lekarz Jacek Dziewic

PROMEDICA
ul. 11-go Listopada 3
36-100 Kolbuszowa

Konkretny i rzeczowy doktor gabinecie. W szpitalu wykazał się zainteresowaniem i wsparciem na sali operacyjnej bezpośrednio przed zabiegiem, a także po nim. Polecam!
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Dorota Wiesiołek

os. Miranda 10
Turek

Nie polecam. Pani Doktor jest arogancka, chamska. Nie nadaje się na lekarza. Schodząc z dyżuru nie wie nic o stanie swoich pacjentek, po czym tłumaczy, że ona to prowadzi tylko patologię ciąży, a na położnictwie to jest tylko jako dyżurująca (w weekendy i święta lepiej płacą) To po co bierze taki dyżur? Tylko pieniążki muszą zgadzać się?! Nawet ciężko było jej zorientować się czy jest wynik już w komputerze, tłumaczy, …

lekarz Dariusz Wasiak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SALUS" Filia nr 1
Piłsudskiego 49
08-110 Siedlce

Chciałbym aby kiedyś moje dzieci mogły się u kogoś takiego leczyć.Coraz trudniej znaleźć człowieka w lekarzu. Dziękuje Doktorze !
Opinia dodana przez: Witold

dr n. med. Piotr Ruszkowski

Kardiolog

Boh. Września 61
98-200 Sieradz

Serdecznie polecam Pana Doktora Piotra Ruszkowskiego bardzo dobry doktor, świetny specjalista w dziedzinie kardiologii. Uratował mamie życie. Dzięki szybkiej i trafnie postawionej diagnozie mama wraca do zdrowia. Polecam Pana Doktora bardzo serdecznie. Najlepszy specjalista na jakiego mogliśmy trafić.
Opinia dodana przez: Monika Szymczak

dr n. med. Andrzej Domanik

Centrum Medyczne Hygea
Kardynała Stefana Wyszyńskiego 3
43-100 Tychy

Lekarz z powołania od lat leczy mnie i moją rodzinę. Szuka rozwiązań dopytuje i poświęca czas , pomógł mi w problemach neurologicznych i nie tylko polecam serdecznie

lekarz Zofia Cieśla-Szumniak

Ginekolog położnik, Cytolog

CORPORA-MED
44-100 Gliwice

Z całego serca polecam Panią Doktor, Empatyczna,konkretna i dużą wiedzą. Prowadzi mnie już przez sześć 6 lat.Było mnóstwo konsultacji, zabiegi, operacje a przede wszystkim skomplikowana ciąża, która dzięki Pani Doktor zakończyła się narodzinami wspaniałego,zdrowego synka. Wiem,że w każdej sytuacji można polegać na Pani Zofii.Przy okazji wielkie podziękowania z mojej strony.

lek. med. Krzysztof Wieczorek

c
Wodzisław Ślaski
44-300 Wodzisław Śląski

Bardzo miły i sympatyczny lekarz. Jestem po pierwszej wizycie poradni profilaktyki chorób piersi z czystym sumieniem polecam za rzetelność, dokładność i podejście do pacjentki :)
Opinia dodana przez: Olq

lekarz Arkadiusz Tosiak

Al. Gen. A. Chruściela 57/3

Bardzo kompetentny i ludzki lekarz. Zawsze dostępny, spokojnie reaguje na pytania, omawia badania, czuje się zaopiekowana.

lekarz Wiesław Bieńkowski

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne Bieńkowski
ulica Lęborska 7
85-728 Bydgoszcz

miesiac temu doktor operowal mi nos. z krzywego,szerokiego,dlugiego nosa zrobil zgrabny i sliczny nosek:) POLECAM WSZYSTKIM W 100%!!! bol, o ktorym niektorzy pisza jest mi kompletnie obcy!!!od wyjscia z kliniki nie wzielam nawet zwyklej tabletki przeciwbolwej... nieprzyjemne sa pierwsze 3 dni dni kiedy ma sie setony w nosie, ale bolu naprawde nie ma!!! przez pierwsze dni przy dotykaniu nosek byl obolaly, ale nie dotykajac go nie czuje sie bolu... wyciaganie …

dr Katarzyna Zaporowska

Gabinet Ginekologiczno-położniczy
Maków Podchalański ul.Szpitalna 6 /budynek apteki/
34-220 Sucha Beskidzka

Pani Doktor łamie wszystkie stereotypy o nieprzyjemnych badaniach ginekologicznych. Pani Doktor bardzo uważna na pacjenta, szeroki wywiad wstępny, badanie wykonane w przemiłej atmosferze. Czułam się bardzo komfortowo. Jestem pod ogromnym wrażeniem 👏👏 Serdecznie Wam polecam

dr n. med. Jacek Morka

Prywatne Usługi Medyczne
Karolinowska 8
26-200 Końskie

To jeszcze nie wszystko o Panu doktorze J.Morka. W międzyczasie miałem znów problemy z arytmią serca i ciśnieniem tętniczym. Dodatkowo przy arytmią występują silne bóle w klatce piersiowej. Na wysłaną przez Media wiadomość, otrzymałem szybką odpowiedź i trafną poradę lekarską, - i to nie jeden raz! Przed 3. tygodniami ponowna wizyta u doktora Morki zaowocowała zmianą niektórych leków, w obniżające tętno. Dla mnie to strzał w dziesiątkę spowodowany trafną diagnozą …
Opinia dodana przez: Bernard

dr n. med. Anna Błażucka

Przychodnia Lekarzy Wojskowych
ul. Mokotowska 6a

Pani doktor, to wiedzà, profesjonalizm, poczucie bezpieczeństwa jako pacjent, zaufanie. Szczerze polecam wizytę u Pani Anny. Rzeczowo omówiony problem
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Paweł Gajdzis

Polskie Centrum Zdrowia OT Środa Śląska Szpital Specjalistyczny z Ośrodkiem Badań Klinicznych
ulica Kolejowa 16A
55-300 Środa Śląska

Doktor Paweł Gajdzis przeprowadzał u mnie biopsję mammotomiczną (sVAB) w OPEN (Ośrodku Profilaktyki i Epidemiologii Nowotworów) w Poznaniu. Przedstawił mi się i przywitał się ze mną osobiście zaraz po wejściu do gabinetu. Miałam spokojnie czas na rozebranie się i przygotowanie do zabiegu, nie czułam atmosfery pośpiechu. W trakcie badania byłam informowana na bieżąco o kolejnych krokach: co robią osoby z zespołu, jaki lek podają, jakie mogą być moje odczucia. Jednocześnie …

lekarz Marek Berendt

ul. Jana Kochanowskiego 19/2
84-200 Wejherowo

Najlepszy lekarz ! Wszystko wytłumaczy, cierpliwy do pacjentek . Prowadzi mi druga ciaze i nie zamienię na innego lekarza. Pracuje z Panem doktorem Cudowna położna , która jest Aniolem . Polecam z całego serduszka ❤
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Lech Panek

Al. Najświętszej Marii Panny 52
Częstochowa

Bardzo konkretny i miły lekarz,Zrobił badanie i dokladnie wszystko wyjaśnił.Wizyta na fundusz.Polecam z całego serca.

lekarz Marcin Kaźmierczak

Kardiolog

BARLICKI
kopcińskiego 22

CHYBA JEDEN Z LEPSZYCH LUB NAJLEPSZYCH LEKARZY Z JAKIMI MIAŁEM DO CZYNIENIA. TO Lekarz ,a nie "lekarz"

dr n. med. Paweł Romanek

Ginekolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "GALLA-DERM" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Galla 24

Z czystym sumieniem , bardzo gorąco polecam dok Pawła Romanka ( mam za sobą 7 wizyt i kilka zabiegów ) Dok Romanek to lekarz z powołania . Cudowny człowiek z wielka kultura osobista , nigdy nie spotkałam się z tak pozytywna i ciepła energia u lekarza na wizycie jak u dok Romanka . Pełen profesjonalizm , kompetencja i świetny kontakt z pacjentem , ogromne zaangażowanie w leczenie . Pan dok …
Opinia dodana przez: Aneta Kowalska

lekarz Jacek Rutka

Nefrolog dziecięcy

Centrum Multi-Medica Sp. z o.o.
Józefa Poniatowskiego 97
05-220 Zielonka

Dziękujemy Panie Doktorze za przeprowadzone dziś rano badania jamy brzusznej i do tego dróg moczowych. Syn potwierdza, że jest Pan rzeczywiście wspaniałym empatycznym lekarzem, godnym polecenia. Cieszę się bardzo, że trafił właśnie do Pana Doktora :)
Opinia dodana przez: Sylwia_z _Wwy

lekarz Maria Pniewska

Nefrolog, Pediatra

ul.bema
08-110 Siedlce

Leczyłam się u pani doktor 9 lat . Niestety ze względu na swój wiek (18+) musiałam ją opuścić ;-) jednak wszystkim bardzo bardzo polecam :) Pani doktor to jedna z lepszych lekarzy do jakich było mi dane chodzić ( a trochę tego jest ) :) Wszystko wytłumaczy , wyjaśni na spokojnie , dla każdego pacjenta ma czas .

lekarz Jarosław Machońko

ul.Piękna 16

Jeden z niewielu lekarzy, który normalnie traktuje pacjenta - a nie jak debila. Miałem juz do czynienia z wieloma "specjalistami" a Pan doktor ma wiedzę, doświadczenie ( także zyciowe ) i potrafi - co najwazniejsze WYSŁUCHAĆ pacjenta - co powinno byc dewiza kazdego psychiatry. W gabiniecie mozna pogadac o tym co boli i co lezy na serduchu, ale tez o pierdołach i zawsze z gabinetu wychodze lzejszy o swoje bolesne …