorobą.Znam także opinie pacjentów i ich rodzin z oddziału paliatywnego w Starachowicach-zdecydowanie pozytywne.Polecam chorym tę lekarkę jako życzliwą ,pomocną dłoń i fachowca w dziedzinie opieki nad ciężko chorymi w różnym wieku.

lekarz Jan Trzciński

Salve Przychodnia
Łagiewnicka 53

Bardzo dobry Pan doktor wszystko tłumaczy i wszystko jest jasne zarówno leczenie jak i kiedy trzeba przyjść znowu na kontrole co będziemy robić dalej jaki jest dalszy ciąg leczenia

lekarz Piotr Warzecha

ul.Topolowa
32-500 Chrzanów

Wspaniałe podejście do pacjentów. Pomimo olbrzymiej(!) liczby chorych, wszystko mi wytłumaczył (na czym polega choroba, co mam robić, jak postępować,co zażywać, do kogo i kiedy się udać).Mimo,że wizyta była krótka, to każda minuta była wykorzystana, a przy tym bardzo uprzejmy i miły młody lekarz.

lek. med. Jarosław Rosochacki

Szpital Lux Med
Puławska 455

Jestem bardzo zadowolona . Wspaniały specjalista, profesjonalizm i życzliwośc to cechy przewodnie :-). POLECAM

lek. dent. Beata Klimczak

Protetyk, Stomatolog

Rumia

Jedna z najlepszych stomatologów. Czuć że ma doświadczenie w zawodzie. Dzięki niej polubiłam chodzenie do dentysty. Pani dr wyleczyła mi już 3 zęby kanałowo.

mgr Natalia Kunas

Psychoterapeuta

Natalia Kunas Konsultacje online

Zdecydowanie polecam. Pani Natalia ma świetny kontakt z dziećmi (moja Córeczka). Po wizycie córeczka nie mogła doczekać sie następnej!! Gorąco polecam

Joanna Perek

Stomatolog, Medycyna estetyczna

PERDENT
Os. Przyjaźni 127

Pani doktor bardzo konkretnie podchodzi do pacjenta. To świetna specjalistka.

lekarz Marcin Pasternok

Szpital Ginekologiczno-Położniczy
Opole

Pan doktor robi bardzo dobre wrażenie, wzbudza zaufanie. Zajął się moim przypadkiem bez chwili zwłoki. Polecam

lekarz Jerzy Kawałek

Chirurg dziecięcy

Hubalczyków 6
38-200 Jasło

Lekarz kompetentny, miły i godny polecenia! Chętnie odpowiada na nurtujące pytania, dokładnie tłumaczy, FACHOWIEC w swojej dziedzinie!