lek. dent. Jan Viscardi

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Praktyka Stomatologiczna K. i P. Viscardi
Armii Krajowej 101 A
43-100 Tychy

Po ostatniej wizycie z gabinetu wyszłam z przeszywającym bólem szóstki, gdzie dr Piotr tata doktora zrobił mi zdjęcie panoramiczne całej szczęki nie wiedzieć po co - 100 zł i pogrzebał ostrym narzędziem przy odsłoniętym korzeniu zęba, czym jeszcze bardziej zaognił stan zapalny. Zostałam umówiona na za tydzień do doktora Jana specjalisty od leczenia kanałowego. Całą drogę do domu płakałam.. Po powrocie do Katowic przyjęto mnie pilnie w innym gabinecie, gdzie …

lekarz Barbara Idzińska-Michel

Dermatolog

Wielospecjalistyczny Szpital w Miliczu
ulica Grzybowa 1
56-300 Milicz

Polecam, lekarka z duzym doświadczeniem, trafna diagnoza plus leki i następnego dnia bylo po chorobie, polecam.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Sławomir Rutczyk

ulica Tęczowa 48
43-176 Gostyń

Z całego serca polecam Pana Doktora. Wykazał się błyskawicznym działaniem decyzja o operacji wyrostka zapadła natychmiast, co oszczędziło mi zbędnego cierpienia. Sama operacja przebiegła bez zarzutu, a podejście Doktora do pacjenta jest pełne życzliwości i empatii. Czułam się pod świetną opieką. Prawdziwy profesjonalista z ludzką twarzą!!!!
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Marcin Zygmuntowicz

ulica Krakowska 4

Nie Polecam wizyt u dr Zygmuntowicza jest oceniający wyszydzający z choroby człowieka byłam na kilku wizytach na na początku miły potem zmienia się na nieprzychylnego lekarza .
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Leszek Żuchowski

Kiepury 8
Leszno

Polecam pana doktora wszystkim tym którzy w planie mają usunąć sobie żylaki u nóg.Ja właśnie jestem miesiąc po takiej operacji i jestem bardzo zadowolony.

Kinga Mazuchowska-Naujocks

Ortodonta, Stomatolog

Pani Doktor pomogła trójce moich dzieci. Bardzo dobry specjalista, wszystko dokładnie tłumaczy i ma fantastyczne podejście do dzieci.
Opinia dodana przez: Magdalena Wasilewska

lek. dent. Małgorzata Kryszewska-Sawulska

Małgorzata Kryszewska-Sawulska Gabinet Stomatologiczny
Waryńskiego 28
06-400 Ciechanów

Bardzo kompetentna osoba polecam Dzieci chodzą z przyjemnością do pani stomatolog

Maria Stryszowska

Ginekolog

ulica Świętokrzyska 8/13

Polecam Panią Doktor.Lekarz z powołania ,miałam usg prenatalne ,bardzo skrupulatnie wszytsko mi pokazała ,polecam .
Opinia dodana przez: Marzena

Ostap Zazulak

Centrum Stomatologiczne

Lekarz stomatolog na szóstkę, spokojny i uśmiechnięty, posiada fachową wiedzę i ze szczegółową dbałością otacza opieką pacjenta. Leczenie odbyło się szybko, sprawnie, bez komplikacji. Serdecznie polecam p. doktora, gdyż jest to właściwa osoba na odpowiednim miejscu.
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Dariusz Grzywnowicz

prywatny gabinet
os.Szuflów 4a, Nowy Targ
34-400 Nowy Targ

Pan dr Dariusz Grzywnowicz jest jednym z lepszych neurologów, jakiego spotkałam.Jest bardzo kompetentny i ma bardzo dużą wiedzę z zakresu neurologii oraz rehabilitacji.Jego rady i wskazówki - okazały się dla mnie bardzo trafne.W relacji pacjent - lekarz - wykazuje bardzo dużo empatii.Jest cierpliwy i znosi - "humory trudnych pacjentów".Jest miły,uśmiechnięty i bardzo dobrze Go wspominam.POLECAM - :)

dr Monika Wasil-Keler

Nefrolog

Aleje Kraśnikckie 100
Lublin

Pani doktor pomogła mi w każdej chorobie,bardzo pomocna i kompetentna,bardzo ładna i zgrabna. Pozdrawiam

dr n. med. Monika Franczuk

Pulmonolog

TS Klinika

Najkompetentniejszy pulmonolog jakiego znam. Mialam przyjemnosc leczenia swojej astmy u Pani dr.Franczuk , teraz mieszkam w niemczech i moge tylko pomazyc o takim leczeniu jakie mialam w poradni na Plockiej. Jak tylko bede miala problemy to zrobie wszystko , zeby dostac sie wlasnie do dr. Franczuk.
Opinia dodana przez: Malgorzata

lek. med. Elżbieta Smalera

Alergolog, Pulmonolog

Centrum Medyczne Rokitek
Rokitek 41a
27-600 Sandomierz

Pani doktor jest najlpszym lekarzem jakiego znam. Zawsze poświęca duzo czasu pacjentom, nigdy nie odmawia. Z czystym sumieniem mogę wszytski polecić Panią doktor!!!
Bardzo miły lekarz. Polecam !! Byłam na USG i bardzo fachowo go przeprowadził.
Jestem ogromnie bojazliwa i kazda wizyta u stomatologa to dla mnie niesamowity stres. Dlatego tez przez wiele lat zaden dentysta nie mial do mnie dostepu. Az w koncu znajomy z pracy polecil mi pania Blabus. Poszlam z dusza na ramieniu i... zaczelam regularnie odwiedzac ten gabinet. Pani doktor jest uprzejma, nie sprawia bolu, bierze pod uwage moje prosby i w krotkim czasie wyleczyla i polatala wszystkie ubytki w moich ustach …

lekarz Barbara Dziurawiec

"Paracelsus" Gabinet Medyczny
Malczewskiego 17/1

Dr przyjmuje na kasę chorych oraz prywatnie. Każdego pacjenta traktuje z taką samą uprzejmością i delikatnością :) Czy płacisz czy nie. Jest rewelacyjnym ginekologiem, prowadziła moją ciążę oraz wcześniejsze schorzenia. Znajoma mipoleciła dr Dziurawiec i jestem jej za to szalenie wdzieczna!! Ma masę pacjentek każdego dnia!! O czymś to świadczy, prawda :)

lekarz Paweł Kuć

Legionowa 9a lok. 10
15-281 Białystok

U Pana doktora byłam dwa razy, na NFZ. Po wizycie jakieś takie obojętne uczucia. Niby ze skierowaniem na badania nie było problemu, z badaniem na fotelu również (początek ciąży) ale jak powiedział, że mam szukać lekarza spoza USK to byłam w lekkim szoku. Okazało się, że od tego roku przyjmują ciąże patologiczne. Pomijam fakt, że nawet nie wiedział czy moja jest patologiczna czy nie, bo nie miałam wtedy robionego żadnego …
Opinia dodana przez: Eve

dr n. med. Barbara Kumela

Rakowicka 30

Wspaniały lekarz,wyleczyła mnie z bardzo ciężkiej choroby .

lek. dent. Anita Pawłowska

Chirurg stomatolog

SWISSMED Szpital
ulica Wileńska 44

Bardzo profesjonalne podejście Pani Doktor. Potworny ból zęba ustąpił natychmiast po interwencji. Sympatyczna i życzliwa. Jeśli będę musiała usunąć kolejny ząb to tylko u pani Anity.
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Adam Sturski

Prywatna Klinika Stomatologiczna
ul. Gen. Fieldorfa 10/301

Pan doktor Adam Sturski założył mi dwa implanty. Zabieg założenia implantów został źle wykonany, daleko odbiegał od sztuki lekarskiej. Pan doktor tak mi zszył dziąsło po założeniu implantów, że powstała recesja dziąsła przy założonych implantach oraz odsłonięcie powierzchni wargowej korzenia zęba sąsiadującego. Dodatkowo w miejscu gdzie znajdowały się końcówki nici powstała ogromna rana, w związku z czym Pan dr Sturski w trakcie wizyty poinformował mnie, że trzeba będzie wykonać u …