Zgłosilem się do dr Krysta z bolesnym problem kamicą układu moczowego. Jak juz zacznie boleć to...chyba gorzej niz z zebem, dlatego cieszę się, że szybko miałem zabieg. Konkretnie, fachowo i skutecznie
Oddział Kliniczny Neurologii
Botaniczna 3
Tak trzymać Doktorze. Człowiek jest też człowiekiem a pacjentem jest każdy z nas.Powiedział Pan kiedyś, że lekarze są po to żeby leczyć. Tak , murarze żeby budować mieszkania a piekarze żebyśmy mieli co jeść. Tak trzymać Doktorze.J
Elvita Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Górniczy Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego w Libiążu
ulica Górnicza 5
Libiąż
Kompetentny i doświadczony lekarz, uprzejmy, dokładny - byłam u niego usuwać zmiany skórne - bez problemów.
Gabinet Stomatologiczny Maria Dylewska
Kosynierów 58
Środa Wielkopolska
Pani doktor jest bardzo miła i kompetentna. Ma bardzo krótkie terminy oczekiwania na wizytę i to na NFZ. Jest parking dla pacjentów, więc nie ma problemu z zaparkowaniem. Polecam.
Szpital Specjalistyczny
Prądnicka 35-37
Kompetentna lekarka.Dobre podejście do pacjęta, dobra diagnoza i leczenie. Gorąco polecam i dziękuję. Wiesław Wolańczyk
Gabinet Ginekologiczno-Położniczy
Fantastyczny lekarz uprzejmy i godny polecenia dzięki jego podejściu do pacjenta wreszcie wzięłam się za siebie i regularnie chodzę do ginekologa
Lubelska 20
Lubartów
Super lekarz . Kompetentny. Godny zaufania.Wszystko wytłumaczy . Indywidualnie podchodzi do pacjenta. Polecam z całego serca
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICUS"
Wojewodzin
witam miałem operację ręki w szpitalu Wojewódzkim w Łomży po przecięciu krajzegą (niedokończona amputacja) przecięte w chyba najgorszym miejscu w miejscu wiązań (kostki) w jednym palcu nie było wogóle krążenia trafiłem na super lekarza, operował dr. Gołaszewski , prze operacją powiedział że będzie ciężko ale że się postara ten palec uratować i się udało. Minął już ponad rok od operacji i palce mam, nie są w pełni sprawne ale są …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lekarze Specjaliści" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Konrada Wallenroda 15
Lublin
Nie mam zastrzeżeń do leczenia u Pani Doktor.Kompetentna i dokładna.Są dobre efekty terapii.Pani Doktor nie jest gadułą ale odpowie na każde zadane pytanie dotyczące leczenia.Mnie to bardzo odpowiada,że jest konkretna i rzeczowa.
Prywatna Przychodnia Lekarska
ulica Orkana 139b
Częstochowa
Bardzo mi pomogła i nadal pomaga. Zaczęłam żyć od nowa. Leczenie nadal trwa, ale są postępy. Bardzo dobre podejście. Potrafi słuchać i doradzić. Jest jedynym lekarzem do którego mam 100% zaufanie.
SPZZOZ Szpital w Iłży
ulica Bodzentyńska
Iłża
Bardzo dobry stomatolog! Godny polecenia. Świetne podejście do pacjenta, uprzejma i miła. Żaden zabieg nie boli, nawet bez znieczulenia. Polecam :)