NZOZ Centrum Medyczne LiMED
Tylna 12
Tarnowskie Góry
Bardzo dobry lekarz, świetne podejście do pacjenta. Ze spokojem słucha i tłumaczy wszelkie wątpliwości, obawy i objawy. Polecam w 100%
Szpital Św. Michała Archanioła
Ignacego Paderewskiego 5
Łańcut
Pan Doktor jest bardzo kompetentny i taktowny, takie mam wrażenia po pierwszej wizycie, szczegółowo wyjaśnia problemy, wspiera i jest bardzo kulturalnym człowiekiem
NZOZ Przychodnia na Bielanach
ul. Jana Kasprowicza 62
gdyby wszyscy lekarze podchodzili do pacjenta jak doktor Grabowska , to chorych byłoby o połowę mniej
ulica Husarii Polskieuj 1a/4
Tychy
Bardzo fachowa i konkretna porada medyczna. Pani Doktor bardzo miła, merytorycznie odpowiada na pytania, zleca dodatkowe badania
FALC Medycyna Sp. z o.o.
ul. Marii Konopnickiej 39
Pabianice
Fachowo, szybko, sympatycznie, miło i grzecznie. I to wszystko w publicznym SOR. Brawa i podziękowania.
NZOZ "Olsztyńscy Ortopedzi"
ul. Żołnierska 18/048
Olsztyn
Dr.bardzo miły,profesjonalne podejście do pacjenta,bardzo dobrze wytłumaczył istotę choroby,wykonał zabieg szybko i bezboleśnie,serdecznie polecam Cezary
"Rozwój i psychoterapia"
Chrobrego 14/71
Białystok
Super pani Marta która bardzo pomogła mi w życiu ,pani słowa są również dla mnie mądrością którą powtarzam dla innych.z całego serco polecam.
Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Szpitalna 45
Konin
Właściwy człowiek na właściwym miejscu ...sympatyczny,delikatny z poczuciem humoru godny polecenia .
NZOZ "Twój Lekarz"
ulica Łunawska 1
Chełmno
Uważam, że każda wizyta u lekarki Pani Henryki Zastawnej Małeckiej spełnia moje oczekiwania , co do postanowień w sprawie mojego zdrowia. Kompetencje na wysokim poziomie , równiez wysoki poziom zrozumienia pacjenta. Trafione i uprzejme traktowanie oraz pomoc w trudnych decyzjach. Uważam,że ma dobre rozeznanie w doborze leków. Bardzo polecam wizyty łucja swoińska
Jestem po pierwszej wizycie u pana dr. Marcina Nelke. Poszłam zestresowana. Pan dr Nelke natychmiast wprowadził przyjazną atmosferę i stres został wyeliminowany. Pan dr Nelke ma przyjazny stosunek do pacjenta . Potrafi spokojnie wysłuchać pacjenta. Szczegółowo odpowiada na pytania. Bada staranne i dokładnie. Podczas badania przyjazna atmosfera i poczucie intymności. Diagnoza i leczenie szczegółowo wyjaśnione oraz rozpisane leczenie. Fachowość, wysoka kultura, uprzejmość. To lekarz z powołania ! Szkoda, że tak …
Klinika Stomatologii Estetycznej Diamond Dental
Wyszyńskiego 7 lok. 14
Góra Kalwaria
U Pani doktor konsultowałem wyrwanie trzech ósemek. Dwie wyrwałem, a jedną zostawiliśmy ze względu na mozliwe powikłania. Polecam, widać fach w ręku i lata doswiadczeń.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarza Rodzinnego ALTERIDA - Poradnia POZ dla dzieci
Dobry lekarz. Nie tryska empatią ale konkretnie i rzeczowo podchodzi do pacjenta. Nie przesadza z przepisywaniem leków. Moje dzieci z wszelkimi dolegliwościami leczę u niej juz od 8 lat i nigdy nie zawiodła. Polecam.